Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Cene u Paraliji

28 odgovora na temu

#16 sara2002

backpacker

• Član
  • Poruka:22

Napisano: 13. Jul 2010 - 20:09

Pogledaj porukuRJT @ 07. Jul 2010 - 17:05

Da Vam dopunim i preciznije dam jos neke cene kojih sam se sada dosetio:
Psenicni hleb u pekari: 350gr- 07-08E/vekna; Hleb u Lidlu 300gr.- 0,97-1E/vekna,
Krofne na plazi: 1,5E; Razne vrste krofni(sa raznim filovima) u pekari: 1,0-1,2E, Kifle: 1,0-1,5E/kom...

Hvala, na ovim informacijama.Posto ste bili predpostavljam ove godine u Paraliji zbog najnovijih cena interesuje ma Vase misljenje > da li ja i jedno dete sa 8 godina mozemo letovati krajem avgusta sa 500 eura, planiram da rucak ponesem odavde a tamo dorucak neko pecivo, vecera giros, pica ili tako nesto.

Ovu poruku je izmenio suki: 18. Nov 2010 - 10:41

#17 andrej26

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1002
  • muški

Napisano: 13. Jul 2010 - 22:29

Pogledaj porukuSaškaja M @ 11. Jul 2010 - 23:43

Zanima me koliko kosta paket vode od 1,5l x 6kom. Hvala!

Moze i za eur u Lidlu .

#18 markoni155

putnik

• Član
  • Poruka:174
  • muški

Napisano: 14. Jul 2010 - 17:48

Pogledaj porukusara2002 @ 13. Jul 2010 - 20:09

Hvala, na ovim informacijama.Posto ste bili predpostavljam ove godine u Paraliji zbog najnovijih cena interesuje ma Vase misljenje > da li ja i jedno dete sa 8 godina mozemo letovati krajem avgusta sa 500 eura, planiram da rucak ponesem odavde a tamo dorucak neko pecivo, vecera giros, pica ili tako  nesto.

jel mislis samo za trosak 500e ili da u tih 500 bude i cena smestaja i prevoza tj aranzmana uracunata??? ako je samo za trosak to je po meni i vise nego dovoljno sem ako nije neki ozbiljniji soping u pitanju, za hranu i zezalice mislim da je i previse plus ako planiras i da nosis nesto kao sto kazes, samo hranu mozes lako da sracunas obzirom na date cene iz prethodnih postova a za ostalo ne znam, sve zavisi od zelja i navika, nekom je malo i soma eura ;)

#19 sara2002

backpacker

• Član

Napisano: 14. Jul 2010 - 19:06

Smestaj mi je placen u vili Fiori , ispod nje je pekara ako znas nesto o toj vili reci.Znaci, za 500 eura mislim trosak jer mi je smestaj placen, i ponecu nesto hrane za rucak obavezno.Znaci, za tu sumu novca planiram neki dorucak pecivo, vecera pomfrit ili giros, sladoled, neki sok nekada cemo jesti ta dva obroka i kuci, i kupovina neke sitnice .

#20 malen@

backpacker

• Član
  • Poruka:39
  • ženski

Napisano: 14. Jul 2010 - 21:09

Uh, pa 500E nećeš sigurno da potrošiš na hranu, posebno što ideš sa detetom, ne moraš da brineš

