Kenija-vase misljenje
Započeo/la: enyans, 10. Jan 2007 23:07
47 odgovora na temu
Napisano: 21. May 2011 - 22:23
Ljudi ovde se gadjate sa strasnim ciframa... Afrika ne moze da bude jeftina za konformiste i one koji ocekuju da im bude sve na tacni ali ko zeli da dozivi safari, malo protutnji kroz savanu, zaviri u Masai kulturu i sl... uz izvesnu fleksibilnost sve ovo moze da se organizuje za daleko manje novce nego sto se ovde pominje... Ja sam u nekim svojim postoima vec pominjao cifre pa se ne bih sad ponavljao ali je poenta da nije nemoguce i nedostizno i da vam ne trebaju hiljade dolara
...every journey begin with a single step!
Napisano: 25. May 2011 - 16:45
Sirkepa, potpuno si u pravu. Za male pare moze da se ide na safari i jos da se odmara posle. Mislim da nije tako dobra varijanta da se ide u Mombasu na more pa onda na safari jer ti sto organizuju izlete deru.
Bolje nadjite aranzman koji ima u sebi ukljucen safari pa cete tako jeftinije proci nego da idete tamo na more pa doplacujete razne izlete.
Bolje nadjite aranzman koji ima u sebi ukljucen safari pa cete tako jeftinije proci nego da idete tamo na more pa doplacujete razne izlete.
Napisano: 24. Oct 2011 - 12:35
sad kad smo se vratili čini mi se da i nije baš strašno otići u Afriku u solo aranžmanu, no moram priznati da mi je ipak bilo drago što smo imali vodiča koji se brinuo o smještaju, kartama, transferima i sl...
najskuplje od cijelog puta u Keniju su avio karte, jedna od jeftinijih opcija je Air arabia let Istanbul - Sharjah - Nairobi, pa pogledajte. Tu se već može naći povratnih karata za manje od 400 eura.
najskuplje od cijelog puta u Keniju su avio karte, jedna od jeftinijih opcija je Air arabia let Istanbul - Sharjah - Nairobi, pa pogledajte. Tu se već može naći povratnih karata za manje od 400 eura.
Putna Groznica - putopis iz Istočne Afrike i foto galerija (Egipat, Tunis, Portugal, Madrid, Istanbul, itd...)
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0