Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

PLATAMON

112 odgovora na temu

#106 milosst

backpacker

• Član
  • Poruka:12

Napisano: 29. Feb 2012 - 18:08

Hotel Platamon Palace u Platamonu ima dosta zanimljivu ponudu u sezoni za hotel sa 5* . Intersuje me da li neko ima konkretna iskustva sa boravkom u njemu?

Prema onomo što se na netu može naći iskustava gostiju su onako, više nepovoljna. Inače prema ceni je dosta jasno da se usluga na nivou 5* i ne može očekivati.

#107 slavuj75

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 02. Mar 2012 - 21:50

Pogledaj porukumilosst @ 29. Feb 2012 - 18:08

Hotel Platamon Palace u Platamonu ima dosta zanimljivu ponudu u sezoni za hotel sa 5*

i mene inetersuje ovaj hotel, ozbiljno razmisljam da letujem u njemu
inace komentari (nepovoljni) koje sam nasao na netu za mene i nisu nesto posebno nepovoljni,
mozda ljudi ocekuju mnogo vise za hotel sa 5* ali budimo realni kao sto kaze milosst....koliko para toliko muzike :)
da li zna neko koliko je hotel udaljen od centra Platamona?

toliko za prvi put
pozdrav

#108 Biljana 2302

svetski putnik

• Član
  • Poruka:4285
  • ženski

Napisano: 02. Mar 2012 - 22:15

Ceo Platamon obiđeš za pola sata!!! :)

* * * Postavljena slika * * *

* * *

#109 slavuj75

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 02. Mar 2012 - 23:23

@Biljana
Da li nesto znas o hotelu Platamon Palace? Svaka informacija bi mi dobro dosla

Pogledaj porukumilosst @ 29. Feb 2012 - 18:08

Hotel Platamon Palace u Platamonu ima dosta zanimljivu ponudu u sezoni za hotel sa 5*

nema komentara u vezi ovog hotela?...ja uplatio pa sta bude bice :) ....a i bice neki kometar sigurno :)

Ovu poruku je izmenio mikap: 30. Mar 2012 - 11:52
spajanje poruka

#110 Danijela PN

backpacker

• Član
  • Poruka:47

Napisano: 18. Mar 2012 - 21:56

Pogledaj porukuslavuj75 @ 11. Mar 2012 - 15:30

nema komentara u vezi ovog hotela?...ja uplatio pa sta bude bice :) ....a i bice neki kometar sigurno :)

I ja bih u ovaj hotel u julu?Da li neko nesto vise zna?

#111 goca 75

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 20. Mar 2012 - 10:43

postovani forumasi,
molim Vas za informacije o apartmanu Vaya u Platamonu, ako je neko eventualno bio tamo.
Veliko hvala!

#112 Vrca Zvrca

backpacker

• Član
  • Poruka:13
  • ženski

Napisano: 29. Mar 2012 - 09:46

Dobar dan svima.Ove godine letujem sa porodicom u Platamonu,uplatili smo hotel Olympus Thea ..piše da je to hotel sa 4 zvezdice , slike na sajtu izgledaju delux,ali više bih volela da mi se neko javi ko je boravio u tom hotelu i kaže svoja iskustva.Znam da je malo više udaljen od plaže ,ali to nam nije problem pošto idemo autom, tako da planiramo obilazak Olimpijske regije. :)

#113 Micka_Nis

backpacker

• Član
  • Poruka:32
  • ženski

Napisano: juče, 13:50

Zamolila bih one koji idu u Platamon pre 1.jula da po povratku podele iskustvo sa nama....o cenama,vremenu i itd :) :hello:

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0