Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

hotel summer garden i hotel safir

9 odgovora na temu

#1 helena0765

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 28. May 2010 - 18:59

trebaju mi informacije o nekom od ova dva hotela ,lokacija, sobe, klima, terasa, sobe u prizemlju, klopa.sta god smatrate da je bitno. isli bi decko i ja preko argusa , a ne znamo za koji da se odlucimo..Ima mnoggo komentara na stranim forumima , ali ipak vise verujem nasim ljudima nego razmazenim britancima...hvala unapred i jos jednom moolim vas da mi sto pre odgovoritePostavljena slika

#2 anchilli

backpacker

• Član
  • Poruka:39
  • ženski

Napisano: 06. Jul 2010 - 13:33

I mene zanima da li neko zna kakav je Summer garden... Ima uglavnom pozitivne kritike na Trip advisor-u ali bi mi mnogo značilo ukoliko neko ovde zna nešto o tom hotelu  :) Unapred hvala!

Helena, jesi li ti dobila možda neku informaciju o tome? 

#3 helena0765

backpacker

• Član

Napisano: 12. Jul 2010 - 12:17

vec vise od meseca dana cekam da mi neko napise bilo kakvu informaciju , ali nista , ja sam vec uplatila za safir , jer preko argusa u summer gardenu nije bilo mesta , cini mi se bolji summer , ali sta sad...

Ovu poruku je izmenio ljerka: 14. Jul 2011 - 21:13
obrisan citat, direktan odgovor na post

#4 MaraBgd

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 14. Jul 2011 - 20:41

A ja se cudim sto mi niko danima ne odgovara a ti cekas vise od mesec dana Postavljena slika
Ja sam uplatila Safir isto pa ako ides uskoro mogla bi da napises svoje utiske kad se vratis posto ja idem tek u septembru.

Ovu poruku je izmenio ljerka: 14. Jul 2011 - 21:13
obrisan citat, direktan odgovor na post

#5 plavi034

backpacker

• Član

Napisano: 21. Jul 2011 - 13:38

Ja krecem 11.septembra u tom SUMMER GARDEN APT&HTL pa ako neko ima neke informacije o njemu neka mi javi pozdrav

#6 caca 86

backpacker

• Član
  • Poruka:7
  • ženski

Napisano: 02. Aug 2011 - 21:16

Ja takodje idem 11.septembra u summer garden preko Argusa.Nisam nasla nikakve korisne informacije o ovom hotelu na nasim sajtovima a na nekim od stranih ga ocenjuju ocenom 7 od 10.

#7 milenasb

backpacker

• Član
  • Poruka:15
  • ženski

Napisano: 03. Aug 2011 - 21:29

Jel bio neko u hotelu Ugur, preko Argusa?

#8 caca 86

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 02. Apr 2012 - 15:35

Ako nekoga zanima bilo kakva informacija u vezi Biteza ili Summer Garden hotela,slobodno neka pita.Suprug i ja smo proslo leto bili tamo,stvarno je za svaku pohvalu!!!!!!!!!! :klap:

#9 sanjica_raska

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 09. May 2012 - 15:20

@caca 86

mene interesuje summer garden...vidim da ga u ponudi ima argus i cena je pristojna. do malopre sam bila u fazonu samo marmaris...ali pogledam cenovnik za bodrum i vidim da he ovaj hotel pristupacan...pa me interesuje kakva je plaza, kakva je hrana u hotelu....cene u bodrumu, kakve su. jel voze dolmusi do centra? hvala unapred. :) pozzz

Ovu poruku je izmenio mikap: 10. May 2012 - 07:22
Obrisan citat, direktan odgovor na post

#10 caca 86

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 11. May 2012 - 23:00

Mi smo takođe išli preko argusa,tamo nas je dočekao Dalijan njihov vodic jako fin momak.Plaža je stvorena za uživanje.Svuda su ležaljke,kreveti,oni njihovi veliki jastuci,suncobrani...Uzana je pa ne možete setati uz more,voda je cista.Hrana je dobra,doduše jednolična,švedski sto je u pitanju pa ko sta voli,za veceru uvek ima 3-4 glavna jela,mesa ima uvek,ali u centru ima dobra pekara,pa smo tamo zadnjih dana kupovali odličan burek i pecivo.Dolmoši voze stalno,staju direktno ispred hotela.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0