#21 RJT

backpacker

• Član
  • Poruka:6
  • nije upisan

Napisano: 15. Jul 2010 - 08:12

Pogledaj porukuSaškaja M @ 11. Jul 2010 - 23:43

Zanima me koliko kosta paket vode od 1,5l x 6kom. Hvala!
Cena paketa flaširane vode(6x1,5l) u Paraliji je 1,0-1,5E zavisno koje i gde je kupite!S tim,računajte da je datum flaširanja-punjenja te vode i do godinu dana ranije.Dejstvo nekih bitnih sastavnih elemenata važnih za organizam(joda,hlora,kalcijuma,magnezijuma,....) je oko 24-48 sati,nekih 1-2 meseca,tako da ih u tim "flaširanim" vodama" praktično uopšte nema" !
Prema tome ta flaširana voda nije baš tako zdrava(ne proizvodi sve preventivne zaštitne efekte na organizam-naročito kao npr. jod koji sprečava nastanak gušavost stitne žlezde),kako se predstavlja u propagandi u javnosti,jer upravo ti sastavni elelmenti deluju na organizam u periodu dok su aktivni!Znaci,najzdravija je ispravna izvorska voda sa česme!
Ali nemate potrebe za kupovinom flaširane vode u Paraliji,jer se Paralija snabdeva izvorskom vodom sa Olimpskih izvora ili iz arterijskih bunara sa dubine oko 500-700m dubine.Posle Beča(Austrija) i Niša(Srbija), Paralija za piće stanovnika koristi najzdraviju vodu u Evropi!Može Vam samo trenutno smetati promena na bolju i zdraviju vodu,ako do sada koristite flaširanu vodu ili u vašim mestima ne koristite vodu sa izvorišta iz Beča ili Niša.Svaki organizam lako se privikava na bolje!
Ja i deca,već 35 godina letovanja i boravka u Paraliji isključivo koristimo vodu sa česme.Nikad do sada nismo iskoristili ni jednu flašu flaširane vode i nikom do sada nije ništa hvalilo!
To je sigurna i proverena informacija,a ne dezinformacija, kakve se svugde proturaju, a Vi koristite Vodu koju želite!

Ovu poruku je izmenio RJT: 15. Jul 2010 - 09:31

#22 sara2002

backpacker

• Član

Napisano: 15. Jul 2010 - 12:28

Pogledaj porukutamarica19 @ 12. Jul 2010 - 22:06

porcija pomfrita u tavernama je 1,5 e, ako ste smesteni u apartmanu i ne mrzi vas da spremate, u lidlu ima paket Mc cain-ovog pomfrita 1 kg oko 3 eura.

a sto se nasih pljeski tice za to ne brinite, postoji leskovacki rostilj i to cini mi se na 2 mesta u paraliji. sto se cena tice, krecu se od 2 do 5 eura u zavisnosti od toga jel pljeska, raznjic, piletina i sl....

Izvini, samo da te pitam da li nije mdoslo do nheke permutacije kada si pisala cenu za pomfrit, izgleda da je u lidl dosta skupo 1 kg pomrita napisala si mi da je 3 eura ispada da je cena u tavernama pristupacnija sto mo je malo sumnjivo.Hvala na odgovoru unapred

Ovu poruku je izmenio suki: 18. Nov 2010 - 10:42

#23 beogradjanka76

backpacker

• Član
  • Poruka:12
  • muški

Napisano: 17. Jul 2010 - 17:35

Pogledaj porukusara2002 @ 15. Jul 2010 - 12:28

Izvini, samo da te pitam da li nije mdoslo do nheke permutacije kada si pisala cenu za pomfrit, izgleda da je u lidl dosta skupo 1 kg pomrita napisala si mi da je 3 eura ispada da je cena u tavernama pristupacnija sto mo je malo sumnjivo.Hvala na odgovoru unapred

Saro2002 u restoranu je porcija pomfrita 100/150g i kosta tih 1,5e, a u Lidlu je 1kg i kosta 3e. Odmori malo oko putovanja, cene su u Paraliji vrlo slicne kao u Srbiji, opusti se...

#24 sara2002

backpacker

• Član

Napisano: 17. Jul 2010 - 18:19

Hvala na odgovoru.Ja sam se iskreno malo uspanicila ,jer sam 8 godina letovala u Rafailovicima i to uvek sa placenim punum pansionom.Znaci novac sto ponesem znam da mi je za trosak, a sada idem bez placene hrane pa me malo hvata panika.

