Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Letovanje na Sitoniji sa malom decom

96 odgovora na temu

#91 Loluska

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 26. Feb 2012 - 00:56

Pogledaj porukuOleg @ 23. Feb 2012 - 21:23

I mi planiramo Nikiti. Isli bi kraj avgusta sa klincem i sa bebom , tada ce imati oko 5 meseci. Gde ste odseli? Kakvi su vam utisci sto se smestaja tice?
Oleg, isli smo u kucu alexandra koja je u ponudi domacih agencija. Smestaj je bas kao na slici, lepo, cisto, ima wifi sto je meni bilo bas bitno. Plaza je na 15 sec hoda od kuce, zaista blizu, sve na dohvat ruke, muz i ja smo bili zadovoljni (a ni deca se nisu zalila ;) ).... Jednostavno za preporuku...

#92 jocika

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 18. Mar 2012 - 20:26

posle puno porodicnog razgovora zakljucili smo da moramo da napravimo kompromis za letovanje. Postavili smo prioritete tako da je jedan od najvaznijih da na plazi postoji prirodan hlad i da je plaza peskovita sa plicakom zbog dece, aparman blizu plaze. Tako nesto smo imali na Tasosu, a da li nesto tako slicno ima na Sitoniji? Imamao dvoje dece 3 i 7 godina i volimo mir i konfor. Idemo kolima i nije nam problem da budemo van grada na plazi i uzivamo u miru, jer uvece planiramo izlaske i setnje. Kao sto sam rekla Pachis na Tasosou nam je to pruzio ako ne nadjemo nesto slicno na Sitoniji vracamo se na Tasos.

#93 maloprase

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:224
  • ženski

Napisano: 18. Mar 2012 - 21:21

Mozda LAGOMANDRA, nisam bila ali mi lici da bi moglo da vam odgovara. Ja nesto bila planirala Nikiti ali nisam nasla odgovarajuc smestaj - da je konformno, u lepom kraju i da je cena ok, tako sa sam se trenutno presaltala na Neos, i na deo oko Paradiso plaze

Ovu poruku je izmenio maloprase: 18. Mar 2012 - 21:22

#94 jocika

backpacker

• Član
  • Poruka:7

Napisano: 22. Mar 2012 - 12:10

Mislim da nije lose biti na Paradiso plazi sobzirom da je blizu grada. A sta si tamo Malo Prase nasla zanimljivo? Lagomandra hotel nam je skup.

#95 maloprase

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:224
  • ženski

Napisano: 22. Mar 2012 - 12:15

Ima smestaja i na Lagomandri, apartmana, nije holet Lagomandra jedini objekat, a plaza je pescana sa prirodnim hladom. Nisam bila tamo, ali znam da je plaza super za malu decu. Mi idemo u Neos Marmaras sa detetom od 4 godine i bebom od 9 meseci

#96 marijamia

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:210
  • ženski

Napisano: 22. Mar 2012 - 12:57

Plaža Lagomandra ima puno prirodnog hlada, ali nije baš peščana, nego je to sitan šljunak, a i relativno brzo se ulazi u dubinu, nema onaj dugačak plićak. Osim Lagomandra hotela, tu su i Magda apartmani koji imaju jako lepo i uređeno dvorište.
Prelepa peščana plaža sa dužim plićakom na kojoj smo mi nalazili hladovinu ispod jednog bora je Kalogria. Tu postoji par kuća, kao i Mango hotel sa dve zvezdice... ali Kalogria kao i Lagomandra je ipak samo plaža, za šetnju i nabavku se mora ići u Nikiti ili Neos Marmaras. Mi smo ipak za smeštaj u "gradu".

Ovu poruku je izmenio marijamia: 22. Mar 2012 - 13:00

#97 SVETLANA 75

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 29. Mar 2012 - 13:35

DA LI NEKO MOZE NESTO DA MI KAZE O ALLEA APARTMANIMA

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0