Hotel Philoxenia Bungalows, Psakoudia
Napisano: 08. Sep 2006 - 17:54
Sobe su klasika, ne bas nove ali uredne, sa TV-om i fenom, besplatno koriscenje frizidera i klime! Terasica sa stocicem i dve stolice. Kupatilo sa tusem, svaki dan ciste naravno, a svaki treci dan se menjaju posteljina i peskiri! Nema pogleda na more. Ceo kompleks je u borovoj sumi. Jedno dete do 12 godina boravi besplatno.
Bazen je veliki sa delom za decu i svako jutro se cisti i hlorise, tako da je fenomenalno cista voda. Lezaljke i suncobrani besplatni. Na bazenu takodje postoji mogucnost igranja stonog tenisa i bilijara ali se placa. Pored restorana je i malo i dosta dotrajalo igraliste za decu.
Hrana perfektna, jedina zamerka sto nemaju izbor kolaca i voca, nego samo po jedna vrsta, ali zato ostala jela odlicna i obilna. Moram pomenuti posebno flasiranu vodu koju smo pili za vecerom, Loutraki, izuzetno pitka. Jedino sto je nema u prodavnicama!
Putic kroz borovu sumu prema plazi (5min), putem uz plazu ima jos do centra seoca deset minuta (i jos toliko do kraja mestasca!). Telefon na putu do plaze, korisno je kupiti karticu Talk Talk od 5 evra na kioscima, sa kojom moze da se razgovara sa Srbijom vise od sat vremena. Na delu plaze ispod hotela nema guzve, odlican je prilaz, pesak, voda cista i topla, nema jezeva ni meduza. Na plazi postoji kabina za presvlacenje, WC i korpe za
otpatke.
Odozgo sa strane hotelskog restorana takodje se moze stici do plaze ali preko dosta
stepenica, s tim sto se tada izlazi na sam centar grada i gradsku plazu na kojoj se lezaljke i suncobrani placaju. Na plazi je i hotelski Tropical bar, koji je vrlo lep.
Duz puta uz plazu su kafici s jedne strane a sa druge strane na trotoaru stolice i stolovi skoro celom duzinom mesta, tako da je prijatno setati i sesti negde uvece, samo sto nije mnogo veliko mesto. Postoje i klupice sa kojih moze da se posmatra pucina. Sama plaza odvojena od puta zidicem. Za decu odlicno, postoje cak dve igraonice. Sve je prilicno skupo za nase pojmove, mada jeftinije od vecih turistickih mesta. Zamerka: nema sladoleda na kugle i ulicnog girosa.
Postoji dosta lepih mesta i plaza na putu do Neos Marmarasa (50ak minuta
autobusom)koje treba obici, mada je meni ova u samoj Psakoudii najlepsa, samo sto nema hlada. Autobusi ne idu bas uvek po planu voznje, pa kad jedan dodje, obavezno se treba kod vozaca raspitati kad su polasci. Inace je stanica u centru Psakoudie na plazi ispred velikog hotela.
S obzirom na cenu, ovaj hotel bi po meni zasluzivao vise od tri zvezdice i toplo ga preporucujem svima, posebno onima koji ne vole mnogo guzve, i naravno porodicama sa decom.
Napisano: 09. Sep 2006 - 14:35
Napisano: 28. Sep 2006 - 18:16
Napisano: 28. Sep 2006 - 22:06
Napisano: 18. Feb 2009 - 14:42
Pogledala sam ovogodisnju ponudu sabre i kompasakg i cena nije 25e vec 41,a u sezoni 51e
Ovu poruku je izmenio mikap: 18. Feb 2012 - 14:46
Obrisan citat, direktan odgovor na post
Napisano: 18. Feb 2009 - 22:27

P.S.Radi se o 2006.godini,jesi videla?
Ovu poruku je izmenio Vesna Ks: 18. Feb 2009 - 22:28
Napisano: 19. Feb 2009 - 00:49
Napisano: 19. Feb 2009 - 19:17
Vesna Ks @ 18. 02. 2009 - 21:27

P.S.Radi se o 2006.godini,jesi videla?
Evo ja sam bio prosle godine u junu i cena je bila 26 E sto je extra cena za sve ono sto dobijete.
Napisano: 19. Feb 2009 - 23:17
Napisano: 20. Feb 2009 - 22:08
Napisano: 21. Feb 2009 - 01:00
Napisano: 05. Mar 2009 - 00:43
Napisano: 05. Mar 2009 - 10:49
U ovom hotelu nismo boravili, nego smo isli u razgledanje. Po meni je Gerakina mnogo bolji izbor, zbog blizine plaze, parka u kome su bungalovi smesteni, i opsti utisak mi je bolji. Sto se cene tice tu su negde.
Sacekaj jos koje misljenje, pa odluci.
Napisano: 05. Mar 2009 - 13:25
Twixy hvala puno na savetu.............mi smo bili prosle godine u Vurvuru hotel Rema pa smo prolazili samo pored ovih bungalova jer su odmah pored magistrale.
Ovu poruku je izmenio mikap: 18. Feb 2012 - 14:47
Obrisan citat, direktan odgovor na post
Napisano: 05. Mar 2009 - 20:58
Evo ja cu da dopunim jer sam bio prosle godine u ovim bungalovima.
Pored stepenica koje i nisu baaas toliki problem(posle dva dana i ne primecujete), postoje i jos dve staze(sa jedne strane betonska sa druge zemljana)...tako da ni to ne predstavlja problem.
Sto se cistoce tice...bungalovi se ciste apsolutno svaki dan...
Eto ..nadam se da sam pomogao.
Broj korisnika koji čitaju temu: 2
Članovi: 0, gosti: 2, skriveni članovi: 0