Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Bugarski vizni režim

39 odgovora na temu

#31 deki76

turista

• Član
  • Poruka:56

Napisano: 12. Jul 2007 - 23:55

E,ovako..mi smo trazili po Bugarskim sajtovima i nasli neke ljude u Nesebaru koji su nam preko mail-a poslali potvrdu o rezervaciji smestaja kod njih.Sad cemo da vidimo kako cemo proci u konzulatu jer ujutro idemo da predamo papire!Javicemo za 7 dana da li smo je dobili.

#32 doda

backpacker

• Član
  • Poruka:44
  • ženski

Napisano: 26. Jul 2007 - 23:32

Da li je potrebno nesto od papira za vizu za dete koje putuje sa roditeljima? U kom vremenskom intervalu je predaja dokumenata i da li je obavezno licno prisusto? Vec dva dana pokusavam da dobijem konzulat, ali bezuspesno.

#33 deki76

turista

• Član
  • Poruka:56

Napisano: 02. Aug 2007 - 01:33

I za decu popunjavate zahteve pojedinacno i sa slikom ali nemoraju da dolaze deca sa vama,to smo videli kod nekih ljudi kad smo mi predavali papire.Rok za izdavanje vize je 7 radnih dana od dana predaje papira mada su nama izdali za 4 radna dana jer smo imali rezervaciju smestaja pa da bi stigli na vreme tamo.Ne vredi da ih zovete na telefon.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Jan 2011 - 00:40
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

#34 jedy023

backpacker

• Član
  • Poruka:33

Napisano: 02. Aug 2007 - 10:31

Pogledaj porukujedy023 @ 2. 07. 2007 - 20:25

Bio sam danas i predao sve za Vizu.Bili su ljubazni i cudili se da advokat trazi 50 eura. za pozivno pismo.jedina caka je u tome da moram da cekam mesec dana za vizu,verovatno nesto da provere.gde idem i kod koga idem.Mene bas briga jer sam utvrdio vreme kod te zene a i planiram da idem od 6 avgusta.ajde javite se kako vam je bilo.
Uspeo sam da dobijem vizu bez pozivnog pisma i bez rezervacije.Jeste da sam cekao mesec dana ali se isplatilo odo 7 avgusta da se provodim.

#35 doda

backpacker

• Član
  • Poruka:44
  • ženski

Napisano: 02. Aug 2007 - 12:53

Pogledaj porukudeki76 @ 2. 08. 2007 - 01:37

I za decu popunjavate zahteve pojedinacno i sa slikom ali nemoraju da dolaze deca sa vama,to smo videli kod nekih ljudi kad smo mi predavali papire.Rok za izdavanje vize je 7 radnih dana od dana predaje papira mada su nama izdali za 4 radna dana jer smo imali rezervaciju smestaja pa da bi stigli na vreme tamo.Ne vredi da ih zovete na telefon.

Hvala na odgovoru.

#36 cvrcak777

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 27. Aug 2007 - 11:27

Caos svima, ja sam novi kolac pa reko' da Vas pozdravim:P

Mene zanima jel postoji mogucnost da se rezervise hotel, hostel ili sta god..da mi oni poslaju rezervaciju preko maila , pa da ja to otkazem kad dobijem vizu? Jel proverava neko da li sam ja tamo gde sam rezervisala?
Naime, ja imam gde da budem u Bugarskoj..tacnije putovala bih u Sofiju, ali osoba kod koje idem jos nije dobila licnu kartu za strance pa ne moze da mi poslaje pozivno pismo. Ja sam u stalnom radnom odnosu, sve troskove snosim sama...
Ako neko ima neku informaciju, bila bih veoma zahvalna

#37 Gost nikola vladic_*

• Gost

Napisano: 31. Aug 2007 - 23:37

da vas pitam nesto,za kola sam cuo da se mnogo kradu da li je to istina,i posto ja idem na bum da li imaju garaze vlasnci kuca,ja najvise idem kolima zbog metroa u burgasu,i aqva u nesebara, sad.gif
sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

#38 gagainexi

backpacker

• Član
  • Poruka:9

Napisano: 28. Jan 2008 - 00:14

Pogledaj porukubori @ 10. 07. 2007 - 21:25

Upravo sam se vratio iz Bugarske, rezervisao apartman preko interneta, izvadio vizu, bio na Sunčevom bregu, putovao kolima. Pitajte šta vas interesuje!
planiramo ove godine da idemo kolima do bugarske pa me interesuje koliko dugo se putuje kolima do bugarske, kakvi su putevi, da li ima problema sa bugarskom policijom? interesuje me da li je p[roblem dobijanja viye i dali mora da se podnese rezervacija u konzulatu da bi se dobila viza? unapred hvala

#39 statin

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 01. May 2008 - 23:08

Sta se ove godine desava sa vizama? Nesto je bilo reci da ce se kupovati na granici. Ako neko ima neku informaciju neka se javi, ja bih sa porodicom opet isla u sopstvenom aranzmanu. Cula sam da cak agencije prodaju vaucere za 10 eura. Da li znate nesto o tome? Prosle godine sam sredila vizu preko nekog Bugarina koji zivi ovde, ali sada se on odselio... Tako da opet pocinjem trku oko nabavljanja pozivnog pisma ili vaucera. Sta se sada desava?

#40 jedy023

backpacker

• Član
  • Poruka:33

Napisano: 21. May 2008 - 09:42

I ja cekam ove informacije,prosle godine sam uspeo bez pozivnog pisma da dobijem vizu sada imam madjrski sengen koji ne vazi kod njih pa me interesuje kako ce mo ove godine o sopstvenom aranzmanu da putujemo.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 08. Jan 2011 - 00:41
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0