Kako se tamo uzima voda? Je l' se dobija svaki dan 1.5 litar ili moze u flasicama da se uzme koliko ko hoce?
Iskustva sa Hostmarkom
Napisano: juče, 10:49
Kako se tamo uzima voda? Je l' se dobija svaki dan 1.5 litar ili moze u flasicama da se uzme koliko ko hoce?
Napisano: juče, 11:50
Napisano: juče, 22:32
Naime, idem od 13.06. - 27.06 (Argus)., a s obzirom da putujem sa roditeljima i mlađim bratom, nadam se da ću naći neko društvo tamo barem približno svojih godina (1988).
Unapred hvala svima koji mi pruže informacije.
P.S. Ukoliko neko ima isti "problem" i putuje sa roditeljima, neka ne okleva da me kontaktira.
Ovu poruku je izmenio Davie: juče, 22:53
Napisano: danas, 05:12
Napisano: danas, 07:21
Napisano: danas, 09:38
Noćnu zabavu treba tražiti van hotela. U Hurgadi je ima puno. Mi smo skoro svako veče išli gradskim prevozom do centra i onda... Iz hotela se može peške otići do Albatrosa, a tamo je sigurno bolji provod nuću.
Što se desne strane plaže tiče, jeste malo dublje ali je mala laguna. U tom delu se obučavaju oni što voze dasku sa "zmajem" i dasku sa jedrom. Plivati pored početnika baš i nije zgodno.
Možda sam zaboravila da kažem da postoji sala za bilijar u kojoj je bar, odnosno služi se piće ako ima gostiju.
Napisano: danas, 14:14
Napisano: danas, 14:29
Mi smo nosili fen i produžni gajtan. Postoji mali broj utičnica pa je produžni zgodan i za sve ostalo.
Muž i ja ne možemo tačno da se setimo, ali on misli da su im utičnice sa onim metalnim šiljkom, pa na produžnom mora da postoji rupa na utikaču, ili da se ponese razvod sa uskom utičnicom. U severnoj Africi je to čest slučaj.
Napisano: danas, 17:45
Napisano: danas, 18:03
Neznam da li se plaća tenis.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0