Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Hotel Philoxenia Bungalows, Psakoudia

203 odgovora na temu

#196 leprsava

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1351
  • ženski

Napisano: 07. May 2012 - 21:50

Mi cemo u obicnoj sobi a mislim da tamo ima mini frizider, jedino da nam se nesto posreci pa da nas stave u tu sam dva decija kreveta :)

#197 marjanche

backpacker

• Član
  • Poruka:39

Napisano: 08. May 2012 - 08:45

I u najmanji frizider u komoricu staje 2-3 pljosnata akumulatora za rashladnu torbu.Ako baratate nekim stranim jezikom a ne idete u punoj sezoni pregovarajte na recepciji o vrsti i polozaju sobe.Mozete i da posaljete mail hotelu sa molbom da vam omoguce sobu sa vecim friziderom.

#198 Saphira

backpacker

• Član
  • Poruka:49

Napisano: 08. May 2012 - 13:36

Lepršava,nema šanse da zamrzneš išta u tom frižideru...
Postavljena slika

#199 skydiver021

turista

• Član
  • Poruka:55

Napisano: 08. May 2012 - 16:03

Mali frižider služi samo da rashladi piće. Može da stane i neka čokoladica. Postoje i veći frižideri i oni su ok mogu da rashlade sve pa čak i da drže sladoled u komori.

Ovu poruku je izmenio skydiver021: 08. May 2012 - 16:03

#200 marjanche

backpacker

• Član

Napisano: 08. May 2012 - 16:45

I u malom frizideru moze dovoljno da se rashladi tzv akumulator za rucni frizider

#201 leprsava

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 13. May 2012 - 17:28

Hvala ljudi, jos jedno pitanje ... zadnjih par puta gde god da smo putovali na gore po Evropi svuda sam dobila perjani jastuk... a ja sam alergicna, pa sam se nogama i rukama objasnjavala sa radnicima na receprciji koji pricaju samo nemacki i madjarski ...
Kakva je situacija sa Philoxenijom, ako i oni imaju perjane jastuke da im odmah pisem mejl da znam da li da vucaram svoj jastuk sa sobom...

#202 marjanche

backpacker

• Član

Napisano: 13. May 2012 - 18:34

Nesto ne mogu da se setim, medjutim koliko pamtim ni u jednom hotelu u Grckoj nisam dobio perjani nego nekakav tanusni sinteticki jastuk.

#203 mirarbi

tasofilka

• Moderator
  • Poruka:7664
  • ženski

Napisano: 13. May 2012 - 18:52

Nigde bez svog jastuka, koliko god prostora da zauzima :).

#204 leprsava

svetski putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 13. May 2012 - 19:19

jao Mirka moram i ja tkao da pocnem....zadnjih par puta mi je bilo strasno... kad mi nakon sat vreena donesu novi jastuk, taj jadan izlgleda ko da su ga oteli na silu nekome iz ruke...

Broj korisnika koji čitaju temu: 2

Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0