Ljudi, prvi put idemo u Egiptu i imam jedno pitanje...
Da li je neko bio u hotelima Friendship vilage ili Princess Palace? Mi smo uzeli neku ponudu u kojoj u prvom hotelu spavamo i jedemo a u ovom drugom koristimo sve ostale usluge. Ako bilo ko zna nesto o ovim hotelima nek pise.
Pozdrav
Friendship village i Princess palace
Započeo/la: Gaga i Sergej, 22. Apr 2010 13:53
1 odgovori na ovu temu
Napisano: 22. Apr 2010 - 13:53
Napisano: 25. Apr 2010 - 02:13
2004 god sam bila sa suprugom u Egiptu u Princess Palace!!!i to preko kontikija...uzas! u agenciji su nam rekli da je hotel sasvim pristojan za 3*, ali sve je bila laz. hotel je stariji i samim tim izgleda jako lose. sobe nisu bile ciste pri samom ulasku...mi smo bili na trecem spratu, sto je bilo najgora varijanta za kupatilo. osecali smo kao u Crnoj Gori, sto se tice pritiska! hrana nam se nije takodje svidela! bilo smo pre 6 god, tako da ne mogu da se setim menia, ali osecamo gorak ukus egipta....svi putnici kada su dosli u hotel su se zalili vodicu i neki su dobili kao neke bolje sobe. neki su cak odam otisli u drugi hotel.
najgore su prosli oni koji su uzeli ALL jer su oni bili u neki bungalovima...a oni tek sto su bili prljavi i mali...ja nisam ulazila, ali ljudi su bili zgrozeni koji su na pricali. dokaz da je hotel ostavio los utisak za sve je povlacenje tog hotela iz kontikijeve ponude sledece godine...naravno nije ga bilo.
ne znam kakav je ovaj drugi hotel...nadam se da je bolji...nadam se da sam pomogla...
najgore su prosli oni koji su uzeli ALL jer su oni bili u neki bungalovima...a oni tek sto su bili prljavi i mali...ja nisam ulazila, ali ljudi su bili zgrozeni koji su na pricali. dokaz da je hotel ostavio los utisak za sve je povlacenje tog hotela iz kontikijeve ponude sledece godine...naravno nije ga bilo.
ne znam kakav je ovaj drugi hotel...nadam se da je bolji...nadam se da sam pomogla...
Ovu poruku je izmenio ljerka: 30. Apr 2011 - 10:03
obrisan citat, direktan odgovor na post
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0