leprsava @ 18. Feb 2012 - 08:08
hvala Jella. Mislim da stvarno taj put kroz sumicu nece biti problem za nas jer nemamo malo dete, ali saznacemo za koji mesec

Sto se tice okolnih plaza mm se vec buni sto planiram da ga setkam tamo vamo :( A meni je bas zao da smo tako blizu prelepih plazi a da ih ne vidimo. Bas sam mislila odmah sutradan da idemo na Lagomandru jer nije bas daleko i da ce mu se jaaaako dopasti i da izrazi zelju da vidimo i ostale plaze. Ja bih najradije napravila krug oko celog prstena

mi smo sa detetom od pet godina uspeli da obidjemo nekoliko plaza, svaki drugi dan smo isli van psakudije, pa nije mnogo zamorno

. stvarno je steta da ne odete bar do ovih najblizih, jer su veoma lepe.ne znam sta volis. lagomandra i kalogrija su uredjene plaze, sa lezaljkama i barovima, a ima i deo gde je slobodan ulaz, prelepo izgledaju. ovo je super lokacija ako zelis da obilazis i prvi i drugi prst, sve je relativno blizu.
novac i sve ostalo smo drzali u sobi (ima sef u hotelu), nismo imali nikakvih problema.klima nam nije bila potrebna, jer je soba bila u hladovini sume (daljinski za klimu se uzima na recepciji uz depozit, koji vracaju na kraju). u sobi imas peskire koji su za upotrebu u kupatilu, nemaju one za plazu, tako da sam ja nosila svoje. raid toplo preporucujem, bez njega ne idem nigde, pretpostavljam da ima komaraca. sto se vode tice, ja sam ponela nesto da ne bih odmah morala da idem da kupujem, a u gradicu imaju prodavnice i u blizini ima lidl

.
ne znam da li je neko vec napisao, ali prilikom dolaska prakricno prodjes ulaz u grad, i malo kasnije imas direktan prilaz hotelu sa magistralnog puta (nama su svi rekli da je lako naci, pa smo malo kruzili

). kada se vracas iz suprotnog smera kod hotela je puna linija, pa mozes malo da produzis i kasnije polukruzno okrenes i vratis se ili da malo prekrsis pravila.
stvarno je cisto i pristojno...ja sam bila veoma zabrinuta prosle godine i nepoverljiva...mislim da cu ove godine ponovo tamo, pa to sve govori

mislim da za meduze postoji sezona, mozes da se raspitas. uvek letujem u isto vreme i do sada ih nisam videla, verovatno se javljaju kasnije.