Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

MALAMA BEACH hotel bodrum

7 odgovora na temu

#1 Festomanka

backpacker

• Član
  • Poruka:37
  • ženski

Napisano: 25. Jun 2010 - 10:17

Pozzz
interesuje me da li je neko bio u ovom hotelu?
bilo kakva info..?

#2 Serafim

putnik

• Član
  • Poruka:152
  • muški

Napisano: 25. Jun 2010 - 11:25

Za 3* zadovoljavajuci hotel. Nalazi se u Akjalaru nadomak Turgutreisa (naj lepse plaze u okolini) i 20 km. od Bodruma. Peske od hotela do Turgutreisa 40-60 min. dolmusom 10 min. cena 2,2 lire do Bodruma 4,4 lire. Klopa za 3* uobicajena, osoblje hotela ok, animacija u vecernjim satima za decu, a jednom nedeljno turski folklor i ples.Plaza cista, madraci se placaju 2 lire. Koliko se secam postoji i deo sa famili sobama van glavne zgrade, ali ni tamo nema terasa tj. male su ko ovde kod nas tkz. "francuske"

U principu za te pare ok hotel. Pozdrav :D

#3 Festomanka

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 25. Jun 2010 - 11:50

nisi me ubedio :( ...

hvala na info...

#4 Festomanka

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 25. Jun 2010 - 12:01

i ako neko zna koliko traje put autobusom, a koliko avionom?
hvala.

#5 Serafim

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 25. Jun 2010 - 14:22

Pravo da ti kazem nije mi ni namera da tebe ili bilo koga ubedjujem ili lobiram ni za kakav hotel ili agenciju, samo dajem informacije o mestima i hotelima. Put avionom traje nesto manje od dva sata + transfer od aerodroma Dalaman do izabranog hotela...
recimo jos jedno pola sata, a busom je nekih 16-18 sati.

Pozzz

#6 kaca

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:270
  • ženski

Napisano: 25. Jun 2010 - 15:54

Pogledaj porukuFestomanka @ 25. Jun 2010 - 12:01

i ako neko zna koliko traje put autobusom, a koliko avionom?
hvala.

Busom iz Beograda minimum 26 sati (ako imate srece) :D

#7 Hilary***

turista

• Član
  • Poruka:90
  • ženski

Napisano: 04. Aug 2010 - 21:18

Bila sam u tom hotelu prosle godine. Zaista je prelep i po meni zasluzuje da ima 4 zvezde! Mi smo imali all inclusive, tako da nismo puno para potrosili vanpansionski (osim za shopping :D ). Hotel se nalazi na predivnoj plazi, bazen je prilicno velik, hrana je odlicna, sobe sasvim zadovoljavajuce (mi smo imali poprilicno srece, uzeli smo dvokrevetnu a dobili trokrevetnu), basta je lepa i uredjena... Sve za pohvalu! Jedina mana, po meni, je to sto se nalazi u Akijarlalu, mestu koje je 18km(po njihovim proracunima) udaljeno od centra Bodruma, a 5km od Turgutreisa. Jedino zavisi koliko to tebi znaci, meni nije nesto posebno, bila sam par puta u Bodrumu a svakodnevno u Turgutreisu. Za pevoz se koristi mini bus : 1.2 e do Turgutreisa i 2,2 e do Bodruma, u jednom smeru!
Mi smo isli avionom, i let je trajao nesto preko 2 sata, tako da nije bilo zamarajuce. Dok busom verujem da jeste.
Ako te jos nesto zanima, slobodno pitaj! :)
MFT : http://www.putovanja...a/galerija/2894
~ Carpe diem ~

~ Remember the past and plan for the future, but live for today, because yesterday is gone and tomorrow may never come. ~

#8 Serafim

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 29. Aug 2010 - 11:18

[quote name='Hilary***' date='04. avg 2010 - 20:18' timestamp='1280949517' post='277416']
Bila sam u tom hotelu prosle godine.

Da li Vam je smetalo sto je u blizini hotela dzamija pa se mujezin cuje kada god se oglasi, a narocito ujutru ?
I jos nesto,da li ste koristili plazu susedne Armonije jer tamo na lezaljkama ima madraca ?

Pozdrav :D

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0