Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Prolom Banja wellness

• Ne možete pisati na ovoj temi
4 odgovora na temu

#1 milke

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 29. Jun 2010 - 07:47

Planiram da za vikend skoknem do Prolom Banje sa suprugom. Planirao sam da obiđem Đavolju Varoš i da ujedno probam wellness u Prolom Banji za koji sam čuo da je solidan. Dali je možda neko bio u Prolom Banji na wellness vikendu i kakva su iskustva.

#2 lav

svetski putnik

• Član
  • Poruka:947

Napisano: 29. Jun 2010 - 12:16

Pretrazite forum i naci cete potrebne informacije!

#3 olja m

backpacker

• Član
  • Poruka:12
  • ženski

Napisano: 11. Aug 2010 - 13:06

Bili smo na Wellness vikendu u Prolom banji,u septembru 2009.Oni su jedini decidno na internetu naveli šta to sve podrazumeva,pa smo se zato i odlučili za Prolom banju.Za razumnu svotu imaće te solidan smeštaj,pun pansion,i po jedan tretman fizikalne med.Bisernu kupku,koja tako relaksira,segmentalnu masažu,đakuzi kadu,korišćenje bazena,bez ograničenja,ima tu još po nešto,sauna i đakuzi bazen koji se čistio.pa ga nismo ni koristili!!!!Kao i još neke masaže pomenute na internetu,ali ne i u direktnom kontaktu!Naša posla!Sve u svemu i nije tako loše.Obišli smo etno krčmu,u blizini hotela,nekako je mračno i zapušteno.Prijaće Vam šetnja do crkve Lazarice 2,4 km ,u popodnevnim časovima ,dok vas blago septembarsko sunce miluje .Obavezno svratite u ribnjak Božiji raj,gde će te uživati u prelepom ambijentu,mini zoovrtu ,dok deca se mogu zabaviti i u parkiću,namenjenom njima i naravno izvrsnoj pastrmki.Preporučujem Vam da obavezno posetite Đavolju varoš, koja je 30-tak km od Prolom banje.Kao i obaveznu posetu etno restoranu "Dva ambara" na 1 km pre Đavolje varoši.Tu će te uđivati u žuboru potoka,cvrkutu ptica,zdravoj hrani i izuzetno ljubaznim domaćinima.Pogledajte MFT!Pozdrav!

#4 Anais

backpacker

• Član
  • Poruka:16

Napisano: 15. Sep 2010 - 19:42

Kad sam ja koristila velnes vikend u Prolom banji, to su u principu i bili tretmani i navedeni u ponudi. Ta ponuda postoji i sad na njihovom sajtu (koliko vidim samo cene se pomalo menjaju u zavisnosti od sezone) i to je to: biserna kupka, segmentalna masaza, aqua detox, djakuzi kada i bazen i sauna - nista drugo od masaza? Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio ljerka: 28. May 2011 - 05:40
obrisan citat, direktan odgovor na post

#5 TweetyB.

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 22. Mar 2012 - 17:36

Ja sam bila smestena u hotelu Radan u Prolom Banji stvarno je bilo super, i pravo uzivanje... Imaju bazen, masažu i saunu....To sam pronasla preko drugarice, mada sam videla i na sajtu da ima dobrih informacija o mestima gde se mozemo opustiti i provesti vikend :)

Ovu poruku je izmenio mirarbi: 25. Mar 2012 - 19:42
nedozvoljeno linkovanje

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0