Ovu poruku je izmenio IVANA KIMPANOV: 28. May 2010 - 20:05
Letovanje s bebom
Započeo/la: IVANA KIMPANOV, 28. May 2010 20:04
4 odgovora na temu
Napisano: 28. May 2010 - 20:04
cao! Mi imamo bebicu koja ce krajem avgusta kada planiramo letovanje imati 5 meseci. Zanima me da li je to rano za bebu i da li je olimpic beach dobra destinacija? please help
Napisano: 28. May 2010 - 20:55
IVANA KIMPANOV @ 28. May 2010 - 20:04
cao! Mi imamo bebicu koja ce krajem avgusta kada planiramo letovanje imati 5 meseci. Zanima me da li je to rano za bebu i da li je olimpic beach dobra destinacija? please help 
Mislim da nije rano mi idemo u junu sa bebom od 9 meseci i sa prvim detetom smo isli kad je imao 7 meseci.
U avgustu se pojavljuju meduze pa vam ne savetujem taj region ili u junu da idete mada vam je to rano za bebu.Da sam na vasem mestu birao bi neku drugu destinaciju u Grckoj
pozz
Napisano: 29. May 2010 - 20:23
IVANA KIMPANOV @ 28. May 2010 - 20:04
Mi smo isli u Leptokariju kraj avgusta- pocetak septembra kada je mali imao 7-8 meseci i bilo je super. Po meni sve regije koje su blizu, su ok zbog ne daj boze i da se dugo ne putuje zbog bebe.
Napisano: 30. May 2010 - 14:11
Kako vidim, postaćemo rekorderi
. Mi sredinom jula planiramo put za Grčku, a Tara 23. jula puni 4 meseca. Logika nam je da se i tamo rađaju i žive deca, a ako nešto bude, ne daj, Bože, naopako, uvek možemi i da se vratimo...
Napisano: 30. May 2010 - 21:58
Samo napred, bebe se mnogo bolje prilagođavaju nego mi. Ja sam svoju devojčicu vodila prvi put na more sa 4 meseca i bilo je super.
Uvek na putu::wub:
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0