Lunatic, ne znam koliko novca mozes da izdvojis, ali evo ovako:
Marco polo ti je vec napisao kako mozes sam da se organizujes sto se tice prevoza ( jako povoljno), pa proveri koliko bi te kostalo jos po dva nocenja kako si napisao, ali mislim da ti je to previse maltretiranja i da bi te vise kostalo sa nocenjem, nego da ides preko neke agencije. Po dva dana je malo za Bec i Prag, ali ako si tako odlucio, evo ti najjeftinija opcija preko agencije:
Imas putovanje koje se zove " 3 B " ( Budimpeta, Bratislava i Bec), preko agencije po ceni od 135 eur sa sve prevozom i nocenjem za 4,5 dana.

. Tu si prakticno dva dana u Budimpesti, nepuna dva dana u Becu i jedno popodne u Bratislavi. Mislim da je to i vise nego povoljno, tj. dzabe. Preko te iste agencije imas Prag sa 4.nocenja sa doruckom za 99 eur, sto znaci da kada bi se dobro iskombinovao, mozes proci sa 235 eur.

. Mozes pozvati tu agenciju, pa se sa njima dogovoriti da li je moguce iskombinovati ta dva aranzmana ili da ti sam iz Bratislave odes do Praga, a oni da ti obezbede taj hotel u Pragu, jer je nocenje u tom hotelu 40 eur po osobi, a preko njih je 99 eur za 4.nocenja sa doruckom i prevozom.
Ne znam da li smem ostavljati na forumu ime agencije, a ako ne znas o kojoj je rec, javi se na pp, pa cu ti napisati, ali na google ces je sigurno naci, samo otkucaj 3B aranzman