Putovanja.info Forum: Nesebar 2010 cene - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (2 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Nesebar 2010 cene

#1 Korisnik je offline   miki_nis

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 14
  • Učlanjen: 24.06.10

Ikonica poruke  Napisano: 24. jun 2010 - 16:20

Interesuju me cene.I dali je neko bio ove godine u Nesebru?
Hvala,unapred.:)
0

#2 Korisnik je offline   mps

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 9
  • Učlanjen: 02.07.10

Napisano: 02. jul 2010 - 09:24

mi smo se upravo vratili iz Nesebra i mogu reci da su cene malo jace nego u Kitenu i Primorskom gde smo bili predhodnih godina ali svakako vredi videti Nesebar. prelep je. U novom Nesebru postoji picerija Venecija koja ima odlicnu klopu. npr. kapricoza velika je 7,80 leva a manja je 6,80. palacinke su 2 leva hot dog 2 leva. U starom Nesebru cena klope je malo jaca npr. tura pica (2 soka i pivo) je oko 8 do 9 leva. porcija girica je oko 4 leva a krompirici sa sirom oko 5 leva. cene u prodavnicama su otprilike kao kod nas. U novom delu nesebra ima market koji ima gotova jela ribu piletinu razne salate kolace... evro-lev je 1-1.93. nadam se da sam bar malo pomogla uzivajte u nesebru

Ovu poruku je izmenio DraganV: 06. jan 2011 - 10:53
Razlog promene: nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

0

#3 Korisnik je offline   una09

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 22
  • Učlanjen: 21.12.09

Napisano: 02. jul 2010 - 10:00

A gde ste bili smesteni...koliko je cena smestaja....da li ste bili preko agencije ili sami nasli smestaj....jel se placaju lezaljke i suncobran na plazi?

Ovu poruku je izmenio DraganV: 06. jan 2011 - 10:53

0

#4 Korisnik je offline   mps

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 02. jul 2010 - 10:19

svake godine idemo preko argusa i bili smo smesteni u hotelu vigo. na plazi se naplacuju i lezaljke i suncobran i nimalo nije jeftino. 5 leva suncobran i 5 leva svaka lezaljka. ali postoji deo plaze gde niste u obavezi da koristite njihove rekvizite nego svoj suncobran peskir... mi smo u hotelu imali dorucak i veceru svedski sto. Za cenu privatnog smestaja ne znam jer uvek koristimo hotelski smestaj. S obzirom da letujemo sa malim detetom to mi je sigurnije jer u slucaju bilo kakvih neprijatnosti tu vam je predstavnik agencije da ih sredi a na vama je samo da uzivate. sto se tice menjacnica bugari znaju i te kako da prevare. u hotelima uglavnom postoje menjacnice koje su sigurne.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 06. jan 2011 - 10:54

0

#5 Korisnik je offline   miki_nis

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 02. jul 2010 - 13:15

Hvala na odgovoru.Mi smo bili u Nesebru prosle godine,tako da su cene po svemu sudeci iste.Isli smo u privatni smestaj,u glavnoj ulici,negde na sredini.Smestaj je bio 6 evra (inace kraj jula).soba sa posebnim kupatilom,televizorom i friziderom.Kod neke zene koja uopste ne zivi tu....Inace smestaj moze da se nadje i za 4-5 evra,po sporednim ulicama (bar je tako bilo prosle godine),svaka druga kuca ima slobodnih soba.
0

#6 Korisnik je offline   recko86

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 2

Napisano: 02. jul 2010 - 15:32

Lepo... a mozete li mi reci kako se zove ta ulica i ako se secate koji je broj da potrazim tamo taj smestaj???

