Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Letovanje na Sitoniji sa malom decom

96 odgovora na temu

#31 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7668
  • ženski

Napisano: 11. May 2010 - 17:52

Pogledaj porukuAlexia @ 11. May 2010 - 15:39

mmapaduri,
U kojoj ste kuci bili u Vurvuruu? Na zalost, mi smo tamo hteli ali u centru pored mora je skupo,a drugo nista nema u ponudi a da je u centru.

Vourvourou nema centar :), pa možete da budete smešteni bilo gde. Bitno je da vam je neka lepa plažica u blizini ili da je recimo Karidi beach blizu.

Pogledajte cene za Lagomandru preko Travel house-a, Dertour-a ili Kalodoukasa (Med hotels). Cene su prošlog leta bile duplo niže nego preko naših agencija. Kombinujte datume na upitu, jer nekada samo zbog toga što ste zahvatili jedan ili dva dana juna dobijete par stotina evra nižu ponudu :).

#32 Alexia

svetski putnik

• Član
  • Poruka:618
  • ženski

Napisano: 11. May 2010 - 19:00

Kad kazem centar, mislim oko Psarogianisa gde je jedini dobar deo plaze i tih par restorana...Veruj mi Vurvuru sam prececsjala uzduz i popreko "virtuelno"...znam vecinu smestaja da lociram na google earth-u isl. Kao sto rekoh, oko Psarogianisa je skupo sve, a ostalo je nama sa malim detetom daleko peske do tog dela plaze. Mi idemo sredinom jula, tako da je neminovno skuplje...

Ovu poruku je izmenio Alexia: 11. May 2010 - 19:02

#33 milos07

backpacker

• Član
  • Poruka:17
  • ženski

Napisano: 12. May 2010 - 08:37

Deca se brzo priviknu na vremensku razliku, i naš se u Bg-u budio između 7:30-8h a tako je bilo i po grckom vremenu.
Na Paradiso plazi odličan restoran je 'Mythos' pristojne cene, kvalitet hrane odličan,velike porcije, prijatan ambijent i osoblje, ispred restorana ima mali parkić za decu tobogan, klackalica i sl. ...
Mi smo na obilazak plaza isli ujutru is prostog razloga jer je manja guzva i uvek smo bili u prvom redu do mora, a plaže su sve udaljene do 10 min. vožnje kolima od Neosa

Mi ove godine istražujemo Tasos :D

#34 kikik

turista

• Član
  • Poruka:85

Napisano: 12. May 2010 - 12:45

Pogledaj porukuAlexia @ 11. May 2010 - 12:25

Kikik,
Bila sam na onom sajtu, ukucala sve sto treba(preko Nur hotels, pa datumi, lokacija i broj zvezdica) i dobijaju se cene po osobi dakle u koloni gde pise "preis P.P". Npr za Lagomandru je oko 63E kraj juna, kad nema mesta, ali "PO OSOBI". Kad trazim za juli dobijam cene po osobi 335E za 5 dana(nije mi jasno zasto izbacuje te varijate 3,5 dana ponekad, a nekad jedan, iako mu dam 10 dana od do), tj. 67E po osobi, pa kad kliknes "prufen" izracuna lepo da je to ukupno 770E za tih 5 dana. Dakle, stvarno ne kapiram kako je vama UKUPNO 760E?!
Htela sam da gledam neke druge apartmanskehotele preko tog sajta, ali nista nije jeftinije od cena koje sam za neke dobila direktno od vlasnika, pa ako mozes da mi objasnis na koju foru vama toliko izadje. Eto, probaj da ukucas bilo koji datum za kraj juna za Lagomandru i videces cene po osobi.
Imas ispod datuma da ukucas broj noci, zato sto mozes da odredis period u okviru kog hoces da ides odredjeni broj nocenja, a sortiranje uradi po ceni

#35 kikik

turista

• Član
  • Poruka:85

Napisano: 12. May 2010 - 12:50

Evo, proverila sam, 359E po osobi 10 dana od 24.06., ukupno za dvoje i bebu koja ne placa je 718E

#36 cmoka80

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:1499
  • ženski

Napisano: 12. May 2010 - 15:26

Najbolje da milos07, njegova porodica i moja krenu idući put zajedno na letovanje, pošto su nam imprsije iste :)

Evo: Mythos

I, još da dodam, nestrpljiva sam da vidim kako ćete vi doživeti Tasos.

(Preporuka:pročitaj o Tasosu u mom potpisu) ;)

Ovu poruku je izmenio cmoka80: 12. May 2010 - 15:27

Fotografije: MFT
Putopisi: EGIPAT, o hotelu Hostmark Grand Seas, 2006.
                TASOS, Limenas 2008.
                SITONIJA, Paradiso/Neos Marmaras 2009.
                ZAKINTOS, Tsilivi 2010.

#37 cmoka80

svetski putnik

• Moderator
  • ženski

Napisano: 12. May 2010 - 15:30

Pogledaj porukubelvedere @ 11. May 2010 - 16:02

Cmoko, bas su vam lepe slike Postavljena slika .
Takvom odmoru sa malim detetom se i ja nadam, spavanje u hladu, brckanje nogica, setnje...

