Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Pamplona -trka sa bikovima

• Ne možete pisati na ovoj temi
3 odgovora na temu

#1 SuđerSkrobBockalone

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 08. Jun 2010 - 12:47

Postoji li neka agnecija na Balkanu koja u ponudi ima aranžmane za Pamplonu (trka sa bikovima), početkom jula?

Pozdrav!

#2 Tamerlane

backpacker

• Član
  • Poruka:8

Napisano: 16. Jun 2010 - 17:35

Ne postoji.
Ja sam bila pre par godina samoinicijativno. Ako ćeš preko agencije, najbliže što možeš je Barselona pa vozom do Pamplone. Naše agencije još uvek nisu otkrile da Španija nije samo Ljoret de Mar i Majorka, nažalost.

#3 asta la vista

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 19. Jun 2010 - 11:15

Idem dva puta mesecno za S.Sebastian nekih 100km od pamplone, 4 jula idem najverovatnije pa ako si zainteresovan za prevoz javi se.

#4 SuđerSkrobBockalone

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 19. Jun 2010 - 13:56

Pogledaj porukuTamerlane @ 16. Jun 2010 - 17:35

Ne postoji.
Ja sam bila pre par godina samoinicijativno. Ako ćeš preko agencije, najbliže što možeš je Barselona pa vozom do Pamplone. Naše agencije još uvek nisu otkrile da Španija nije samo Ljoret de Mar i Majorka, nažalost.

Nažalost, u pravu si... Prosto mi je neverovatno da NIJEDNA agencija nije došla na ideju da malo izreklamira preko radija Pamplonu kao opšte ludilo, postavi 2-3 biloborda u gradu sa atraktivnim sličicama - i napuni sebi nekoliko autobusa sa turistima. Kapiram da bi uz prihvatljive cene samo iz Beograda krenulo barem 150 ljudi.

Bezveze.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0