Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

hotel kuban

4 odgovora na temu

#1 nadad

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 02. May 2010 - 14:36

utisci o hotelu kuban suncev breg

#2 ticcca

turista

• Član
  • Poruka:65
  • ženski

Napisano: 03. May 2010 - 09:58

Na Tripadvisoru sam nasla o ovom hotelu da ima i dobrih i losih soba,hrana je ok,lezaljke na bazenu se placaju.Nekim ljudima su smetali ruski mafijasi i prostitutke...:cool:
Postavljena slika

#3 RubiRubi

backpacker

• Član
  • Poruka:3
  • muški

Napisano: 26. Apr 2011 - 14:19

Pozdrav!U ovom hotelu sam bila sa deckom prosle godine.Uplatili smo aranzman preko Argusa,tamo smo isli busom i s obzirom na to da smo prethodno leovali u Truskoj i da smo isli isto busom,put do Suncevog Brega nam je prosao kao brzo.Bus je bio super,klima ,sve ok.
Kada smo dosi tamo svi su u suncevom bregu odsedali u nekim "jadnickim hotelima" Npr Diamond je grozan izgleda kao neka bolnica...Nas hotel je bio zadnji na redu i bila sam jako nestrpljiva,ali onda jeeeee stigli smo ,u hotel koji je BRUTALAN!!!Najvisi hotel u Suncevom bregu na kraju ulice gde su retorani,kafici,butici ,a do plaze ima 3 min.
Ispod i oko nas svuda su diskoteke,ali prozori su takvi da kada zatvorite nista se necuje!
Sobe prefekte!-ciste,peskire menjaju svaki dan,spremacica ne pospremi samo krevet vec slaze i nase stvari po wc-u i stolu (sto je mene malo nerviralo) ali super su ljubazni!
Hrana u hotelu je savrsena,mi smo imali samo dorucak jer u Bugarskoj nije skupo pa smo isli u svakojake restorane ,ali ubedljivo najbolji je Djani!U tom restoranu spremaju savrsenu hranu a full vecera za dvoje izadje oko 15e !!!
Plaza je super samo mi bs nismo ni bili na plazi s obzirom da se lezaljek tamo placaju ,a ja nisam htela da lezim na pesku :)) nego sam uzivala na bazenu jer su tamo lezaljke i suncobrani besplatni...A bazenu su u Kubanu SAVRSENI taj akva park je PREPREPREDOBAR!Sve je jako cito,a u samom hotelu ima jedan market (cene su iste ako i u bilo kom drugom) i hranu mozete nositi i u sobe i na bazen i svuda ...a i na bazenu imaju placinke ,hana ,kokteli...
Za dorucak je hrana jako raznovrsna,od jaja,kroasana do rostilja ...
Sa nama u hotelu su bili samo jedna porodica Srba,sve ostalo su Englezi i Nemci.
Nocni zivot je super!Ima puno loklaa sa super koktelima i stalno je happy hour!
Ja i ove godine idem u Suncev Breg i imam malo tremu :D jer nisam odabrala ovaj hotel (i ako je moj decko insistirao) nadam se da ce i ovaj drugi biti ok jer ima 5 zvezdica ,a kuban 3!
Ali svima bi ga preporucila!
A da i u SUncevom Bregu je raj za soping saniranih stvari torbe LV su oko 40e ali odradjene kao originali ;)) ima jos svasta lepoooo
A more je super !Uopste nije kao sto pricaju mutno kao bara!Isto je kao u recimo Turskoj...

E da Kuban ima 3 dela,jedan je najvisi (mislim da je najvisi u Suncevom Bregu) a ostala dva su manja kao dve manje zgradice,ali mi se cinio isto dobar koliko i ovaj veliki u kom smo mi bili :))i veliki aqua park koji je za goste hotela besplatan!

#4 Blecic M&V

turista

• Član
  • Poruka:53

Napisano: 26. Apr 2011 - 21:02

Auuuu ala ga nahvali...
pomislice ljudi da je Hilton ili Ritz.

Pozicija dobra (centar grada)
Sobe ok, ciste i uredne
Aqva park-dobar ali nista spec...

Jedan dobar hotel koji opravdava 3*.

#5 xella

turista

• Član
  • Poruka:98
  • ženski

Napisano: 29. Jan 2012 - 16:05

Čini mi se da ćemo ove godine opet u Bugarsku :) Bili smo 2010 i bilo nam je fenomenalno, jedino mi je krivo što nismo uzeli hotel u centru. Ako ove godine budemo u Sunčevom Bregu, volela bi da ispravimo tu grešku. ;) Hotel Kuban mi se čini kao dobar izbor, samo me još kopka izgled soba. Nigde da nađem slike, pa ako neko ima vremena i slika :cool: neka ih postavi :)

Ovu poruku je izmenio xella: 29. Jan 2012 - 16:06

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0