Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Otkazivanja letova!

22 odgovora na temu

#1 Natay

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 10. May 2010 - 09:05

Ljudi, da li je neko leteo za vreme ove vilkanske aktivnosti?Sta se desava?Ja bih 15.5. trebalo da letim za Barselonu pa sam bas u frci!Help!

#2 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 10. May 2010 - 09:32

Moj drug je leteo za Amsterdam na Queen's Day...i šta da ti kažem...Bila mu je frka sve dok nije poleteo (i sleteo, pretpostavljam).

Nema garancija.

#3 BOJKO

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:317
  • muški

Napisano: 10. May 2010 - 11:29

Pogledaj porukuNatay @ 10. May 2010 - 09:05

Ljudi, da li je neko leteo za vreme ove vilkanske aktivnosti?Sta se desava?Ja bih 15.5. trebalo da letim za Barselonu pa sam bas u frci!Help!

moja rodjaka se vracala sa Kube 5 dana po izbijanju vulkana, let je bio preko Pariza-poleteli su Kube( ne znam odakle sa Kube)-Pariz-Beograd i sleteli bez ikakvih problema niti je , kako kaze, bilo sumnje o otkazivanju leta.
Uostalom, tokom jednog od mojih letova, citao sam u JAT-ovoj reviji pricu Mome Kapora u kojoj je kapetan posade jednog leta rekao putnicima" dragi putnici, nista ne brinite-niko nije zauvek ostao na nebu".Prema tome u svakom slucaju treba uzleteti.
Postavljena slika

#4 Nikola S.

• Moderator
  • muški

Napisano: 10. May 2010 - 11:31

To je samo naš ministar zdravstva morao da se zlopati (bolestan) 1,000km...

#5 Natay

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 10. May 2010 - 12:20

A sta mislite koliki je stepen ,,bezbednosti,, u ovakvim uslovima?Jer cas otvaraju, a cas zatvaraju aerodrome!:smorilo:

#6 Nikola S.

• Moderator
  • muški

Napisano: 10. May 2010 - 12:24

Hm. Imali smo pre par godina ovde stručnjaka na tu temu...ne druži se nešto sa nama više.

Ljutilo ga je uvek kad dovedemo u pitanje...sve, od principa aerodinamike do pouzdanosti JAT-ovih kontrolora leta...Sve lično shvatao.

:)

#7 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5941
  • muški

Napisano: 10. May 2010 - 14:34

Pogledaj porukuNikola S. @ 10. May 2010 - 09:32

Bila mu je frka sve dok nije poleteo (i sleteo, pretpostavljam).

Nema garancija.

Nema straha od letenja, samo od padanja.
Postavljena slika

#8 pefkari

tasoslijka, kaficanka, putofil

• Član
  • Poruka:21669
  • ženski

Napisano: 10. May 2010 - 14:52

Pogledaj porukuBOJKO @ 10. May 2010 - 11:29

moja rodjaka se vracala sa Kube 5 dana po izbijanju vulkana, let je bio preko Pariza-poleteli su Kube( ne znam odakle sa Kube)-Pariz-Beograd i sleteli bez ikakvih problema niti je , kako kaze, bilo sumnje o otkazivanju leta.
Uostalom, tokom jednog od mojih letova, citao sam u JAT-ovoj reviji pricu Mome Kapora u kojoj je kapetan posade jednog leta rekao putnicima" dragi putnici, nista ne brinite-niko nije zauvek ostao na nebu".Prema tome u svakom slucaju treba uzleteti.
:D Znas koliko si mi drag, al' ova ti prica kod mene " ne pije vodu"! :-P

Pogledaj porukuDraganV @ 10. May 2010 - 14:34

Upravo! :)

#9 Nikola S.

• Moderator
  • muški

Napisano: 10. May 2010 - 15:54

Pogledaj porukuDraganV @ 10. May 2010 - 14:34

:D

#10 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 10. May 2010 - 16:16

Pogledaj porukuNatay @ 10. May 2010 - 12:20

A sta mislite koliki je stepen ,,bezbednosti,, u ovakvim uslovima?Jer cas otvaraju, a cas zatvaraju aerodrome!:smorilo:

Ne znam cemu frka. Nije tacna informacija da se aerodromi cas zatvaraju cas otvaraju zbog konkretnog razloga. Bezbednost je kao i ranije, ko ima problem sa letenjem imace ga uvek, bez vulkana i sa vulkanom. 

Letovi se uredno odvijaju svuda, za sada. A ko garantuje da i kopnom moze da se ide nesmetano? Eto, npr. neko strajkuje pa zatvori se neki put. Sve je relativno u zivotu uopste.

Ovu poruku je izmenio Infoputnik: 10. May 2010 - 16:17

......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#11 DraganV

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:5941
  • muški

Napisano: 10. May 2010 - 16:52

Pogledaj porukuInfoputnik @ 10. May 2010 - 16:16

Letovi se uredno odvijaju svuda, za sada. A ko garantuje da i kopnom moze da se ide nesmetano? Eto, npr. neko strajkuje pa zatvori se neki put. Sve je relativno u zivotu uopste.

Gledao svojim ocima avione kako slecu i u gradovima Azurne obale a i ovde u Spaniji. Barem do danas. Postavljena slika
Postavljena slika

#12 Infoputnik

Putolov

• Moderator
  • Poruka:9422
  • ženski

Napisano: 10. May 2010 - 18:50

samo ti gledaj...i tu azurnu obalu i sve, tesko vama ako ne bude bilo 2000 slika za mene ;) :lol: :srce:
......................................................
Postavljena slika Postavljena slika

#13 Roli

kosmopolita

• Moderator
  • Poruka:5052
  • muški

Napisano: 10. May 2010 - 22:45

Ako Ljerka slika, biće i 3000! :)

Uživajte

#14 Nikola S.

• Moderator
  • muški

Napisano: 10. May 2010 - 23:22

Ajmo licitacija! Najbliži je pobednik.

:D

#15 ljerka

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2862
  • ženski

Napisano: 11. May 2010 - 06:36

Pogledaj porukuRoli @ 10. May 2010 - 22:45

Ako Ljerka slika, biće i 3000! Postavljena slika

Uživajte

ha, ha, ovaj put Dragan slika, ne odvaja se od aparata Postavljena slika , ali sam se i ja dosetila pa aktivirala rezervni foto aparat Postavljena slika

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0