Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Kotor za Novu godinu?

14 odgovora na temu

#1 sun

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 27. Sep 2006 - 13:43

Da li je neko bio u Kotoru za Novu godinu i kakvi su utisci,kakvo je zezanje,gde treba odsesti?

Ovu poruku je izmenio sun: 27. Sep 2006 - 13:44

#2 Bubica

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:355
  • ženski

Napisano: 27. Sep 2006 - 18:54

Prethodnih godina je agencija Sabra organizovala povoljan odlazak na docek Nove godine u Kotoru, cini mi se prosle godine da su imali jedno nocenje u hotelu, docek na trgu i to za neke smesne pare!

#3 sun

backpacker

• Član

Napisano: 28. Sep 2006 - 15:47

Ma ja sam za proslu Novu godinu isla preko njih na Zlatibor,pa je 30.12. saopsteno da ipak nema smestaja za decka i mene,iako smo uplatili dve nedelje unazad....Otisli smo na kraju ,ali uz frkuuuu..Tako da-Sabra nikako,ima li nesto drugo???

Ovu poruku je izmenio sun: 28. Sep 2006 - 15:49

#4 business_girl

turista

• Član
  • Poruka:56

Napisano: 29. Sep 2006 - 17:23

odlican je provod na trgovima..mozes doci sam (ne preko agencije) i naci nesto u privatnom smjestaju mozda

#5 sun

backpacker

• Član

Napisano: 03. Oct 2006 - 11:18

Sta se obicno desava na trgovima? Jel skupo tada? Kakvo je obicno vreme?

#6 business_girl

turista

• Član
  • Poruka:56

Napisano: 03. Oct 2006 - 21:41

Na trgovima obicno gostuju neke lokalne ili hrvatske grupe, ali je jako dobra atmosfera. Mislim da nije nista skuplje nego inace, mozda u kaficima, ali niko ne ceka tamo Novu godinu nego na trgovima. Sto se tice vremena, nije toliko hladno ali zimi su ceste kise..sve zavisi kako te sreca posluzi

#7 alexxxa

backpacker

• Član
  • Poruka:17

Napisano: 20. Oct 2006 - 09:14

bili pre dve godine. smestani smo bili u hotelu fjord ,iako je hotel ruina, na super je mestu pogled na zaliv, hrana nije losa, mislim da je bilo oko 15 eura po osobi sa doruckom i vecerom. docek je na trgovima kojih ima mali milion, ima par bas super kafica iako kazu da je ranijih godina bila bolja atmosfera

#8 analedica

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 27. Mar 2007 - 16:45

Tema je zastarela,ali samo da kazem za ubuduce da je Kotor divan za docek... Kome treba bilo kakva informacija o Kotoru,i zimi i leti,samo neka se javi... To je moj drugi rodni grad,pa.... Bice informacija iz prve ruke...

#9 salsita

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2279
  • ženski

Napisano: 01. Dec 2007 - 10:49

Ima li neko neki pametan smestaj za NG.....?

#10 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 01. Dec 2007 - 12:06

Ti možeš da nađeš smeštaj u Budvi - veći je itbor.
A odatle nikakav problem da se ode do Kotora.

#11 salsita

svetski putnik

• Član
  • Poruka:2279
  • ženski

Napisano: 01. Dec 2007 - 12:12

Znam.... samo mi bacite koji telefon za Kotor ili za Budvu nema veze snacicu se vec nekako :)

#12 Nikola S.

• Moderator
  • Poruka:15405
  • muški

Napisano: 02. Dec 2007 - 10:08

Probaj iz "Halo Oglasa". Ja sam jedne godine (proleće) bio u "Aleksandru", ok je bilo. U onim privatnim hotelčićima kojih je Budva puna je sigurno jefti
nije. A lično što znam, smeštaj sa par letovanja-to ti ne bih preporučio, može i bolje da se nadje.

#13 analedica

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 06. Dec 2007 - 09:30

Ljudi,ne trosite pare na razne agencije. Kotor je otvorena knjiga za svakoga,pa cak i za one koji idu prvi put...
Provod je zagarantovan. Imate glavni trg "Trg od oruzja",gde ce i ove godine tradicionalno da se organizuje docek. Nisam sigurna ko ce tacno gostovati,ali bice to verovatno neka zvezda iz Hrvatske sa gostima,nasim i njihovim. Imate i mnogo drugih manjih trgova koji ce sigurno zadovoljiti razlicite prohteve. Ako vam se nista ne svidi od datog,uvek mozete otici u diskoteku Maximus-necete pogresiti... U svakom slucaju,treba doziveti tu atmosferu!
Sto se tice vremena,sve zavisi. Nije hladno,samo je malo nezgodno ako pada kisa.Ali ni to nije strasno. Za docek 2007. je bilo toplo.Bila sam u nekoj laganoj jaknici.Dnevna temperatura je isla cak do 17....
Cene su apsolutno iste kao i u sezoni.....
Za smestaj vam mogu pomoci,ali moj vam je savet da idete sto dalje od samog starog grada. Treba videti i malo dalje od toga. Tako da o hotelima u okolini samog Kotora i nisam bas informisana. Ipak,i to je lako naci. Preko interneta se samo informisite o brojevima telefona. Znam da su uglavnom svi jako dobri,a neki i mnogo skupi. Preporucila bih svima privatni smestaj. Treba doziveti i malo mestane....
Uzivajte u Kotorskim carima!

#14 vranjska

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 08. Dec 2007 - 11:02

Pogledaj porukusalsita @ 1. 12. 2007 - 09:53

Ima li neko neki pametan smestaj za NG.....?
Ja sam bio prosle godine u Kotoru i bilo je ekstra, ali sam se smestio u Podgorici kod prijatelja pa je bilo malo mucenje putovati. Provod je bio izvanredan, pozitivna atmosfera, pune ulice ludilo. I ove godine planiram da idem dole posebno u Budvu jer su najavili Gypsy kings, pa sam nasao ponudu Sherry travel imaju i odlayak na docek u Kotor dok je smestaj u Budvi, sve skupa 9900. Smestaj je u nekom ekstra hotelu prema slikama koje sam video

#15 Neco

backpacker

• Član
  • Poruka:4
  • muški

Napisano: 23. Dec 2007 - 03:11

Pogledaj porukusalsita @ 1. 12. 2007 - 11:12

Znam.... samo mi bacite koji telefon za Kotor ili za Budvu nema veze snacicu se vec nekako :)

Poslacu ti privatnu poruku sa brojem telefona gdje bi mogao da dobijes informacije o smjestaju u blizini Kotora...

Ove godine ocekujem vrhunski provod i u Kotoru i u Budvi!!!
Treba ti odmor? ... Uzivaj! ---> www.vilamaki.com
You need a rest? ... Enjoy! ---> www.villamaki.com

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0