Putovanja.info Forum: Tenerife plaze i hoteli? - Putovanja.info Forum

Skoči na sadržaj

Dragi forumaši,
Zašto ne biste iskoristili slobodne dane koji vas sleduju i otputovali do nekog evropskog grada ili možda otišli na skijanje?
U zavisnosti od toga da li želite da uzmete jedan slobodan dan od vašeg godišnjeg odmora, ili tri , Putovanja.info za vas izdvaja najzanimljivije ponude. :)
  • (4 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ne možete da započnete novu temu
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Tenerife plaze i hoteli? gde odsesti, sta videti...licna iskustva dobrodosla :)

#46 Korisnik je offline   lav

• svetski putnik
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 947
  • Učlanjen: 24.02.08

Napisano: 14. okt 2010 - 13:29

Pogledaj porukuvojislav @ 14. okt 2010 - 11:59

Zbog deteta mi je svakako zgodnje stići na tenerife nego leteti 10 sati do Kube. Ne bih sam organizovao put već bih išao sa agencijom

Vojislave, svakako Kuba, Tajland ili nesto slicno ukoliko idete zbog kupanja.
Sto se Tenerifa tice, ne mozete se kupati tamo u januaru; ceste su kise u tom periodu!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 12. jan 2011 - 10:04
Razlog promene: skracen citat

0

#47 Korisnik je offline   diplomata

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 49
  • Učlanjen: 08.05.10

Napisano: 14. okt 2010 - 14:30

pozdrav i od mene,
ja sam bio u julu na tenerifima u voda je bila sasvim pristojna za kupanje, na jugu, na severu dosta hladija, ali koliko sam cuo da se zimi ide na sever a ne na jug jer je kao bolja klima tada i okean je u tom delu topliji zbog nekih struja, ali ne znam, ipak nisam bio tada, jedna prijateljica ide polovimom decembra pa cu tada znati pouzdane informacije, ali tebi je vec to kasno...
ali sta je sigurno sigurno je, karipska ostrva i jugoistocna azija u tom dolu godine za kupanje su ubedljivo najbolji ako je do kupanja i suncanja, tu greske nema!

0

#48 Korisnik je offline   vojislav

• turista
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 50
  • Učlanjen: 22.02.07

Napisano: 14. okt 2010 - 15:54

Hvala na odgovorima i ja sam  dobio neke informacije vezane za vreme tako da je ipak put za kubu sigurniji bez obzira na vreme leta.
0

#49 Korisnik je offline   shila011

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 21
  • Učlanjen: 02.03.09

Napisano: 17. okt 2010 - 13:07

e , evo i mene da prokomentarisem. Vojoooo , motiv putovanja kupanje ili ??? Ja sam na vise mesta procitala da se ljudi kupaju za novu godinu, mada sam toliko i komentara procitala da nikako se ne treba kupati (ja sam bila u septembru) . Sto se tice prevoza i za kubu imas minimum dva presedanja, toliko i za tenefire. Kontiki pocinje da radi tenerife kao destinaciju ,do sad je to bilo samo individualno. Odes pitas kakvo je vreme , oni su profesionalci . Aaa kuba , nisam ni ja bila tamo , mada ljudi izmedju tajlanda i kube, vise biraju tajland...zasto ......nemam pojma. U svakom slucaju , sve sem Beograda u kolapsu za novu godinu je bolje svuda !

0

#50 Korisnik je offline   micicon

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 1
  • Učlanjen: 11.01.11

Napisano: 11. jan 2011 - 20:35

Pogledaj porukudiplomata @ 18. jul 2010 - 17:23

Oko 150 evra su nas izasle sve avio karte ukupno sa posetama navedenim gradovima. Ryanair i Wizzair smo koristili, tako nam se poklopilo mada mozes da koristis i druge avio kompanije.

Pozdrav svima!
Ja sam bila 2009 na Tenerifama i moram priznati da si ih verodostojno opisao ... Mene odusevljenje jos uvek ne prolazi! Postavljena slika Planiram ponovo da odem i jako me zanima kako si dosao do karte od 150 €? I koliko je kostao put do Osijeka i iz Temisvara, posto vidim da si iz Bgd-a?

Ovu poruku je izmenio DraganV: 12. jan 2011 - 10:05
Razlog promene: skracen citat

0

#51 Korisnik je offline   diplomata

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 12. jan 2011 - 03:58

poz,
sve karte su ovog puta bile ryanair i wizz kupljene mesec i pi pred put, zato i jesu izasle tako jeftino! poenta je da pronadjes najbolju konekciju, nama je ispala upravo ta koju sam vec naveo, samo sad gledam sve kompanije su povecale cene karata, nema vise najjeftinijih iz osjeka za frankfurt za 8 evra nego je sad 20 tako i za druge destinacije. iz beograda do osjeka smo isli kolima, mada moze i busom, samo da se zamoli vozac da stane kod skretanja za aerodrom koji je izmedju vukovara i osjeka na 15ak minuta peske od te raskrsnice. a do temisvara gea turs vozi kombijem od kucne adrese na podruciju BGD direktno do aerodroma u temisvatu za 25 evra po pravcu ili povratnu za 40 evra, sto nije skupo uzevsi u obzir cinjenicu da je taksi u beogradu u prvoj zoni do aerodroma 15 evra po pravcu, a kilometraza se ne moze uporediti! na autobus ili ne daj boze voz do temisvara zaboravi!!!

e sad, sto se tice karata za tenerife video sam da su mnoge linije ukinute sa evropom, ne zanm zasto ali jos moze da se probere i nadje nesto, sve zavisi od vremenskog perioda i iz kog grada! ako treba nekoa pomoc za trazenje avio karata i konekcija tu sam!

