Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

vozom do bugarske

4 odgovora na temu

#1 intruder

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 24. Jun 2010 - 15:02

Da li je neko putovao vozom do nessebra?

#2 zeljkobg

backpacker

• Član
  • Poruka:33
  • muški

Napisano: 25. Jun 2010 - 16:17

I mene zanima. Razmisljam o toj soluciji.
Ako je neko putovao do crnomorske obale (Nesebar, Suncev Breg) vozom neka prenese svoja iskustva...

#3 ruzna78

turista

• Član
  • Poruka:62
  • ženski

Napisano: 02. Jul 2010 - 23:08

Išla sam vozom iz Beograda do Burgasa pre tri godine. Krenuli smo iz Bg ujutro, u Sofiji smo bili oko 19h. Pošto se sat pomera unapred, tamo je bilo 20h. Voz za Burgas je bio uveče oko 23h, ako se ne varam. Taj voz je bio gori od našeg najgoreg, jedino nije smrdeo WC. Vagon kao od pre drugog svetskog rata. Zaista nisam neko zakeralo da tražim neku super komfor, ali taj voz je bio strašan. Mi smo kupili kartu za I razred koja je nešto skuplja od II, razlika u komforu je nikakva. Znam da je nešto bilo drugačije između I i II, ali ne mogu da se setim šta. Karta do Burgasa je bila, mislim, oko 20 evra za dvoje u jednom pravcu. Jako smo se zeznuli što nismo kupili povratnu koja je skuplja svega par evra. Odspavali u kupeu, ujutro oko 7-8 smo stigli u Burgas, a to je i bio cilj našeg putovanja. Od Burgasa stalno imaju autobusi do Nesebara i Primorskog. Stoje odmah pored Žel. stanice, karta je bila oko 2-3 evra. Sad ne znam jel se u međuvremenu šta izmenilo što se tiče cena..

Ovu poruku je izmenio DraganV: 06. Jan 2011 - 12:04
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

#4 Skrajnaut

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 26. May 2011 - 14:37

Kako je najpametnije ici do Varne vozom? Da li postoji neka varijanta?

#5 vekim

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:497
  • ženski

Napisano: 27. May 2011 - 09:39

Moja kuma se prekljuce vratila iz Varne vozom, putovala je Beograd-Sofija nocnim, pa je cekala sat vremena otprilike za voz za varnu. Putovanje joj je trajalo oko 24h, kaze da to iskustvo sebi nece priustiti nikad vise, a ja joj verujem :)

Autobuska karta preko Odeona je oko 70 evra

Postavljena slika

2 x 25.05. pre nekoliko godina je pocela jedina, najveca i najiskrenija ljubav

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0