Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

- - - - -

CENE kakve su u Kusadasiju

• Ne možete pisati na ovoj temi
42 odgovora na temu

#31 Bata

putnik

• Član
  • Poruka:155

Napisano: 24. Jul 2007 - 22:23

Pogledaj porukunole83 @ 22. 07. 2007 - 23:45

perhan028,

Poz

interesantno, u Antaili smo placali espreso 9 lira a zestoko pice / koktel 20lira ! Strahovita razlika u cenama !

Ovu poruku je izmenio Infoputnik: 20. Mar 2011 - 02:44
prevelik citat

#32 nole83

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 25. Jul 2007 - 14:39

Pogledaj porukuBata @ 24. 07. 2007 - 22:27

interesantno, u Antaili smo placali espreso 9 lira a zestoko pice / koktel 20lira ! Strahovita razlika u cenama !

Auuuu..... :o :o :o
Sto je mnogo - mnogo je!
Jel` bar lepo letovaliste? Mislim, kakvo je more, kakvi su Turci tamo? Cuo sam da su mnogo za...ni u tom delu turske....

#33 nole83

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 27. Jul 2007 - 11:09

Ko bi rek`o...
A ovi u Kusadasiju bi te ljubili da ne kazem gde....Doduse, bilo je i neprijatnih situacija kada je jedan Turcin koji radi u restoranu kao konobar isprovocirao nas nekoliko koji smo prolazili tuda kada smo se vracali iz grada...
Kaze on nama (na engl,) kao:
-"odakle ste"?
-Iz Srbije.
-Da li ste culi za Srebrenicu?
-Culi smo.
-Znate li da je tamo ubijeno 5 000 turskih muslimana za vreme rata pre 10 godina?
-PA STA? Nismo politicki opredeljeni i to nas ne interesuje, i nisu turski muslimani nego samo muslimani....

Eto, to ti je jedana neprijatna situacija, ali `ebi ga - nie mi upropastila letovanje.

#34 zokaaa

backpacker

• Član
  • Poruka:26

Napisano: 31. Jul 2007 - 00:13

Pogledaj porukuAlejandra @ 12. 07. 2007 - 15:25

Da li neko može da mi kaže gde se tačno nalazi MIGROS market u Kušadasiju i kojim dolmušem stižem do njega? :rolleyes:

Migros market se nalazi na glavnom putu koji iz Kušadasija ide ka Long Beach plaži i može se stići svim dolmušima koji idu u tom pravcu: Long Beach, Soke, Milly park itd. ali najbrojniji su ti dolmuši za Long Beach. Cene su O.K.

#35 salsita

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2279
  • ženski

Napisano: 31. Jul 2007 - 07:55

Migros , kada sam ja bila u Kusadasiju bio je extra jeftin....nalazi se desno od hotela Sozer (par min hoda,koliko se secam).

#36 Alejandra

svetski putnik

• Član
  • Poruka:612
  • ženski

Napisano: 01. Aug 2007 - 11:15

Hvala vam puno, ja cu sigurno otici u jedan od ta dva Migrosa. :rolleyes: Bas me interesuje koliko je jeftino.

#37 zokaaa

backpacker

• Član
  • Poruka:26

Napisano: 01. Aug 2007 - 20:33

Pogledaj porukuAlejandra @ 1. 08. 2007 - 11:19

Hvala vam puno, ja cu sigurno otici u jedan od ta dva Migrosa. :rolleyes: Bas me interesuje koliko je jeftino.

Dosta je jeftiniji od manjih prodavnica ali cene u Turskoj nisu baš pristupačne. Samo da ti napomenem na zabranu unošenja hrane i pića u hotele što verovatno znaš i sama. Nisu nešto rigorozni po tom pitanju kao u Egiptu recimo ali poželjno je uvek nositi neku veću torbu( neprovidnu ) i niko neće proveravati šta je unutra.
Da, alkoholna pića ( sem piva ) su extra skupa pa ako neko voli da konzumira ista nek se snabde kod kuće ili u free shopu. ( primer viski je 50-ak lira što je oko 30-ak eura, vina ima raznih ali su kvalitetnija extra skupa )

#38 Ice

backpacker

• Član
  • Poruka:32
  • muški

Napisano: 02. Aug 2007 - 16:50

Pogledaj porukuGhost @ 23. 07. 2007 - 14:06

Poz nole83,
Ja i devojka krecemo za Kusadasi 3 avgusta, bicemo u hotelu Saturn. Da li mozda znas gde se taj hotel nalazi? Blizu plaze, centra?
Po tvom misljenju koliko para treba da ponesemo sa sobom da bi se solidno proveli (u hotelu imacemo samo dorucak)?