#25 beogradjanka76

backpacker

• Član
  • Poruka:12
  • muški

Napisano: 17. Jul 2010 - 21:10

Pogledaj porukusara2002 @ 17. Jul 2010 - 18:19

Hvala na odgovoru.Ja sam se iskreno malo uspanicila ,jer sam 8 godina letovala u Rafailovicima i to uvek sa placenim punum pansionom.Znaci novac sto ponesem znam da mi je za trosak, a sada idem bez placene hrane pa me malo hvata panika.

Mislim da za 50 do 70e, prvi dan mozes da nakupujes mnnogo toga u Lidlu. Cene je vec neko pominjao, ali stvarno su vrlo slicne nasim, ako ne i jeftinije, svom detetu u Lidlu kupoval
krosane sa cokoladom (4 kom) 1e
sokice na slamcicu (izmedju 0,35/0.50c)
Krem (kao eurokrem)...tegla 400 g izmedju 2,5e do 3 e (nisam sigurna)
vocne jogurne u casi (200g) 0,50c
Cips, Smoki 0,80 do 1,70e

imaju i gotovu hranu, to sam videla, ali cene ne znam

Ispred svakog restorana, taverne..imaju posebnu ponudu, pa pogledaj pre nego sto udjes ako ti je frka, ali mislim da bez problema mozes da rucas od 5 do 8 e po osobi...

Sacekaj vreme za polazak bez opterecanja :)))) i srecan put

#26 andrej26

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1002
  • muški

Napisano: 19. Jul 2010 - 08:41

Pogledaj porukuRJT @ 15. Jul 2010 - 08:12

Ali nemate potrebe za kupovinom flaširane vode u Paraliji,jer se Paralija snabdeva izvorskom vodom sa Olimpskih izvora ili iz arterijskih bunara sa dubine oko 500-700m dubine.Posle Beča(Austrija) i Niša(Srbija), Paralija za piće stanovnika koristi najzdraviju vodu u Evropi!Može Vam samo trenutno smetati promena na bolju i zdraviju vodu,ako do sada koristite flaširanu vodu ili u vašim mestima ne koristite vodu sa izvorišta iz Beča ili Niša.Svaki organizam lako se privikava na bolje!
Ja i deca,već 35 godina letovanja i boravka u Paraliji isključivo koristimo vodu sa česme.Nikad do sada nismo iskoristili ni jednu flašu flaširane vode i nikom do sada nije ništa hvalilo!
To je sigurna i proverena informacija,a ne dezinformacija, kakve se svugde proturaju, a Vi koristite Vodu koju želite!

Mi smo letovali u Leptokariji pre 3 godine i tamo svi koriste vodu a cesme jer se isto koristi voda sa Olimpskih izvora, bar su nam tako rekli i pili smo je u kombinaciji sa kupovnom, tako da je ovo tacno. Pozdrav!

#27 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 19. Jul 2010 - 08:53

Pogledaj porukuRJT @ 15. Jul 2010 - 08:12

Posle Beča(Austrija) i Niša(Srbija), Paralija za piće stanovnika koristi najzdraviju vodu u Evropi!

Ja (Nikola) uopšte ne žurim da poverujem u ovo.

#28 rayli

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 20. Jul 2010 - 13:53

Oce mi neko reci jel radi jos onaj veliki Champion market izmedju Paralije i Katerinija? Tamo su bile super cene!

Hvala!

#29 Saškaja M

backpacker

• Član
  • Poruka:8
  • ženski

Napisano: 25. Jul 2010 - 17:49

Ok, sto se vode tice, nisam znala da je takva situacija, tj. da se moze piti voda sa cesme. Kada sam boravila u Atini, pila sam flasiranu vodu, jer se ne preporucuje sa cesme. Kod kuce, u Beogradu, pijem vodu sa cesme. Znam da flasirana voda, uglavnom, nije dobra. Takodje smatram da mi 10 dana nece skoditi da pijem flasiranu vodu. Bolje tako, nego da dobijem neke stomacne probleme i upropastim sebi letovanje, pa makare bili to problemi privikavanja na zdraviju vodu.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0