Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Pickalbatros Albatros Palace ili Hilton Resort

• Ne možete pisati na ovoj temi
10 odgovora na temu

#1 Lena_mi

backpacker

• Član
  • Poruka:33

Napisano: 12. May 2010 - 12:21

Meni HITNO treba pomoc oko izbora hotela,posto nam se desio peh salokalnom agencijom pa smo otkazali hotel STEIGENBERGER Al Dau Beach Postavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slika jer ne zelimo da nas niko pravi ludim, e sad su nam ostale opcije PICKALBATROS Albatros Palace Postavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slika i HILTON RESORT Postavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slikaPostavljena slika, da cujem vasa misljenja o ovim hotelima

#2 Ariljac

backpacker

• Član
  • Poruka:47

Napisano: 12. May 2010 - 13:18

Lena_mi, u čemu je problem?
Do hotela ili do agencije?

Ovu poruku je izmenio ljerka: 30. Apr 2011 - 09:51
obrisan citat, direktan odgovor na post

#3 Lena_mi

backpacker

• Član

Napisano: 12. May 2010 - 13:22

Do agencije u mom gradu,nisu nam rezervisali Al nego PP, sto niko nije ni spomenuo,sad nema doplate za Al, pa posto se prave pametni otkazali smo.

Ovu poruku je izmenio ljerka: 30. Apr 2011 - 09:51

#4 akaboka

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:445
  • ženski

Napisano: 12. May 2010 - 14:32

PICKALBATROS Albatros Palace je u orijent fazonu,ima mnogo veci bazen nego Hilton,zelenilo itd...Ovaj hotel je mnogo bolji ako imate decu,jer ima tobogane itd.Deluje mi kao porodican hotel

Hilton kao da je malo ostao u devedesetim,pa mi se cini kao da vapi za malim ulaganjima u renoviranje.

Mmmmmore :))))

#5 srcetova_srcetina

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:393
  • ženski

Napisano: 12. May 2010 - 14:41

skroz se slazem.

#6 Lena_mi

backpacker

• Član

Napisano: 12. May 2010 - 14:47

Hvala vam puno,pa ide nas cetvoro s tim sto drugarica vodi cerku od 7 godina

#7 alexandarz

turista

• Član
  • Poruka:60

Napisano: 12. May 2010 - 14:54

Albatros u svakom slucaju,to je po meni jedan od najboljih hotela u Hurgadi,ima pet restorana i svaki mozete da koristite bez najave,ogroman bazen,hotel je star svega dve godine,mali koralni greben pored je hotel bic albatros sa normalnom dubinom ciju plazu koristite bez problema isti je gazda itd itd.Ja sam se dvoumio izmedju njega i staibergera i odlucio sam se za Albatros preko Perle 30.juni.

#8 Lena_mi

backpacker

• Član

Napisano: 12. May 2010 - 14:55

Imam jos jedno pitanje koliko je hotel udaljen od centra!

#9 alexandarz

turista

• Član
  • Poruka:60

Napisano: 12. May 2010 - 14:58

Stvarno neznam mislim da je oko dvadeset minuta taxijem.

Ovu poruku je izmenio ljerka: 30. Apr 2011 - 09:52

#10 akaboka

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:445
  • ženski

Napisano: 12. May 2010 - 15:08

HILTON RESORT 5* se nalazi u južnom delu Hurgade, na oko 9 km od Sakale, na pocetku nove pešacke zone Memse, sa sopstvenom pešcanom plažom.

Albatros Palace 5* - Kompleks Albatros Palace je nov hotel u južnom delu Hurgade na oko 12km od Sakale(novog dela Hurgade) i oko 7 km od  Memša,setalista.

Ovu poruku je izmenio akaboka: 12. May 2010 - 15:09

Mmmmmore :))))

#11 vanBasten

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 01. Jun 2010 - 22:45

Juče se vratih iz Hurghade, iz Hilton Resorta - mogu samo da ga srdačno preporučim svima. Odlična lokacija, fenomenalna usluga, dobra hrana.... Hotel je istina nešto stariji, ali se to na njemu ne vidi. Puno zelenila, dobra plaža, odlični bazeni, ok barovi i ok animacija.
Jedina mana su mu strašno skupi svi sadržaji koji nisu uključeni u all inclusive, ali se može bez njih.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0