Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Septembar u Calleli

• Ne možete pisati na ovoj temi
8 odgovora na temu

#1 dunjas

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:211

Napisano: 19. Jun 2010 - 19:50

Pozdrav svima. Nisam uspela naći temu o vremenu u Španiji, a interesuje me kakvo je vreme početkom septembra, konkretno idem u Calellu na Costa del Maresme; da li je dovoljno sunčano, kakva je temperatura mora, ima li vetra, kiše?

Unapred hvala puno!!!!!

#2 aladarinho

putnik

• Član
  • Poruka:138
  • muški

Napisano: 21. Jun 2010 - 08:49

Pozdrav dunjas! Ja svake godine idem početkom septembra u Ljoret de Mar,koji se nalazi nekih 30km od Calelle.Temperature vazduha su oko 27-28 stepeni,a mora oko 22-23 stepena.Uveče zna da bude prilično sveže,negde oko 16-17 stepeni,pa obavezno ponesi neki duks ili džemper...Vetra gotovo da nema,a kiše zna da bude,ali jako retko i to su uglavnom kratkotrajni pljuskovi.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. Jan 2011 - 17:34
Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#3 dunjas

iskusni putnik

• Član

Napisano: 22. Jun 2010 - 02:50

aladarinho hvala puno na odgovoru! Koliko sam shvatila, sve u svemu ok je početak septembra što se tiče vremena?

#4 aladarinho

putnik

• Član
  • Poruka:138
  • muški

Napisano: 22. Jun 2010 - 08:56

Što se mene tiče,apsolutno je ok!Možeš ceo dan da budeš na plaži,jer nema velikih vrućina...Osim toga,meni prija hladnija temperatura mora,ali ko voli toplo more (tipa Turske),treba da zaobilazi Costa Bravu...

#5 dunjas

iskusni putnik

• Član

Napisano: 23. Jun 2010 - 01:24

Drugarica se danas vratila iz Santa Susanna i smrzla se skroz, nije se nijednom okupala, kaže da je bila ledena voda. Sada sam se malko prepala:(
Nisam zimogrožljiva, ali opet ne bih volela da se baš ne okupam ako je voda TOLIKO hladna. Meni je recimo prošlog leta bila skroz ok voda na Krfu, kraj avgusta početak septembra, predivna voda, iako ljudi pričaju da je hladna u septembru. Možda se ipak odlučim za neki termin u avgustu, samo mi je skupo.....uffff, još razmišljam:)

Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. Jan 2011 - 17:35

#6 Rina

backpacker

• Član
  • Poruka:34

Napisano: 26. Jun 2010 - 00:39

Ijaooo bas "lepo" 17 stepeni uvece... vidim da cu umesto haljinica i suknjica morati da ponesem dzempere :lol:

#7 Yo1a

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 26. Aug 2010 - 16:08

Da li je neko isao, drugom polovinom septembra? Zbog obaveza ne mogu da idem ranije ali ako je hladno, tad vecc nije letovanje vec zimovanje :shokiran:

#8 Medo

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1404
  • muški

Napisano: 30. Aug 2010 - 21:10

Pogledaj porukudunjas @ 19. Jun 2010 - 19:50

Pozdrav svima. Nisam uspela naći temu o vremenu u Španiji, a interesuje me kakvo je vreme početkom septembra, konkretno idem u Calellu na Costa del Maresme; da li je dovoljno sunčano, kakva je temperatura mora, ima li vetra, kiše?

Unapred hvala puno!!!!!

http://spanishweathe...spx#weatherpage

A za more

http://www.weatheron...uro&GEBIET=0004

Ovu poruku je izmenio DraganV: 18. Jan 2011 - 17:35

Svako treba u nešto da veruje - ja verujem da ću popiti još jedno piće
Sve što je dobro u životu ili je nezakonito ili je nemoralno ili goji

#9 dunjas

iskusni putnik

• Član

Napisano: 07. Sep 2010 - 20:02

Evo me, stigoh i ja iz prelepe Katalonije.

Samo da javnem kratko, za vreme-nama je bilo fenomenalno; sunčano, more nije bilo hladno, čini mi sa da je T mora ista kao na Krfu prošle godine početkom septembra.....

uveče je bilo toplo ali prijatno, dugački rukavi nam nisu trebali, nijedanput, a ni drugi turisti ih nisu nosili, jer stvarno nije bilo potrebe.....sve u svemu-divno  :)

Ovu poruku je izmenio dunjas: 07. Sep 2010 - 20:03

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0