Skala Sotiros
Napisano: 12. May 2011 - 17:50
Napisano: 12. May 2011 - 19:46
Napisano: 12. May 2011 - 21:17

Шеталиште - увече

Скала Сотирас - лука

Скала Сотирас - плажа

Скала Сотирас - вече у луци
Погледајте овде једну широку панораму са лукобрана на место:
Панорама
Поздрав!
Ovu poruku je izmenio Ton_majstor: 12. May 2011 - 21:18
Napisano: 12. May 2011 - 21:28
NOVE MFT: Prvi put u Beču - deo I i deo II, Drugi put u Beču - deo I, deo II i deo III,
"Eine kleine Nachtmusik", Schloßhof - deo I i deo II, Budimpešta.
Napisano: 13. May 2011 - 11:01
Radmila.M @ 12. May 2011 - 19:46
Prosle godine je bila moja prijateljica sa porodicom i oni su se vratili odusevljeni. Imala je samo reci hvale.
Ako želiš da budeš neko zaista poseban – budi ono što jesi!
Napisano: 13. May 2011 - 21:44
Napisano: 14. May 2011 - 08:47
Те Змајине слике сам видео, али неко је додао још других у међувремену, па сам имао уз шта да јутрос попијем кафу.
Нисам досада видео те ископине у неком сутерену? О чему се ради?
Занима ме, да ли је неко успео да наговори/договори/плати неком од локалних чамџија да га провоза по мору? Мислим, вребаћу их ја из заседе, али немам појма шта да понудим као компензацију за пар литара бензина и пола сата њиховог времена?
Поздрав!
Napisano: 14. May 2011 - 13:53
Napisano: 16. May 2011 - 18:54
Napisano: 16. May 2011 - 23:15
Сада ћемо да гледамо у брдо, дворишта иза и на улицу, а могли смо да гледамо на трг или ка мору, немам појма. Које собе су слободне?
Када идете, ако изаберете? "Перла", претпостављам.
Поздрав!
Napisano: 17. May 2011 - 09:09
Pozdrav
Napisano: 17. May 2011 - 14:13
Obe vile sam videla samo spolja.Vila Mary 2 je sasvim ok,ima dvorište,masline,malo je zavučena pa je i mirnije .
Vilu Panos ne bih odabrala jer se nalazi između 2 kuće koje su baš blizu, tako da se može desiti da dobiješ studio gde terasa gleda u zid susedne kuće ,to je užasno.
Moj savet ti je da obavezno to pitaš u agenciji.Po meni su jedino sigurni studiji koji su sa prednje strane vile jer gledaju na trg.
Prošle godine sam bila baš razočarana činjenicom da vilu sa takvim položajem prodaje Perla jer ja idem preko te agencije već godinama i uvek sam bila zadovoljna .Da ne bude zabune-ne sumnjam da je vila ok u pogledu smeštaja,ali može da bude nezgodno zbog položaja soba.
Napisano: 17. May 2011 - 14:49
Napisano: 17. May 2011 - 15:18
Napisano: 17. May 2011 - 16:11
Ова прва је педесетак или мање метара од виле "Панос", тј. од трга. Другу нисам видео, али на сликама има лепше окружење.
"Панос" јесте набијена у низ и то ми СМЕТА, али ћу то тек да натрљам на нос мојој госпођи када дођемо тамо. Или нећу, боли ме уво, кад сам већ тамо.
"Мери" је близу трга, одмах ту пролази магистрала, море је испод ка луци. Укупно, стотинак метара до обале. Гледа на улицу напред, позади на неко двориште, мада нисам видео шта је иза, нека башта, смеће или друга кућа. Мислим да све оне спадају у виле ближе мору, ако се погледа цела Скала Сотирас (Сотирос).
Ако вилу "Панос" упоредим са вилом "Соти" (Golden fuckin' Bitch), где смо годинама ишли, мислим да је опремљеност соба боља, море ближе, плажа лепша, а продавнице свакако! Уствари, скоро да нема потребе ићи ван места, ако неко нема ич авантуристичког духа.
"Соти" је драстично и безразложно скупља (чак 100 € за исти период!), а не нуди ништа више осим сјајног атријума за ране јутарње кафе са комшилуком или касне вечерње пикање карата + дружење уз чашицу са истима. Овде тога неће баш бити, како видим. Даље, у вили "Соти" су нездрави односи, Ана и њен муж су хладни и одбојни. Прошле године су нас разочарали понашањем према нама, а тиче се чишћења соба, замене чаршава, итд., па је то био сасвим довољан разлог да одемо одатле. Бака Марија (држи задњи спрат) и деда Ник су сјајни ликови, и ове године ћемо их посетити и однети поклоне као старим пријатељима.
Морам да признам да ми је увек било лепо када утекнемо из Скале Панагије око 18-19 предвече, јер сунце нестане иза брда, па није више лепо ни за купање а уме и да дуне ветар, који је преко дана и подношљив, али предвече није пријатно, док се враћаш са плаже. Онда одјуримо брже-боље у Скалу Сотирас (пола сата вожње), па стигнемо још и да се окупамо, јер тамо сунце зађе најкасније.
Поздрав!
Broj korisnika koji čitaju temu: 2
Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0