Hvala svima na odgovorima. Informacije su veoma korisne.

Posto smo resili sta obici, sad me malo vise zanima sam put, a i cene tamo.
Znam da je skupo, ali moze li neko da navede tacne cene za neke stvari (gradski prevoz, karte za posete, da li se svuda placa ulaz, cene nekih sitnica...okvirno...ili koliko covek moze da potrosi tamo za vikend -samo za posete i gradski, bez troskova smestaja i hrane, samo obilasci)?
Soma @ 17. May 2010 - 22:28
Dali si pogledao sajt Austrian-a, mislim da mozes Bgd - Oslo da nadjes zaoko 170 eur, preko Beca. Nisam sigurna da kod Norwegiana sada ima zamanje od 230 eur?
Da li si mislio sa povratnom 170 eura ili u jednom smeru?
Ako sam dobro pretrazio, Autrian nema slobodnih letova u ekonomskoj klasi u tom periodu.
Sa Norwegian je 71,5eura u jednom smeru, a za povratak je dosta skuplja, jer tad ljudi iz Norveske idu na odmore i ona je, ako sam dobro nasao -212,60e (18.6. - 21.6. tad mi najvise odgovara), sto ukupno dodje - 284,1 euro.
Gledao sam tamo cene i definitivno bi isao sa Norwegian do Osla, a sta mislite, da li bi bilo pametno u povratku da kupim kartu do nekog mesta, a odatle kopnenim prevozom do BG-a?
Npr. OSLO - Prag (21.6. - 79,60), Krakov (21.6. - 92,90), Budimpesta (20.6.- 152,70), ili eventualno Amsterdam (22.6. - 66,30e).
Ne znam da li se lako mogu povezati prevozi od mesta do mesta. Kad bi me kopneni prevoz iskostao koliko i avio (eventualno malo vise), a da uz to posetim (prodjem) neke zemlje, ja bi bio prezadovoljan.
Ovu poruku je izmenio the joker: 18. May 2010 - 09:34