Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Bratislava- jel bio neko?

42 odgovora na temu

#31 Lunatic

putnik

• Član
  • Poruka:182
  • muški

Napisano: 19. Jan 2012 - 18:00

Pogledaj porukumarco polo @ 19. Jan 2012 - 00:02

Da se ne bi ponovo vraćala
Враћао.;)

Хвала ти пуно друже.Много си ми помогао.:thankyou:

Е сад,имам још једно питање само.Колико је отприлике довољно за обилазак ових градова појединачно?Знам да је боље остати што дуже у сваком граду(ал' сам паметан а:lol:),али ме занима колико је потребно задржати се у Будимпешти,Братислави,Бечу и Прагу, да би се обишло оно најбитније?Ја сам прво планирао да у Будимпешти,Бечу и Прагу имам по 2 ноћења,а у Братислави једно.Међутим,на овој теми сам видео да је за Братиславу довољан један дан,па ме занима мишљење форумаша колико је потребно задржати се у овим градовима и видети оно најбитније???

Ovu poruku je izmenio Lunatic: 19. Jan 2012 - 18:01

#32 leprsava

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1357
  • ženski

Napisano: 19. Jan 2012 - 19:44

Pre neki dan mi je komsinica pricala svoje utiske iz Bratislave. Oni su letos bili do Beca, a svratil i do Bratislave. Ono sto je nju odusevilo je shopping, ustvari kako je opustenije i sa manje guzve u radnjama kao sto su H&M i C&A u Bratislavi nego u Becu gde su bile velike guzve.

#33 Aloja

turista

• Član
  • Poruka:51

Napisano: 19. Jan 2012 - 19:52

Lunatic, ne znam koliko novca mozes da izdvojis, ali evo ovako:

Marco polo ti je vec napisao kako mozes sam da se organizujes sto se tice prevoza ( jako povoljno), pa proveri koliko bi te kostalo jos po dva nocenja kako si napisao, ali mislim da ti je to previse maltretiranja i da bi te vise kostalo sa nocenjem, nego da ides preko neke agencije. Po dva dana je malo za Bec i Prag, ali ako si tako odlucio, evo ti najjeftinija opcija preko agencije:

Imas putovanje koje se zove " 3 B " ( Budimpeta, Bratislava i Bec), preko agencije po ceni od 135 eur sa sve prevozom i nocenjem za 4,5 dana. ;). Tu si prakticno dva dana u Budimpesti, nepuna dva dana u Becu i jedno popodne u Bratislavi. Mislim da je to i vise nego povoljno, tj. dzabe. Preko te iste agencije imas Prag sa 4.nocenja sa doruckom za 99 eur, sto znaci da kada bi se dobro iskombinovao, mozes proci sa 235 eur. :). Mozes pozvati tu agenciju, pa se sa njima dogovoriti da li je moguce iskombinovati ta dva aranzmana ili da ti sam iz Bratislave odes do Praga, a oni da ti obezbede taj hotel u Pragu, jer je nocenje u tom hotelu 40 eur po osobi, a preko njih je 99 eur za 4.nocenja sa doruckom i prevozom. :lol:

Ne znam da li smem ostavljati na forumu ime agencije, a ako ne znas o kojoj je rec, javi se na pp, pa cu ti napisati, ali na google ces je sigurno naci, samo otkucaj 3B aranzman ;)

#34 andrej26

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1002
  • muški

Napisano: 19. Jan 2012 - 23:10

Pogledaj porukuleprsava @ 19. Jan 2012 - 19:44

Pre neki dan mi je komsinica pricala svoje utiske iz Bratislave. Oni su letos bili do Beca, a svratil i do Bratislave. Ono sto je nju odusevilo je shopping, ustvari kako je opustenije i sa manje guzve u radnjama kao sto su H&M i C&A u Bratislavi nego u Becu gde su bile velike guzve.

Pa i cene budu malo nize.

#35 Lunatic

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 20. Jan 2012 - 01:21

Aлоја,ај ми пусти на пп име агенције,јер ове понуде су заиста примамљиве.:) И пуно ти хвала на информацијама.:thankyou:

#36 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5941
  • muški

Napisano: 20. Jan 2012 - 08:35

Imas ponude i na ovom sajtu
pregledaj malo detaljnije
http://www.putovanja...dovi?stranica=2
Postavljena slika

#37 mikap

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3893
  • ženski

Napisano: 20. Jan 2012 - 14:57

@Lunatic

Te aranzmane o kojima Aloja prica mozes uplatiti i ovde, preko sajta Putovanja.info

Evo su te ponude ovde na sajtu

Budimpesta - Bratislava - Bec

Prag

Ovu poruku je izmenio mikap: 20. Jan 2012 - 14:57

#38 Aloja

turista

• Član
  • Poruka:51

Napisano: 20. Jan 2012 - 18:49

Lunatic, evo Mikap ti je dala link, imas i na ovom sajtu, to je to :)

Ovu poruku je izmenio mikap: 21. Jan 2012 - 10:13

#39 Lunatic

putnik

• Član
  • muški

Napisano: 21. Jan 2012 - 00:18

Хвала свима на одговорима и линковима.

#40 vesnanis

turista

• Član
  • Poruka:67

Napisano: 22. Jan 2012 - 01:11

Ja bih ovo pre podelila u tri ture. Da biste doziveli sva tri grada na pravi nacin. I Bec i Prag i Budimpesta su mnogo lepi. U svakom od njih imate za videti na pretek. Bratislava je grad za zivljenje. Kao Ljubljana. Nema nesto znamenitosti. I u Pragu, i u Becu vam zastaje dah na svakom koraku. Ali je zato Bratislava najpovoljnija po pitanju smestaja. A Bratislava-Bec je 60km(dva najbliza glavna grada u Evropi).

#41 Kayagoogoo

backpacker

• Član
  • Poruka:7
  • ženski

Napisano: 23. Jan 2012 - 18:06

Planiram odlazak u martu u Senec.Posto idem sa ucenikom, moze li mi neko reci koja je agencija najpouzdanija za kombi prevoz do Bratislave i kako mogu stici od Bratislave do Seneca?
Hvala unapred:thankyou:

#42 marco polo

turista

• Član
  • Poruka:69
  • muški

Napisano: 23. Jan 2012 - 18:30

Senec se nalazi na 30-tak kilometara severno od Bratislave. Sa glavne železničke stanice u Bratislavi (Bratislava Hlavne nadraži) polaze ti vozovi na svakih pola sata- sat u pravcu Seneca. Put traje 29 minuta , i očekuj možda oko 2 evra za kartu.

#43 Kayagoogoo

backpacker

• Član
  • Poruka:7
  • ženski

Napisano: 23. Jan 2012 - 19:11

@marco polo

Hvala!

Ovu poruku je izmenio mikap: 23. Jan 2012 - 20:43
Obrisan citat, direktan odgovor na post

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0