Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

LIDL market

37 odgovora na temu

#31 beckerek

putnik

• Član
  • Poruka:194
  • muški

Napisano: 24. Jan 2012 - 09:19

Koliko sam ja čuo, ovaj Lidl je dosta mali, nije toliko veliki izbor. Da li neko može da mi kaže, da li u samoj Katerini postoji neki supermarket?
Mi smo za ovu godinu odabrali Makrigialos, a kao centar ta olimpske regije mi ipak deluje da je to Katerini... nemoguće da tu nema zglavne prodavnice i pijace....

#32 ivananeda

turista

• Član
  • Poruka:57

Napisano: 24. Jan 2012 - 10:32

Na izlazu iz Katarine (ili ulazu) :P , postji neki veliki market. U Leptokariji je sasvim solidan Lidl a ima i u Paraliji

#33 mikap

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3893
  • ženski

Napisano: 24. Jan 2012 - 10:48

Pogledaj porukubeckerek @ 24. Jan 2012 - 09:19

Koliko sam ja čuo, ovaj Lidl je dosta mali, nije toliko veliki izbor. Da li neko može da mi kaže, da li u samoj Katerini postoji neki supermarket?
Mi smo za ovu godinu odabrali Makrigialos, a kao centar ta olimpske regije mi ipak deluje da je to Katerini... nemoguće da tu nema zglavne prodavnice i pijace....

Manje vise to je standardan Lidl, mislim na Paraliju. U Leptokariji isto, cini mi se da je za nijansu veci, ali mozda i nije. Lidl manje vise izgleda isto u svakoj zemlji.

Takodje u Paraliji ima Arvanitidis (valjda sam pravilno napisala), ok market isto.

Imas ogroman Marinopulos (Carrefour) kad iz pravca Paralije ides prema Kateriniju, odmah u blizini zeleznicke stanice. Staje i njihov autobus tu. Vise o tome ima na temi Paralija. Marinopulos je bas ogroman, svega ima.

Ima koliko znam i Lildl u Kateriniju, ali nisam isla do njega, tako da o tom Lidlu ne mogu nista da govorim.

#34 beckerek

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 24. Jan 2012 - 22:11

Hvala vam :)

#35 bancho

backpacker

• Član
  • Poruka:39

Napisano: 24. Jan 2012 - 22:34

Lidl u Kateriniju je potpuno iste velicine kao i onaj u Paraliji.

#36 beckerek

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 25. Jan 2012 - 00:07

hvala, moraću videti šta je bliže Makrigialosu, ali u suštini je nebitno, jer i ovako ne planiramo stalno sedeti u jednom mestu. Bitno je da Lidla onda ima svuda...

#37 Ceca pereca

turista

• Član
  • Poruka:75
  • ženski

Napisano: 25. Jan 2012 - 00:37

U Andvartidisu ili kako se vec kaze,ima da se kupe peceni pilici! Jao,kako su dobri!Kilo je oko 5 e,ali oni su mali,taman za rucak!
A u Lidlu obavezno uzmite njihove testenine,neko ih je pomenuo,one su oko 0,45e,a ekstra su kvaliteta.Mi smo kupovali i neke njihove slatkise,kao napolitanke,mnogo su dobre. Inace letos je kod njih secer i dugotrajno mleko bilo jeftinije nego u Srbiji!
A ko ide prvi put,grcka kafa nije kao nasa,nekako je kisela.Mi uvek nosimo odavde!

#38 beckerek

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 25. Jan 2012 - 12:58

poznat je meni Lidl sa druge destinacije, odnosno Stavrosa. Tamo je postojao i Aldi, koji je isto bio povoljan u odredjenim proizvodima, pogotovo su mlečni proizvodi, kao i pivo u limenci, uozo i mavrodafni bili povoljniji... :)

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0