Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

Bodrum ili Marmaris?!

• Ne možete pisati na ovoj temi
5 odgovora na temu

Anketa: Bodrum ili Marmaris?!

Ovo glasanje je javno. Ostali članovi će biti u mogućnosti da vide koju ste opciju odabrali.

???

Ne možete da vidite rezultate pre nego što glasate. Molimo vas da se ulogujete i glasate da biste videli rezultate.
Glasaj Gosti ne mogu da glasaju

#1 nikana0902

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 19. May 2010 - 10:37

Pomoc!!!!!:uplakani:

#2 kaca

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:270
  • ženski

Napisano: 25. May 2010 - 23:09

Nisam jos uvek bila u Marmarisu, ali ti Bodrum preporucujem u svako slucaju. Ako te zanima nesto konkretno, pitaj!pozz

#3 stanoye

turista

• Član
  • Poruka:64
  • muški

Napisano: 08. Jun 2010 - 22:11

u Bodrumu sam bio prosle godine i bilo je extra a u marmaris idem ove god

#4 Sandra1985

backpacker

• Član
  • Poruka:14
  • muški

Napisano: 09. Jun 2010 - 19:11

Pogledaj porukustanoye @ 08. Jun 2010 - 22:11

u Bodrumu sam bio prosle godine i bilo je extra a u marmaris idem ove god

Jel mozes samo da mi kazes kakve su samo cene hrane tipa meso, pomfrit,salata ili neki njihovi specijaliteti (bez jagnjetine) posto idem sa momkom (koji naravno vise jede) a ne zeli da se hrani u hotelu. Unapred hvala.

#5 stanoye

turista

• Član
  • Poruka:64
  • muški

Napisano: 15. Jun 2010 - 09:58

U Gumbetu na plazi 2 hamburgera i pice su oko 10 evra a u gradu oko 15 evra za dvoje. Ima i brza hrana koja je jeftinija, pileci giros je oko 3 evra plafon. Al najvise se isplati da uzmete polupansion...

#6 Hilary***

turista

• Član
  • Poruka:90
  • ženski

Napisano: 04. Aug 2010 - 21:29

Bila sam u Bodrumu prosle godine, hotel Malama Beach. Bilo je odlicno! Mogla bih tamo svake godine (jedino da ne volim da istrazujem nova mesta :-P ).
MFT: http://www.putovanja...a/galerija/2894
~ Carpe diem ~

~ Remember the past and plan for the future, but live for today, because yesterday is gone and tomorrow may never come. ~

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0