Zlatar
Započeo/la: djmax, 17. Jun 2010 16:27
5 odgovora na temu
Napisano: 17. Jun 2010 - 16:27
da li je neko zainteresovan za odmor u ovom kraju?
Napisano: 26. Jul 2010 - 22:13
Da!Kakvi su smestajni kapaciteti, sta obavezno treba videti?
Napisano: 15. Aug 2010 - 09:32
za razliku od zlatibora,zlatar nije urbanizovan,tako da ljubitelji prirode mogu u potpunosti da uzivaju,u okolini su i brojni manastiri koji se mogu posetiti. Sto se tice smestaja,izdaju se apartmani,svaki moze da primi 4 do 5 osoba.
Ovu poruku je izmenio tantal71: 05. Jan 2012 - 14:55
Napisano: 17. Aug 2010 - 18:49
sto se tice zlatara,ja predlazem neki od privatnih smestaja ko planira tamo hotel nikako,dosta je tiho i uopste nije kao zlatibor bas je mir i tisina pa ko voli ovu vrstu odmora svakako preporucujem,mi smo proveli nekoliko dana na zlatiboru i jos nekoliko na zlataru...suma,vazduh i staze na zlataru su predivni medjutim ukoliko ste avanturista sigurno da ce vam biti dosadno pa obavezno preporucujem obilazak okolnih mesta.mi smo obisli takodje uvac i staniste beloglavih supova,nekoliko manastira,prijepolje,isli do reke Lim predivna je priroda tamo ja obavezno preporucujem,zlatarsko jezero, imanastir mileseva i freska belog andjela... predivno je videti...tako da zlatar moze da bude odlicno polaziste
ukoliko volite aktivni odmor kao i ja nece vam biti dosadno, a sa druge strane ukoliko uzivate u miru,tisini i dugim setnjama mislim da je zlatar bolji nego zlatibor po tom pitanju,mnogo mnogo mirniji.na zlataru nema guzve ali nema ni kafica,radnji,nije uopste da kazem iskomercijalizovan kao zlatibor.
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0