Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Skala Sotiros

• Ne možete pisati na ovoj temi
270 odgovora na temu

#31 Tidzi

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:268
  • nije upisan

Napisano: 17. May 2011 - 16:41

Hvala ton_majstore...Prvi put idemo na Tasos..Frka me je samo za plazu..volela bih da ima plicaka..zbog dece..a i da je plaza cista..more toplo..i da imamo gde rasiriti nas suncobran...Nadam se samo da je plaza i more u Skali super..ostalo nebrinem..

#32 sukisa

turista

• Član
  • Poruka:90
  • ženski

Napisano: 17. May 2011 - 16:45

Odgovor svima koje interesuje vila Panos. Koliko mi se cini samo terase studia 105 i 106 gledaju prema zidu suprotne zgrade ali bolja je i hladovina. Najbolju terasu ima studio 104. Sa vlasnicima ne bi trebalo da imate problema jer uopste ne dolaze. Dolaze samo radnice koje ciste. Kao sto sam vec rekla sve je besprekorno cisto. Sto se tice dece ona mogu da se igraju na trgu. Tu je debela hladovina(ali opet morate da ih pazite). Kada smo stigli nas niko nije docekao ali su sobe vrlo rano bile spremne. Niko nam nije trzio vaucere. Sto se tice vile Mary 2, svi sa kojima sam razgovarala iz grupe bili su zadovoljni. Vlasnik je isti pa pretpostavljam da je i kod njih sve bilo cisto. Imaju veliko dvoriste sa maslinama ali tada nije bilo bas uredjeno. Terasa studia u prizemlju mislim da je niska tako da mora uvek biti zatvoreno kada ne boravite u sobi. A vila Mary mislim da se nalazi u istoj ulici kao i Mary 2 samo navise i ima bazen i nije u Perlinoj ponudi. Toliko od mene za sada. Pozdrav

#33 Ton_majstor

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:477
  • muški

Napisano: 17. May 2011 - 17:25

Хвала, Сукиса. Извините, пермутовао сам виле: "Мери 2" је код трга, "Мери" је изнад.

Све три виле...

Тидзи (или Тиџи?), качио сам слику плаже горе, ево ти опет:

Postavljena slika

Значи, плажа је широка, дууууго иде плићак, вода је топла, нема јаких струја... идеално за брчкање и деце и нас маторих.

Још једном се извињавам за грешку.

Поздрав!

#34 Tidzi

iskusni putnik

• Član
  • nije upisan

Napisano: 17. May 2011 - 18:23

DIVNO!Hvala puno,puno....plaza je super......

#35 Tidzi

iskusni putnik

• Član
  • nije upisan

Napisano: 18. May 2011 - 21:34

Koliko ima km..od Skale Sotiros do Limenasa i Limenarije? Gde bih se moglo uvece otici...kolima..da se malo promuvamo po guzvi..prodavnicama..radnjicama..kafanicama..

#36 Ton_majstor

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 18. May 2011 - 22:50

http://www.gothassos.ws/chart.htm

Овде имаш све удаљености. Гледај лево на зелене рубрике, нађи полазну локацију и иди надесно... правиш круг око острва, практично.

Поздрав!

#37 Tidzi

iskusni putnik

• Član
  • nije upisan

Napisano: 19. May 2011 - 10:19

Hvala puno ton_majstore! Mi bih voleli..(mislim na nas zene..posto muskima to nije bitno) da malo uvece prosetamo kroz neki guzvanjac...

#38 Ton_majstor

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 19. May 2011 - 15:46

Лименас, Потос, Лименарија.

Остало су рурални предели.

Поздрав!

#39 Tidzi

iskusni putnik

• Član
  • nije upisan

Napisano: 20. May 2011 - 16:23

Bas me interesuje da li ce u Skali..krajem jula, pocetkom avgusta..biti guzvanjca na plazi? Joj...ja uzasno mrzim te guzve na plazi..kada nemas gde peskir staviti!!!

#40 heavy

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:300
  • muški

Napisano: 20. May 2011 - 19:12

Gde god da si na Tasosu uvek imas mesta za svoj suncobran i peskire,da ne kazem lezaljke.Zaista sto je divno svuda imas mesta bez problema.

#41 Ton_majstor

iskusni putnik

• Član
  • muški

Napisano: 20. May 2011 - 22:35

И, што је важније, нема приватних плажа (осим у Макријамосу), па те нико не може натерати на ишта. Ако хоћеш, понесеш свој сунцобран (и тамо су јефтини да се купе), забодеш где ти се свиди и игноришеш околне лежаљке и кафиће.

Они никада не узму превише од плаже, а у Скали Сотирас свакако. На Скали Панагији лежаљки често има више него купача, али опет има места за све. Постоји пропис којега се они чврсто држе и нису безобразни да заузму превише простора.

Најружније је да легнеш на те лежаљке од кафића и правиш се блесав. Убрзо ће ти доћи неко да наплати то, понуди пиће, итд. Онда се праве сцене, потпуно беспотребно. Нагледао сам се скотина који су дошли у бесним колима, бахато се понашају где год да уђу или седну, а на плажи протестују, не би ли закинули пар евра некоме ко то плаћа држави.

Или их заобиђи, или лези и плати. Циганисање остави "циганима".

Поздрав!

#42 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7668
  • ženski

Napisano: 20. May 2011 - 23:07

Nema šanse da će u Skali bilo kad biti tolika gužva na plaži da ne možeš da raširiš peškir. Nije to Sutomore ili Budva :).

#43 Tidzi

iskusni putnik

• Član
  • nije upisan

Napisano: 22. May 2011 - 10:58

Hvala puno svima! Pre par godina smo bili u Leptokariji...i preselo nam je...na plazi je takva guzva bila..da si morao ustajati u 7h..i zauzeti mesto..strasno! Dok na Lefkadi i Zakintosu je bilo super...mesta za dvesta!!!Nikad prevelike guzve...super! Nadam se da ce i u Skali biti tako! Hvala svima!

#44 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7668
  • ženski

Napisano: 22. May 2011 - 12:52

Leptokarija je u Paralija fazonu, znam o čemu pričaš. Nema toga na Tasosu, ne brini.

#45 Tidzi

iskusni putnik

• Član
  • nije upisan

Napisano: 22. May 2011 - 20:33

Hvala Mirarbi! Nevolim te guzve na plazi..pa to je strasno..Ja licno najvise volim letovanje u junu ili krajem avgusta..tada mi je nekako opustenije..bez guzve! Morali smo uplatiti u sezoni (vecina imam tada odmor)...jedino ja imam odmor dva meseca!

Broj korisnika koji čitaju temu: 2

Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0