Hvala Pozdrav!

Hotel Saturn se nalazi relativno blizu dolmus stanice. Ne nalazi se u cuvenoj "srpskoj ulici" nego u jednoj bocnoj ulici. U blizine je velike vecine hotela koji se ovde spominju i sa kojima rade nase agencije. Do dolmus stanice ti treba jedno 5-6 minuta. Do cetra mozda koji minut vise (na centar mislim nanjihove radnje i bar street).
Sto se para tice, ja i devojka smo potroslili nesto manje od 400 evra (u tu sumu ne ubrajam stvari koje smo kupovali za nas i prijatelje), al smo imali veceru. S tim da je tu skoro pola utroseno na izlete (Pamukale, Efes, Aqua park, krstarenje, nacionalni park), a bili smo 11 dana (10 nocenja).

#39 Ice

backpacker

• Član
  • Poruka:32
  • muški

Napisano: 02. Aug 2007 - 17:04

Pogledaj porukuperhan028 @ 23. 07. 2007 - 10:01

Da, uzeli smo hotel "DIAS" koji ja navodno da je u centru grada. Takodje sam cuo (procitao na forumu) za lanac supermarketa "MIGROS" za koji takodje kazu da je veoma jeftin.
Hvala ti puno na ovim iscrpnim informacijama
POZDRAV!!!

Imate i market "Dia" koji se nalazi blizu dolmus stanice, i blizu hotela Dias. isto je dosta povoljan, a u blizini je vecine hotela u centru.

#40 Gost nikola vladic_*

• Gost

Napisano: 10. Aug 2007 - 17:41

KOLIKO MI TREBA eura DA PODJEM SA ZENOM I DETETOM U TURSKU AKO SI BIO I U Marmaris i kusadasi sta je bolje.

#41 kalina83

backpacker

• Član
  • Poruka:14

Napisano: 17. May 2011 - 11:22

Cao drugari,

Odlucila sam da se pridruzim onima koji su izabrali Kusadasi za svoj godisnji odmor.E posto zivim,kao i vecina na forumu,od srpske plate,finansije su bitna stavka.Zato mi je potrebna mala pomoc oko sledecih pitanja kako bih lakse donela odluku.
Koliko traje let do Kusadasija iz Bgd-a,a kolilko putovanje busom?
Koliko ste u proseku potrosili novca za 10 dana,ukljucujuci izlete,ali bez nekih preteranih nocnih izlazaka?(ja putujem sa muzem)
Koliko kosta prosecan rucak u restoranu,voce povrce,sladoledi?
Bila bih vam zahvalna na svim odgovorima,jer ce mi oni biti presudn udluci da li da idem avionom ili busom.
Pozdrav,

#42 Chapibk4

putnik

• Član
  • Poruka:110
  • muški

Napisano: 17. May 2011 - 14:52

Za avio ne znam tacno,ali sto se basa tice,planiraj negde oko 24h...kada je kes u pitanju sta znam...to zavisi od milion stvari,meni je bilo dovoljno nekih 30 e na dan...tako nesto planiram i ove godine da ponesem,mozda koji evric vise :D

#43 sole-ns

backpacker

• Član
  • Poruka:36
  • ženski

Napisano: 20. May 2011 - 14:34

Kalina, avionom se putuje do Bodruma, let traje 1,5h. Od Bodruma do Kusadasija se ide busom, voznja traje 2 sata.

Sto se tice hrane po restoranima uz plazu, moglo se naci i komplet obrok (glavno jelo, pice + salata) za nekih 10-ak eura. Ali to je bilo 2009. godine.

Izlet u Efes smo placali 35e, Aquafantasy 20e, Izmir se ne secam.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0