Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Iskustva sa Hostmarkom

69 odgovora na temu

#61 mermaid

backpacker

• Član
  • Poruka:46

Napisano: juče, 10:49

Jeiiijjjjjj jedva cekam jullllllllllll :). I to 14 dana odmora :D.

Kako se tamo uzima voda? Je l' se dobija svaki dan 1.5 litar ili moze u flasicama da se uzme koliko ko hoce?

#62 dujaspasa

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:444
  • ženski

Napisano: juče, 11:50

Mi smo bili na PP i kupovali smo vodu u flašama. Oni koji su bili na ALL isto su imali flaše na stolu. Samo su na pr. vino dobijali u čašama.
Egipat,Tunis,Kipar,Malta,Grčka,Jordan..

#63 Davie

backpacker

• Član
  • Poruka:5
  • muški

Napisano: juče, 22:32

Da li bi neko bio ljubazan da mi kaže kakav je (i dal ga ima), noćni život za mlade (studente)?

Naime, idem od 13.06. - 27.06 (Argus)., a s obzirom da putujem sa roditeljima i mlađim bratom, nadam se da ću naći neko društvo tamo barem približno svojih godina (1988).

Unapred hvala svima koji mi pruže informacije. ;)

P.S. Ukoliko neko ima isti "problem" i putuje sa roditeljima, neka ne okleva da me kontaktira. :)

Ovu poruku je izmenio Davie: juče, 22:53

#64 Davie

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: danas, 05:12

Pre svega izvinjenje, što pišem 2 posta za redom, i još jedno pitanje u vezi hotela. Naime, interesuje me da li hotel poseduje internet, odnosno wireless, da znam dal da nosim laptop ili ne... :)

#65 diver

putnik

• Član
  • Poruka:103

Napisano: danas, 07:21

MARKOKOVE,DUJASPASA JE ZENSKO...ja bih samo rekao da potpisujem sve sto je ona navela,ali ne mogu da se setim s kontra strane od marine....kakvo je tamo more...tamo je duboko ali nije lep ulaz...sto se soba tice tj stanova...one su me najprijatnije iznenadile i sve nekako gleda na more....

#66 dujaspasa

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: danas, 09:38

Wireless postoji, ali se plaća. Cene se ne sećam, ali nije bila mala. Mi smo odlazili u Novu Marinu i tamo u prvom kafiću imaš besplatan, a i malo se provedeš.
Noćnu zabavu treba tražiti van hotela. U Hurgadi je ima puno. Mi smo skoro svako veče išli gradskim prevozom do centra i onda... Iz hotela se može peške otići do Albatrosa, a tamo je sigurno bolji provod nuću.
Što se desne strane plaže tiče, jeste malo dublje ali je mala laguna. U tom delu se obučavaju oni što voze dasku sa "zmajem" i dasku sa jedrom. Plivati pored početnika baš i nije zgodno.
Možda sam zaboravila da kažem da postoji sala za bilijar u kojoj je bar, odnosno služi se piće ako ima gostiju.

#67 mermaid

backpacker

• Član
  • Poruka:46

Napisano: danas, 14:14

Da li ima fen u hotelu? Prosle godine sam bila u Grand Plazi i bila je neka verzija fena ugradjenog u zid koji je bio vrlo slab i sa vrlo cudnim otvorom pa mi je trebalo i sat vremena da osusim kosu :(

#68 dujaspasa

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: danas, 14:29

Postoji baš takav fen ugradjen u zidu kupatila.
Mi smo nosili fen i produžni gajtan. Postoji mali broj utičnica pa je produžni zgodan i za sve ostalo.
Muž i ja ne možemo tačno da se setimo, ali on misli da su im utičnice sa onim metalnim šiljkom, pa na produžnom mora da postoji rupa na utikaču, ili da se ponese razvod sa uskom utičnicom. U severnoj Africi je to čest slučaj.

#69 Davie

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: danas, 17:45

Pre svega da se zahvalim korisnici dujaspasa na brzom odgovoru. Da li bi ste još bili ljubazni da mi kažete, pošto vidim da hotel ima teniske terene - da li oni spadaju pod all inclusive uslugu tj da li su besplatni za korišćenje?

#70 dujaspasa

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: danas, 18:03

Nema na čemu. Zato i postoji forum.
Neznam da li se plaća tenis.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0