tvoja plivacica kristina @ 23. Apr 2010 - 12:50
Pozdrav svima! Pohvale za sajt i sve ljude dobre volje koji su odvojili malo svog vremena i potrudili se da podele sa drugima svoja iskustva sa odmora.
Molim one koji su upućeni da mi preporuče neki restoran u Haniotiu ili okolini, gde može da se ruča uz pristojne cene. Kad kažem pristojne, mislim -jeftino
Obzirom da ove godine planiramo da letujemo u Haniotiu, u apartmanskom smeštaju, nadam se da ću biti te sreće da ne kuvam bar koji dan i da ćemo (nas četvoro, dvoje dece, muž i ja) priuštiti sebi po koji izlazak u restoran.
Ukoliko smatrate da su restorani u Pefkohoriju jeftiniji, ne bi bio problem da skoknemo i do tamo, obzirom da idemo kolima. btw, šta biste još preporučili da posetimo dok smo tamo, sem Soluna tu smo već bili
Hvala unapred na odgovorim!

Neko ti je vec preporucio picerije Capri i Roma - i ja ti ih mogu preporuciti ... a htio bih da preporucim i jedan restoran sa grckim specijalitetima (ne mogu da se sjetim imena): u glavnoj je ulici, sa lijeve strane (u smjeru prema Haniotiju, sa iste strane gdje je Roma, pa od Rome jos naprijed, da tako kazem, prema Haniotiju) ... imaju iskljucivo grcke specijalitete, nekoliko stolova i stolica na samom, da tako kazem, trotoaru ... restoran je zapazila supruga, tako sto je uocila da tamo jedu uglavnom Grci ... ako volite jagnjetinu , to vam je pravo mjesto ... mi smo se 'davili' grckim jelom koje se zove: kokoreci, a predstavlja jagnjece iznutrice, obmotane crijevima, i pecene na zaru ... uh, jos mi ide voda na usta ... cijene: vecera za dvoje odraslih i dvoje djece (cetiri porcije jela, tri salate, dva soka, 2 litra recine = 45E) ... mozete i da trazite da vam spakuju, pa nosite u vas smjestaj, kupite vino u marketu i uzivate (dodje vas jeftinije) ... muz i zena (koja ne zna ni rijec engleskoga ili ruskoga) vode restoran ...
Toliko od mene ... zelim vam uspjeha u otkrivanju gastronomskih cari Pefkohorija ... i zapamtite: gledajte gdje jedu lokalci ...
Pozdrav