Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

popularne ekskurzije

• Ne možete pisati na ovoj temi
3 odgovora na temu

#1 suncicica

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 30. Nov 2006 - 01:23

Ovako, momak i ja planiramo da na prolece krenemo na cuvenu ekskurziju Italija-Francuska-Spanija, doduse nesto modifikovanu jer se ostaje 6 dana u LLoret de Mar-u sa punim pansionom, i prakticno jurca kroz ostale gradove. SVe u svemu ponuda je ok, svega 270 evra, za 11 dana.

No mene zanimaju konkretna iskustva ljudi koji su bili na ovakvom putovanju.
Koliko novca poneti ?
da li je pametno uplatiti ekskurzije preko agencije ili samostalno obilaziti sta se moze obici?
Prosecne cene hrane, pica , prevoza, muzeja ?
i Kakva je procedura dobijanja viza preko agencije ?

#2 S_BG

turista

• Član
  • Poruka:90

Napisano: 08. Dec 2006 - 01:13

koji je fakultet ako nije tajna? Meni se ne svidja to sto se jurca kroz ostale gradove, posto tako nista neces videti.
1. zavisi koliko planiras da trosis, znam da je to sigurno odgovor koji si najmanje ocekivala, ali racunaj da ce te obrok u fast food-u naprimer kostati oko 5-7 eur. Limenka Coca cole je 1-1.5 eur. Sad vi imate pun pansion, recimo celodnevna karta za gradski prevoz u Barceloni cini mi se oko 3-5 eur.
2. ja u sustini nikad nisam uplacivao te dodatne ekskurzije preko agencije, uglavnom sam obilazio ono sto mi se obilazi, izuzetak su samo panoramska razgledanja, kada se otprilike upoznajes sa gradom.
3. Odgovorio sam ti u tacki 1 :)
4. ista kao i individualna, s'obzirom da za te zemlje ne mozes da dobijes grupnu vizu.

#3 bane81

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 01. Jan 2007 - 19:10

Mogu ti reci da je ta tura prelepa i da obavezno ides na tu ekskurziju. Ja sam bio u maju sada vec prosle godine. Sve ti je organizovano ide se u obilaske nemate puno slobodnog vremena sve je programirano i oni vas vode kroz gradove i vaznija mesta. Ja sam isao preko pravnog faksa i potrosio sam oko 300 eura ali sam isao na gotovo sve fakultativne izlete kojih ima stvarno dosta i stvarno su super...

#4 KATA

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 04. Jan 2007 - 16:49

Sta mislite o doceku Nove Godine u Budipesti? Da li vam je bitan odabir agencije?

Ja sam imala ja koruzno iskustvo sa agencijom LAVLI iz Beograda i svima bih preporucila da ovu agenciju zaobilaze u sirokom krugu,ako zele da sve bude ok i da vide bar nesto od Budimpeste.I naravno da se vrate kuci bar zdravi....

LAVLI NIKAKO!!!!!!!!!LAVLI NIKAKO!!!!!!!!!!LAVLI NIKAKO!!!!!!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0