Ovu poruku je izmenio diplomata: 12. jan 2011 - 03:58

0

#52 Korisnik je offline   ech0

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 23
  • Učlanjen: 27.06.08

Napisano: 16. jan 2011 - 20:06

Drago mi je da sam naleteo na ovu temu, narocito jer ima prilicno konkretnih iskustava, pogotovo diplomatini :D . Posle procitanih postova cini mi se da su Tenerifi destinacija koje bi mi u potpunosti "legla" :) ovo leto-nekoliko dana jurcanja po ostrvu, a ovo ostalo vreme leskarenje. Dakle, ukoliko sam dobro shvatio treba gledati juzni deo ostrva- mesta Playa de las America, Los Cristianos ili Adeje- i da smestaj i nije neki veliki problem pronaci. Ono za sta bi mi trebala pomoc jesu avio-karte! Putovao bih sredinom septembra, medjutim, moje mogucnosti za putovanje cu znati tek pocetkom jula- ima li sanse naci neke povoljnije varijante letova(pocetkom jula za septembar, da preciziram ponovo :D ) i koje mi sajtove preporucujete za pravljenje konekcija? Ukoliko se jos negeca setim, bicu slobodan da pitam! :bez-zuba:

Ovu poruku je izmenio ech0: 16. jan 2011 - 20:07

0

#53 Korisnik je offline   diplomata

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 17. jan 2011 - 04:49

sa tenerifima se neces pokajati, to je sigurno! znas kako, na jugu je voda toplija u svakom slucaju nego na severu, a i vreme je lepse kao i plaze, sem las teresitas koja je na 15ak minuta voznje od santa cruza (glavni grad)
a sto se tice konekcija... sve zavisi koliko hoces da se lomis do tamo, hoces li iz BG ili ti to nije vazno, ili zelis da prodjes sto povoljnije sto se tice prevoza... ima dosta faktora! nama je bilo vazno da usput vidimo jos nesto i napravimo sto jeftinije konekcije i letove a da je interesantno, u tome smo i uspeli definitivno, na tebi je da odlucis pa te mogu onda uputiti na avio kompanije i gradove odakle da letis! a sto se tice juna za septembar... prosle godine nije bio neki problem sto se tice cena, vile su i vise nego povoljne, ali to se nikad sa sigurnoscu ne zna. opet kazem, zavisi od tebe kako hoces da putujes i naravno da znas u kom periodu!

Ovu poruku je izmenio DraganV: 17. jan 2011 - 08:56
Razlog promene: Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

0

#54 Korisnik je offline   ech0

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 23
  • Učlanjen: 27.06.08

Napisano: 17. jan 2011 - 20:59

Obzirom da nisam iz bg-a najjednostavnije bi mi bilo da letim iz njega nego da trazim prevoz do Temisvara ili Osijeka. U sustini ne bi mi bio problem sto se lomatanja tice ukoliko bih jeftinije prosao. Koliko sam malo googlovao vidim da uglavnom od low-costova Rayanair povezuje spansko kopno i tenerife! Sto se tice "zaostajanja" u nekim gradovima... pa i nije mi u planu, medjutim ukoliko je takva konekcija sta da se radi! Opet kazem, tacan datum necu znati jos izvestan vremenski period(septembar je svakako period potencijalnog letovanja), ali bih hteo da mi preporucite kompanije na koje ste naletali tokom planiranja puta. Mislim da je malo teze naci deo konekcije od nekog eu grada do ostrva nego od bg-a do tog grada, zar ne?
0

#55 Korisnik je offline   diplomata

• backpacker
  • Ikonica
  • Član

Napisano: 19. jan 2011 - 13:19

znas kako, ostrva su extra povezana sa spanijom, tu imas ryan i vueling koji su dosta povoljni, opet ti kazem sve zavisi koje doba godine! ja sam koristio ryan air iz frankfurta, odnosno hana koji je na dva sata voznje od frankfurta i zadovoljan sam. jeste da sam hteo da pojedem ono sediste u avionu do tenerifa jer je malo neudono, ali koliko je kostalo apsolutno nemam prava da se zalim, i opet bih tako isao :)
teze ti je iz beograda pronaci konekciju do nekog evropskog grada nego iz evrope ka ostrvima, zato sto sve te kompanije lete ka tenerifima sa manjih aerodroma, sem iz madrida, barselone (el prat od ove godine koliko sam video) mada sad kako wizz uvodi nove linije iz beograda imas konekciju preko brisela, odnosno charleroa (ako se tako pise) selo na sat vremena od brisela voznje, ali zavisi poklapaju li se letovi posto nema svakog dana ili iz BG ka ''briselu'' je let popodno a i z ''brisela'' ka tenerifima ujutru ili slicno...
naravno imas i nacionalnim kompanijama ali karte su dosta skuplje, i naravno sto je jos vazno, zavisi na koji aerodrom sleces na tenereifima, odnosno na koji deo ostrva ces da ides, sever ili jug!

0

#56 Korisnik je offline   entoni

• backpacker
  • Ikonica
  • Član
  • Poruka: 19
  • Učlanjen: 17.06.09

Napisano: 19. jan 2011 - 13:54

http://www.skyscanner.net/

Ako nisi bio do sad,ovo je verovatno najbolji site za low cost.
0

• (4 Strane)
  • +
  • « Prva
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ne možete pisati na ovoj temi

Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0

Putovanja Info je deo Infostud grupe sajtova:
poslovi.infostud.com / mojtim.infostud.com / www.kursevi.com / www.najstudent.com / prijemni.infostud.com
www.polovniautomobili.com / www.unapredicv.com / www.internet-prodaja-guma.com