Biće vam super! Sitonija je i divlja i pitoma, za svakoga ponešto. Naravno, pre svega je bitno pratiti želje svojih mališana i sve ide kao podmazano.
Imam dosta fotografija, ali su mahom privatne. Ako želiš neke dopune (izgleda neke plaže i slično) mogu ti poslati na mejl.

Cmokić!
                TASOS, Limenas 2008.
                ZAKINTOS, Tsilivi 2010.

#38 belvedere

backpacker

• Član
  • Poruka:32

Napisano: 12. May 2010 - 15:47

Postavljena slika O, hvala!
Mi imamo i decaka od 4 godine kojem ce svaka ideja o istrazivanju novih mesta biti "pustolovina", a verujem i nama.
Samo da uklopimo bebine i nase mogucnosti na odmoru i verujem da ce sve biti ok.

#39 cmoka80

svetski putnik

• Moderator
  • ženski

Napisano: 12. May 2010 - 15:49

Divno!

Kad god neko putuje na mesto gde sam već bila, ja mu malko zavidim :zaljubiska:

PS Tvoj me nick podseća na hotel na Tasosu, ima li veze sa time?
                TASOS, Limenas 2008.
                ZAKINTOS, Tsilivi 2010.

#40 belvedere

backpacker

• Član
  • Poruka:32

Napisano: 12. May 2010 - 16:16

Ako mislis na moj nick, ne, nema veze sa Tasosom..Postavljena slika

#41 milos07

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 12. May 2010 - 19:45

Pogledaj porukucmoka80 @ 12. May 2010 - 15:26

Najbolje da milos07, njegova porodica i moja krenu idući put zajedno na letovanje, pošto su nam imprsije iste :)

Evo: Mythos

I, još da dodam, nestrpljiva sam da vidim kako ćete vi doživeti Tasos.

(Preporuka:pročitaj o Tasosu u mom potpisu) ;)

Vec jesam, divan je, pun detalja i korisnih stvari ...
Baza nam je u hotelu Alexandra beach u Potosu i odatle krecemo u osvajanje Tasosa 27.06 jos malo

#42 Alexia

svetski putnik

• Član
  • Poruka:618
  • ženski

Napisano: 12. May 2010 - 20:13

Dobili smo odgovor iz nekih apartmana iza Meliton Inn hotela na Paradiso plazi. Sigruno znate koji je, na sredini plaze je. E, sad vidim da su tu nabijene lezaljke, a na nekoliko slika fototure "Sitonija Paradiso" vidi se deo plaze Paradiso blizi gradu gde nema lezaljki i guzve i tu deluje malo sira plaza. Ispravite me ako gresim...

#43 milos07

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 12. May 2010 - 22:26

Pogledaj porukuAlexia @ 12. May 2010 - 20:13

Dobili smo odgovor iz nekih apartmana iza Meliton Inn hotela na Paradiso plazi. Sigruno znate koji je, na sredini plaze je. E, sad vidim da su tu nabijene lezaljke, a na nekoliko slika fototure "Sitonija Paradiso" vidi se deo plaze Paradiso blizi gradu gde nema lezaljki i guzve i tu deluje malo sira plaza. Ispravite me ako gresim...

Potpuno si u pravu, plaza se prema NM siri, i nije uredena tj. nema lezaljki, ima malo prirodnog hlada ...

#44 cmoka80

svetski putnik

• Moderator
  • ženski

Napisano: 13. May 2010 - 15:35

Alexia, Paradiso je malo mesto, mala plaža, kako hoćeš..
Za svega par minuta prepešačiš sve.
Najširi deo je od hotela Sunset ka Neos Marmarasu, gde su privatne vile i nema ležaljki. Najuži deo (bukvalno jedan red ležaljki!!!) je ispred hotela Regos.
Slobodno možeš biti ispred kog hoćeš hotelčića. Mi smo boravili ispred hotela Bara, jer su imali najbolje suncobrane i uslugu.
Kod hotela koji pominješ (Meliton) mi se nije dopalo što imaju jako bučan kafić.

Kada bih išla ponovo na Paradiso plažu, uplatila bih ovo: Bungalovi Roses

Tu nam je bilo najlepše da stavimo malog da se igra na toboganu, ljuljaškama.. Na kraju plaže se nalaz (ne ka Marmarasu, ali ima širinu), tako da tamo retko dolaze drugi gosti, pa je zagarantovana i veća privatnost.
Spolja gledano, meni najlepše mesto na Paradisu. Jedina mi je greška što nisam ušla u sobe da vidim kako je na licu mesta..
Miloše, potvrdi molim te ;)

Ovu poruku je izmenio cmoka80: 13. May 2010 - 15:53

TASOS, Limenas 2008.
                ZAKINTOS, Tsilivi 2010.

#45 cmoka80

svetski putnik

• Moderator
  • ženski

Napisano: 13. May 2010 - 16:04

Evo nekoliko slika iz bašte bungalova Roses

Postavljena slika

Postavljena slika

Postavljena slika

Ovu poruku je izmenio cmoka80: 13. May 2010 - 16:08

TASOS, Limenas 2008.
                ZAKINTOS, Tsilivi 2010.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0