Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Salou, Costa Dorada

18 odgovora na temu

#16 Barkmann

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:236
  • muški

Napisano: 29. Jan 2012 - 12:36

Čeprkajući po forumima pronašao sam jedan zanimljiv pretraživač. Znam da su uvek bookiranja preko sajta hotela skuplja ali ovo je prosto za ne poverovati. Preko zvaničnog sajta hotela PP za dve osobe u horelu sa 3* iznosi oko 1.000€ dok je preko opvog briatnksog pretraživača oko 550€.

www.travelrepublic.com.

Naravno ima i onih za oko 100€ jeftinijih u istoj kategorizaciji.

:klap:
Basileus Basileon, Basileuon Basileuonton (цар царева царује царевима)

#17 aladarinho

putnik

• Član
  • Poruka:138
  • muški

Napisano: 30. Jan 2012 - 09:50

Pogledaj porukuBarkmann @ 29. Jan 2012 - 00:31

Planirali smo da odemo par dana u Barselonu i potom jos oko 7-10 dana u Salou. Sa fotografija, deluje mi da je dugačka gradska plaža načičkana turistima kao mravinjak. I još nešto, iz nekih putopisa sam stekao utisak da je more plićak što me je smorilo. Da li je to tačno? Ima li nekoh drugih plaža u okolini. Postoji li neko mesto koje preporučujete u ovoj oblsti?

Gradska plaža je ogromna,ima sigurno oko 3km u dužinu i oko 150-200m u širinu...Mi smo bili od 26.avgusta do 6.septembra i u to vreme nije bilo velikih gužvi na plaži. E sad,kako je u julu ili početkom avgusta,to ne znam...Plićak je dugačak sigurno 50-60m (i mene je to smorilo). U samom Salou nema drugih plaža,ali izvan samog mesta,sa obe strane nižu se plaže,međutim,mi smo se kupali na gradskoj,tako da ne znam kakva je situacija na ovim ostalim.
Mi smo bili i u mestu La Pineda (tu je akva park),slična plaža kao u Salou,ali je bliže Taragoni (najveći grad i luka na ovom delu obale) i često prolaze veliki brodovi i čini mi se da je prljavija od Saloua. Jedne večeri smo pravili izlet i do mesta Cambrils,to je par kilometara od Saloua,ali je skroz drugačije,malo je mesto,više nalik nekom ribarskom selu.Plaža u Cambrilsu ne znam kakva je.

Eto,nadam se da sam bar malo pomogao...

#18 Barkmann

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:236
  • muški

Napisano: 30. Jan 2012 - 21:11

hvala. sada si me pokolebao :nea: ne volim plicak ama bas nikako...
Basileus Basileon, Basileuon Basileuonton (цар царева царује царевима)

#19 POPALEKSANDAR

backpacker

• Član
  • Poruka:37

Napisano: 03. Mar 2012 - 20:53

Nisam odavno bio na forumu, ali ako su nekome potrebne informacije o ovom predivnom mestu slobodno neka pita sta ga god zanima.
Iskustvo od prosle godine je neverovatno dobro.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0