znas kako, ostrva su extra povezana sa spanijom, tu imas ryan i vueling koji su dosta povoljni, opet ti kazem sve zavisi koje doba godine! ja sam koristio ryan air iz frankfurta, odnosno hana koji je na dva sata voznje od frankfurta i zadovoljan sam. jeste da sam hteo da pojedem ono sediste u avionu do tenerifa jer je malo neudono, ali koliko je kostalo apsolutno nemam prava da se zalim, i opet bih tako isao
teze ti je iz beograda pronaci konekciju do nekog evropskog grada nego iz evrope ka ostrvima, zato sto sve te kompanije lete ka tenerifima sa manjih aerodroma, sem iz madrida, barselone (el prat od ove godine koliko sam video) mada sad kako wizz uvodi nove linije iz beograda imas konekciju preko brisela, odnosno charleroa (ako se tako pise) selo na sat vremena od brisela voznje, ali zavisi poklapaju li se letovi posto nema svakog dana ili iz BG ka ''briselu'' je let popodno a i z ''brisela'' ka tenerifima ujutru ili slicno...
naravno imas i nacionalnim kompanijama ali karte su dosta skuplje, i naravno sto je jos vazno, zavisi na koji aerodrom sleces na tenereifima, odnosno na koji deo ostrva ces da ides, sever ili jug!