Ovu poruku je izmenio DraganV: 06. jan 2011 - 10:55

0

#7 Korisnik je offline   recko86

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 02. jul 2010 - 15:35

Drustvo, kako se zovu te ulice gde ste vi letovali za tako male pare? Da li se secate ili imate mozda broj telefona tih ljudi gde ste odseli??? Unapred hvala!!!
0

#8 Korisnik je offline   mps

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 02. jul 2010 - 19:37

[quote name='recko86' date='02. jul 2010 - 14:32' timestamp='1278077529' post='263930']

Pogledaj porukumiki_nis @ 02. jul 2010 - 12:15

Smestaj je bio 6 evra (inace kraj jula).soba sa posebnim kupatilom,televizorom i friziderom.

jel to 6 evra dnevno po osobi ili samo 6 evra na dan? soba ili apartman?

Ovu poruku je izmenio DraganV: 06. jan 2011 - 10:56
Razlog promene: skracen citat

0

#9 Korisnik je offline   miki_nis

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 03. jul 2010 - 05:20

To je dvospratna kuca sa sobama za izdavanje.A cena je po krevetu-dnevno.Neznam kako se zove ulica,ali je glavna u Nesebru.
0

#10 Korisnik je offline   miki_nis

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 03. jul 2010 - 05:26

Ako se jos neko vratio iz Nesebra neka napise jos koju cenu,cisto da budemo upoznati i pripremljeni kada odemo. :kez: Mi smo spavali u Nesebru (prosle god),a izlazili u S.breg,kakve su sada cene pica u diskotekama tamo,koliko je ulaz....
Pitam za "lazur","Mania"....:djavolko:
0

#11 Korisnik je offline   sljivko

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 23
  • Učlanjen: 29.05.10

Napisano: 05. jul 2010 - 00:41

a kad ti planiras da putujes ?ja polazim svojim autom posle desetog jula i to bas iz Nisa
0

#12 Korisnik je offline   aleksa988

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Učlanjen: 05.07.10

Napisano: 05. jul 2010 - 18:17

Pogledaj porukumiki_nis @ 24. jun 2010 - 15:20

Interesuju me cene.I dali je neko bio ove godine u Nesebru?
Hvala,unapred.:)

E i mene ovo zanima :D ... Da li neko ima informacije iz prve ruke? :) Cena smestaja ( privatni smestaj, jer planiram da uzmem samo povratnu kartu preko agencije i tamo da nadjem smestej, rekli su mi da je to mnogo bolja opcija ) i cena hrane i pica po kaficima i restoranima. Hvala :))))
0

#13 Korisnik je offline   miki_nis

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 06. jul 2010 - 00:29

Pogledaj porukusljivko @ 04. jul 2010 - 23:41

a kad ti planiras da putujes ?ja polazim svojim autom posle desetog jula i to bas iz Nisa

Mi idemo oko dvadesetog jula i verovatno vozom.Predhodnih godina smo uzimali povratnu kartu preko Eurotursa i nemam primedbi.Jedino sto nama treba pauza za cigaretu i sto ima male dece u autobusu...
0

#14 Korisnik je offline   talamasca

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1272
  • Učlanjen: 16.10.08

Napisano: 14. jul 2010 - 09:49

putujem za Nesebar početkom avgusta. već sam bio tamo na letovanju i svaki put se oduševljen vratio. planiram i ove god priv.smeštaj, pa me zanima kako ste sesnašli za prevoz do tamo. da li ste išli svojim autom ili vozom-busom?
0

#15 Korisnik je offline   miki_nis

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 14. jul 2010 - 16:25

Uvek smo isli busom.A ove godine idemo vozom.I to Nis-Sofija,pa promenimo voz,pa onda Sofija -Burgas i onda odatle buusom do Nesebra.
Raspitali smo se i mislim da se tako najvise isplati...Videcemo,javljam kad se vratimo :D Mene i dalje interesuje,dali se neko vec vratio iz Nesebra, i kakve su cene privatnog smestaja,ove godine,cene pica,ulaz u diskoteke......? :djavolko:

Ovu poruku je izmenio miki_nis: 14. jul 2010 - 16:26

0

• (2 Strane)
  • +
  • 1
  • 2
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com