Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Cene u Paraliji

28 odgovora na temu

#1 sara2002

backpacker

• Član
  • Poruka:22

Napisano: 18. Jun 2010 - 18:42

Interesuje me da li je neko bio u Paraliji ove 2010 godine i koje su cene hrane.Na primer cene peciva u pekarama ili pica parce ili rucak ne u elitnom restoranu.Hvala unapred

#2 markoni155

putnik

• Član
  • Poruka:174
  • muški

Napisano: 23. Jun 2010 - 16:06

i mene to isto zanima

#3 Sanja*

turista

• Član
  • Poruka:55
  • ženski

Napisano: 06. Jul 2010 - 13:16

evo ja bila sad u junu.

giros - od 1,80 do 2,20, negde i 2,5 (uglavnom 2-2,20 )
krofna na plazi -1,5 ( preterano)
pizza po tavernama -3 i 5 e (mislim da je mala 3, velika 5)
lokumadesi (one mini krofnice u pekari ) - 9 e kilo
kifla u pekari (ona obična sa susamom) - 0,30 i veća 0,50
hleb smo mi kupovali u Lidlu za 0,60 -neki kukuruzni (bilo je i za 1-1,5 e od drugih vrsta), a po pekarama -mislim da je najmanje 1 e.
Ručak -ima puno restorana sa menijem : to vam je ono glavno jelo (musaka, il neko meso sa pomfritom i sl. ) sa salatom - 5-6 e na svim mestima.
Ich liebe dich, dođi da ti napišem stih..

#4 sara2002

backpacker

• Član

Napisano: 07. Jul 2010 - 12:05

Posto si bila u junu, a ja sada idem prvi put posle 15 godina, sa malim detetom, interesuje me da li znas cene jos nekog peciva u pekarama u Paraliji.Na primer burek, rol virsla tako to sto vole deca, pica na parce ako ima ili porcija pomfrita.Hvala

#5 Sanja*

turista

• Član
  • Poruka:55
  • ženski

Napisano: 07. Jul 2010 - 13:07

hmm sad mi stao mozak, pošto nisam to kupovala po pekarama (osim tih kifli i krofni). Čini mi se da je burek bio 1-1,5 e, al me ne držite ta reč.
znam da je po tavernama pizza 3 i 5 e. Valjda će se javiti još neko ko zna bolje.

U Paraliji na glavnom šetalištu kad dođete do obdaništa /škole, skrenite u poprečnu uličicu pa iz nje prva desno, videćete pekaru. E kod njih radi naša devojka, i imaju burek, kifle, kroasane, hleb i kolače- krofnice i baklave (ko naša prosečna pekara), samo sam u njoj videla klasičan burek, ove ostale to nemaju (a nema mnogo pekara, ima više restorana, girosa i toga)
Ich liebe dich, dođi da ti napišem stih..

#6 sara2002

backpacker

• Član

Napisano: 07. Jul 2010 - 14:56

Hvala na odgovoru.Mada ja u Paraliji idem prvi put, ali snaci cu se.
Smestaj nam je u vili Fiori to je otprilike treca ulica od crkve ka Olimpic beacu, znam da u sklopu te vile ima i pekara, da li je to ta pekara o kojoj si mi govorila ili ne.

#7 Saškaja M

backpacker

• Član
  • Poruka:8
  • ženski

Napisano: 08. Jul 2010 - 20:46

Hvala puno na informacijama! Ja idem sa mužem i prijateljima, ali preko agencije. Znali smo da ih treba izbegavati, štaviše, slali smo upitne mejlove grcima, kako bi smo izbegli agencije, ali cene smeštaja koje su nam nudili su bile nenormalno visoke, pa smo ipak preko agencije uplatili.
U pitanju je saradnja firme, u kojoj moj muž radi, sa agencijom... Videćemo.
Da li neko zna kakva je vila Emilios?
Hvala!

#8 sara2002

backpacker

• Član

Napisano: 09. Jul 2010 - 15:53

Da li je neko bio u Mcdonaldsu u Paraliji i da li zna tamo cene.Na primer, pomfrit, sladoled happu meal,cizburger

#9 malen@

backpacker

• Član
  • Poruka:39
  • ženski

Napisano: 10. Jul 2010 - 11:00

McDonalds je zatvoren i u Paraliji i u Katerini, najbliži je u Solunu:))

#10 sara2002

backpacker

• Član

Napisano: 10. Jul 2010 - 14:24

posto nema Mcdonalds u Paraliji, da li neko zna cenu pomfrita, jer moje dete to obozava i da li ima neki restoran da imaju slicne pljeskavice kao kod nas i koja je cena.

#11 Saškaja M

backpacker

• Član
  • Poruka:8
  • ženski

Napisano: 11. Jul 2010 - 23:43

Zanima me koliko kosta paket vode od 1,5l x 6kom. Hvala!

#12 rayli

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 12. Jul 2010 - 13:44

He he neradi mek? A jel radi onaj veliki Champion market izmedju Paralije i Katerinija? Tamo su bile super cene!

#13 tamarica19

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 12. Jul 2010 - 22:06

Pogledaj porukusara2002 @ 10. Jul 2010 - 14:24

posto nema Mcdonalds u Paraliji, da li neko zna cenu pomfrita, jer moje dete to obozava i da li ima neki restoran da imaju slicne pljeskavice kao kod nas i koja je cena.

porcija pomfrita u tavernama je 1,5 e, ako ste smesteni u apartmanu i ne mrzi vas da spremate, u lidlu ima paket Mc cain-ovog pomfrita 1 kg oko 3 eura.

a sto se nasih pljeski tice za to ne brinite, postoji leskovacki rostilj i to cini mi se na 2 mesta u paraliji.  sto se cena tice, krecu se od 2 do 5 eura u zavisnosti od toga jel pljeska, raznjic, piletina i sl.... 

#14 tamarica19

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 12. Jul 2010 - 22:08

Pogledaj porukuSaškaja M @ 11. Jul 2010 - 23:43

Zanima me koliko kosta paket vode od 1,5l x 6kom. Hvala!

1,25 do 1,50 eura

#15 rayli

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 12. Jul 2010 - 23:41

A jel radi onaj veliki Champion market izmedju Paralije i Katerinija? Tamo su bile super cene!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0