utisci o hotelu kuban suncev breg
hotel kuban
Započeo/la: nadad, 02. May 2010 14:36
4 odgovora na temu
Napisano: 02. May 2010 - 14:36
Napisano: 26. Apr 2011 - 14:19
Pozdrav!U ovom hotelu sam bila sa deckom prosle godine.Uplatili smo aranzman preko Argusa,tamo smo isli busom i s obzirom na to da smo prethodno leovali u Truskoj i da smo isli isto busom,put do Suncevog Brega nam je prosao kao brzo.Bus je bio super,klima ,sve ok.
Kada smo dosi tamo svi su u suncevom bregu odsedali u nekim "jadnickim hotelima" Npr Diamond je grozan izgleda kao neka bolnica...Nas hotel je bio zadnji na redu i bila sam jako nestrpljiva,ali onda jeeeee stigli smo ,u hotel koji je BRUTALAN!!!Najvisi hotel u Suncevom bregu na kraju ulice gde su retorani,kafici,butici ,a do plaze ima 3 min.
Ispod i oko nas svuda su diskoteke,ali prozori su takvi da kada zatvorite nista se necuje!
Sobe prefekte!-ciste,peskire menjaju svaki dan,spremacica ne pospremi samo krevet vec slaze i nase stvari po wc-u i stolu (sto je mene malo nerviralo) ali super su ljubazni!
Hrana u hotelu je savrsena,mi smo imali samo dorucak jer u Bugarskoj nije skupo pa smo isli u svakojake restorane ,ali ubedljivo najbolji je Djani!U tom restoranu spremaju savrsenu hranu a full vecera za dvoje izadje oko 15e !!!
Plaza je super samo mi bs nismo ni bili na plazi s obzirom da se lezaljek tamo placaju ,a ja nisam htela da lezim na pesku
) nego sam uzivala na bazenu jer su tamo lezaljke i suncobrani besplatni...A bazenu su u Kubanu SAVRSENI taj akva park je PREPREPREDOBAR!Sve je jako cito,a u samom hotelu ima jedan market (cene su iste ako i u bilo kom drugom) i hranu mozete nositi i u sobe i na bazen i svuda ...a i na bazenu imaju placinke ,hana ,kokteli...
Za dorucak je hrana jako raznovrsna,od jaja,kroasana do rostilja ...
Sa nama u hotelu su bili samo jedna porodica Srba,sve ostalo su Englezi i Nemci.
Nocni zivot je super!Ima puno loklaa sa super koktelima i stalno je happy hour!
Ja i ove godine idem u Suncev Breg i imam malo tremu
jer nisam odabrala ovaj hotel (i ako je moj decko insistirao) nadam se da ce i ovaj drugi biti ok jer ima 5 zvezdica ,a kuban 3!
Ali svima bi ga preporucila!
A da i u SUncevom Bregu je raj za soping saniranih stvari torbe LV su oko 40e ali odradjene kao originali
) ima jos svasta lepoooo
A more je super !Uopste nije kao sto pricaju mutno kao bara!Isto je kao u recimo Turskoj...
E da Kuban ima 3 dela,jedan je najvisi (mislim da je najvisi u Suncevom Bregu) a ostala dva su manja kao dve manje zgradice,ali mi se cinio isto dobar koliko i ovaj veliki u kom smo mi bili
)i veliki aqua park koji je za goste hotela besplatan!
Kada smo dosi tamo svi su u suncevom bregu odsedali u nekim "jadnickim hotelima" Npr Diamond je grozan izgleda kao neka bolnica...Nas hotel je bio zadnji na redu i bila sam jako nestrpljiva,ali onda jeeeee stigli smo ,u hotel koji je BRUTALAN!!!Najvisi hotel u Suncevom bregu na kraju ulice gde su retorani,kafici,butici ,a do plaze ima 3 min.
Ispod i oko nas svuda su diskoteke,ali prozori su takvi da kada zatvorite nista se necuje!
Sobe prefekte!-ciste,peskire menjaju svaki dan,spremacica ne pospremi samo krevet vec slaze i nase stvari po wc-u i stolu (sto je mene malo nerviralo) ali super su ljubazni!
Hrana u hotelu je savrsena,mi smo imali samo dorucak jer u Bugarskoj nije skupo pa smo isli u svakojake restorane ,ali ubedljivo najbolji je Djani!U tom restoranu spremaju savrsenu hranu a full vecera za dvoje izadje oko 15e !!!
Plaza je super samo mi bs nismo ni bili na plazi s obzirom da se lezaljek tamo placaju ,a ja nisam htela da lezim na pesku
Za dorucak je hrana jako raznovrsna,od jaja,kroasana do rostilja ...
Sa nama u hotelu su bili samo jedna porodica Srba,sve ostalo su Englezi i Nemci.
Nocni zivot je super!Ima puno loklaa sa super koktelima i stalno je happy hour!
Ja i ove godine idem u Suncev Breg i imam malo tremu
Ali svima bi ga preporucila!
A da i u SUncevom Bregu je raj za soping saniranih stvari torbe LV su oko 40e ali odradjene kao originali
A more je super !Uopste nije kao sto pricaju mutno kao bara!Isto je kao u recimo Turskoj...
E da Kuban ima 3 dela,jedan je najvisi (mislim da je najvisi u Suncevom Bregu) a ostala dva su manja kao dve manje zgradice,ali mi se cinio isto dobar koliko i ovaj veliki u kom smo mi bili
Napisano: 26. Apr 2011 - 21:02
Auuuu ala ga nahvali...
pomislice ljudi da je Hilton ili Ritz.
Pozicija dobra (centar grada)
Sobe ok, ciste i uredne
Aqva park-dobar ali nista spec...
Jedan dobar hotel koji opravdava 3*.
pomislice ljudi da je Hilton ili Ritz.
Pozicija dobra (centar grada)
Sobe ok, ciste i uredne
Aqva park-dobar ali nista spec...
Jedan dobar hotel koji opravdava 3*.
Napisano: 29. Jan 2012 - 16:05
Čini mi se da ćemo ove godine opet u Bugarsku
Bili smo 2010 i bilo nam je fenomenalno, jedino mi je krivo što nismo uzeli hotel u centru. Ako ove godine budemo u Sunčevom Bregu, volela bi da ispravimo tu grešku.
Hotel Kuban mi se čini kao dobar izbor, samo me još kopka izgled soba. Nigde da nađem slike, pa ako neko ima vremena i slika
neka ih postavi
Ovu poruku je izmenio xella: 29. Jan 2012 - 16:06
Turska Dabaklar
Efes
Krstarenje
Pamukale
Aqua fantasy
Turska 2011
Sunčev breg
Nesebar
Fruška gora
Jazak