Krstarenja
Započeo/la: mirarbi, 29. Apr 2010 22:41
110 odgovora na temu
Napisano: 08. Apr 2011 - 13:01
Moji prijatelji su putovali preko Sabre, takođe i iskustva su im pozitivna.
Za pasoš nešto ne mogu da se setim, mislim da smo ga ostavili na recepciji. U svakom slučaju u koji god grad izađeš u bilo kojoj zemlji dovoljna ti je brodska kartica.
Uživaćeš sigurno, i kada se vratiš očekujemo jedan lep putopis, potkrpljen tvojim iskustvima i osećanjima.
Srećan put, lepo se provedi i obavezno nam se javi kada se vratiš.
Za pasoš nešto ne mogu da se setim, mislim da smo ga ostavili na recepciji. U svakom slučaju u koji god grad izađeš u bilo kojoj zemlji dovoljna ti je brodska kartica.
Uživaćeš sigurno, i kada se vratiš očekujemo jedan lep putopis, potkrpljen tvojim iskustvima i osećanjima.
Uvek na putu::wub:
Napisano: 08. Apr 2011 - 15:23
Dubravka25 @ 08. Apr 2011 - 13:01
Moji prijatelji su putovali preko Sabre, takođe i iskustva su im pozitivna.
HVALA Dubravka.Naravno da cu se javiti.
Napisano: 23. Apr 2011 - 16:16
HITNO I POVOLJNO!Prodajem vaucere za krstarenja agencije Fly FLy Travel osvojene na foto-konkursu, i to vaucere u vrednosti od 2x400 Eura i 2x200 Eura. PRODAJEM U POLA CENE. Mogucnost ustede u odnosu na originalnu cenu aranzmana od 400 do 200 evra po osobi. Vaučeri se mogu iskoristiti do 27.01.2012. Kontakt za vise informacija zoki169@yahoo.com
Napisano: 10. May 2011 - 00:57
Evo i mene da se javim.Na krstarenju je bilo savrseno.Ponovicu opet kada mi se bude ukazala prilika i necu menjati velicanstvenu Splendidu.Brod je fantastican,nikad ti ne moze biti dosadno,uvek ima nekih desavanja.Usluga na nivou,hrana takodje...ma sve je super jos uvek sam pod utiscima-svima preporucujem.Imali smo ludu srecu pa smo dobili kabinu sa balkonom i to bez ikakve doplate, a inace sam uplatila za unutrasnju.Hvala menadzeru koji je inace iz Herceg Novog na ovako lepom gestu.Obilazili smo Napulj,Palermo.Palma de Majorku,Barselonu i Marsej i iskreno najlepsa mi je bila Palma.Imate utisak kao da se nalazite u Majamiju a ne u Spaniji.Razocarala sam se u Palermo,jer u tom gradu stvarno nema bas nesto posebno da se vidi a i nama je tog dana bila kisa tako da je jos vise uticala u tom razocarenju.Nismo uzimale izlete,svuda smo same obilazile i stvarno se super snalazile.Kao sto Dubravka kaze a i ja se sa njom slazem izleti nisu uopste potrebni samo ako se malo sam potrudis oko organizacije.Snalazenje u brodu uopste nije strasno,svuda je sve lepo obelezeno.Sve je inace pomenuto na ovom forumu u vezi cele organizacije ulaska i izlaska sa broda,platne kartice i ostalo tako da nebih pisala o tome.Jedino mozda to sto nije receno je da je najmanji iznos koji mozes ubaciti u svoju karticu koju dobijes je 150 eura a kasnije mislim da moze i manje,eto jedino to.Svi koji vole ovaj vid putovanja iskreno preporucujem jer je stvarno prelepo ali bas!
Napisano: 26. Sep 2011 - 15:24
Zdravo, ja sam nova na forumu, pregledala sam sve strane koje se odnose na krstarenja...
Hoću da uplatim krstarenje mediteranom , polazak iz Venecije, sad u oktobru, pa me zanima da li neko zna kako izgleda krstarenje u oktobru, zbog vetra, kiše i sl. Šta se dešava ako se desi oluja....? Da li ima ljuljanja, zbog mučnine....
Deluje mi da je 1600 evra puno
ali opet kad čitam šta sve postoji od sadržaja, možda i nije tako... Može li mala pomoć oko ovoga svega, to bi trebalo da mi bude medeni mesec...
Hoću da uplatim krstarenje mediteranom , polazak iz Venecije, sad u oktobru, pa me zanima da li neko zna kako izgleda krstarenje u oktobru, zbog vetra, kiše i sl. Šta se dešava ako se desi oluja....? Da li ima ljuljanja, zbog mučnine....
Napisano: 09. Jan 2012 - 23:12
Evo, pošto je bilo pitanja o peglama...
...kad smo već kod bezbednosti, negde na netu sam procitala da je unosenje pegle na brod zabranjeno (???), ali je jedna diskutantkinja spomenula da je pronela steamer, i kupim ja sebi peglicu-steamer, pri pakovanju joj otvorim drsku da ne lici bas na peglicu, mrtva 'ladna predam prtljag...stigao jedan kofer u kabinu, drugog nema pa nema! pola devet uvece, presvukli bismo se, al' fali bas taj kofer sa garderobom...i peglicom.
utom zazvoni telefon, zamolise nas da sidjemo dole, u security office, trt-mrt, elem - zaplenili mi peglu! kad smo se vratili u NY, potrajalo je dok smo je dobili natrag (nisu mogli da nadju kljuceve od kancelarije, pa je morala da se obija, da covek ne poveruje), a kad sam videla u kakvom se drustvu moja spravica nasla, smrzla sam se! pistolji, neki nozevi, kuke...brrrrrrr!!!
kratk opis sa drugog foruma sta se desava neposlusnim peglama
...kad smo već kod bezbednosti, negde na netu sam procitala da je unosenje pegle na brod zabranjeno (???), ali je jedna diskutantkinja spomenula da je pronela steamer, i kupim ja sebi peglicu-steamer, pri pakovanju joj otvorim drsku da ne lici bas na peglicu, mrtva 'ladna predam prtljag...stigao jedan kofer u kabinu, drugog nema pa nema! pola devet uvece, presvukli bismo se, al' fali bas taj kofer sa garderobom...i peglicom.
utom zazvoni telefon, zamolise nas da sidjemo dole, u security office, trt-mrt, elem - zaplenili mi peglu! kad smo se vratili u NY, potrajalo je dok smo je dobili natrag (nisu mogli da nadju kljuceve od kancelarije, pa je morala da se obija, da covek ne poveruje), a kad sam videla u kakvom se drustvu moja spravica nasla, smrzla sam se! pistolji, neki nozevi, kuke...brrrrrrr!!!
kratk opis sa drugog foruma sta se desava neposlusnim peglama
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0