Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Krstarenja

• Ne možete pisati na ovoj temi
110 odgovora na temu

#106 Dubravka25

turista

• Član
  • Poruka:93
  • ženski

Napisano: 08. Apr 2011 - 13:01

Moji prijatelji su putovali preko Sabre, takođe i iskustva su im pozitivna.
Za pasoš nešto ne mogu da se setim, mislim da smo ga ostavili na recepciji. U svakom slučaju u koji god grad izađeš u bilo kojoj zemlji dovoljna ti je brodska kartica.

Uživaćeš sigurno, i kada se vratiš očekujemo jedan lep putopis, potkrpljen tvojim iskustvima i osećanjima.

Srećan put, lepo se provedi i obavezno nam se javi kada se vratiš.
Uvek na putu::wub:

#107 mimaje

backpacker

• Član
  • Poruka:13
  • ženski

Napisano: 08. Apr 2011 - 15:23

Pogledaj porukuDubravka25 @ 08. Apr 2011 - 13:01

Moji prijatelji su putovali preko Sabre, takođe i iskustva su im pozitivna.
Za pasoš nešto ne mogu da se setim, mislim da smo ga ostavili na recepciji. U svakom slučaju u koji god grad izađeš u bilo kojoj zemlji dovoljna ti je brodska kartica.

Uživaćeš sigurno, i kada se vratiš očekujemo jedan lep putopis, potkrpljen tvojim iskustvima i osećanjima.

Srećan put, lepo se provedi i obavezno nam se javi kada se vratiš.

HVALA Dubravka.Naravno da cu se javiti.:thankyou:

#108 zoki69

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 23. Apr 2011 - 16:16

HITNO I POVOLJNO!Prodajem vaucere za krstarenja agencije Fly FLy Travel osvojene na foto-konkursu, i to vaucere u vrednosti od 2x400 Eura i 2x200 Eura. PRODAJEM U POLA CENE. Mogucnost ustede u odnosu na originalnu cenu aranzmana od 400 do 200 evra po osobi. Vaučeri se mogu iskoristiti do 27.01.2012. Kontakt za vise informacija zoki169@yahoo.com

#109 mimaje

backpacker

• Član
  • Poruka:13
  • ženski

Napisano: 10. May 2011 - 00:57

Evo i mene da se javim.Na krstarenju je bilo savrseno.Ponovicu opet kada mi se bude ukazala prilika i necu menjati velicanstvenu Splendidu.Brod je fantastican,nikad ti ne moze biti dosadno,uvek ima nekih desavanja.Usluga na nivou,hrana takodje...ma sve je super jos uvek sam pod utiscima-svima preporucujem.Imali smo ludu srecu pa smo dobili kabinu sa balkonom i to bez ikakve doplate, a inace sam uplatila za unutrasnju.Hvala menadzeru koji je inace iz Herceg Novog na ovako lepom gestu.Obilazili smo Napulj,Palermo.Palma de Majorku,Barselonu i Marsej i iskreno najlepsa mi je bila Palma.Imate utisak kao da se nalazite u Majamiju a ne u Spaniji.Razocarala sam se u Palermo,jer u tom gradu stvarno nema bas nesto posebno da se vidi a i nama je tog dana bila kisa tako da je jos vise uticala u tom razocarenju.Nismo uzimale izlete,svuda smo same obilazile i stvarno se super snalazile.Kao sto Dubravka kaze a i ja se sa njom slazem izleti nisu uopste potrebni samo ako se malo sam potrudis oko organizacije.Snalazenje u brodu uopste nije strasno,svuda je sve lepo obelezeno.Sve je inace pomenuto na ovom forumu u vezi cele organizacije ulaska i izlaska sa broda,platne kartice i ostalo tako da nebih pisala o tome.Jedino mozda to sto nije receno je da je najmanji iznos koji mozes ubaciti u svoju karticu koju dobijes je 150 eura a kasnije mislim da moze i manje,eto jedino to.Svi koji vole ovaj vid putovanja iskreno preporucujem jer je stvarno prelepo ali bas!

#110 željna_putovanja

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 26. Sep 2011 - 15:24

Zdravo, ja sam nova na forumu, pregledala sam sve strane koje se odnose na krstarenja...
Hoću da uplatim krstarenje mediteranom , polazak iz Venecije, sad u oktobru, pa me zanima da li neko zna kako izgleda krstarenje u oktobru, zbog vetra, kiše i sl. Šta se dešava ako se desi oluja....? Da li ima ljuljanja, zbog mučnine.... :o Deluje mi da je 1600 evra puno :tuga: :huh: ali opet kad čitam šta sve postoji od sadržaja, možda i nije tako... Može li mala pomoć oko ovoga svega, to bi trebalo da mi bude medeni mesec... :)

#111 Hermesa

backpacker

• Član
  • Poruka:11

Napisano: 09. Jan 2012 - 23:12

Evo, pošto je bilo pitanja o peglama...

...kad smo već kod bezbednosti, negde na netu sam procitala da je unosenje pegle na brod zabranjeno (???), ali je jedna diskutantkinja spomenula da je pronela steamer, i kupim ja sebi peglicu-steamer, pri pakovanju joj otvorim drsku da ne lici bas na peglicu, mrtva 'ladna predam prtljag...stigao jedan kofer u kabinu, drugog nema pa nema! pola devet uvece, presvukli bismo se, al' fali bas taj kofer sa garderobom...i peglicom.
utom zazvoni telefon, zamolise nas da sidjemo dole, u security office, trt-mrt, elem - zaplenili mi peglu! kad smo se vratili u NY, potrajalo je dok smo je dobili natrag (nisu mogli da nadju kljuceve od kancelarije, pa je morala da se obija, da covek ne poveruje), a kad sam videla u kakvom se drustvu moja spravica nasla, smrzla sam se! pistolji, neki nozevi, kuke...brrrrrrr!!!

kratk opis sa drugog foruma sta se desava neposlusnim peglama Postavljena slika

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0