IZLET NA RODOS
Napisano: 14. Apr 2010 - 07:40
Napisano: 14. Apr 2010 - 08:31
Topla preporuka.... Izleti Marmaris - Rodos se obicno organizuju tako sto je polazak ujutro oko pola 9 - 9 a povratak je oko 18h. Prvo mozete se provozati gradskim vozicem, kosta 5 eura, voznja traje oko 1 h, da steknete uvid gde se sta nalazi. Polazak je ispred pozorista, kod luke Mandraki. Za jedan dan mozete videti Arheoloski muzej (nekadasnja bolnica Vitezova Sv. Jovana) pod obavezno Palata Velikog majstora ....popiti kafu ili nesto pojesti na Sokratesovom trgu... sve to u starom delu grada. Stari deo grada je mnogo lep, preporuka da se nosi nesto ravno, jer je grad poplocan sitnijim kamenjem. Ili tu kaficu uz neki kolac popiti dole na obali, u luci Mandraki... a ako vam se bas i kupa, grad Rodos ima lepu gradsku plazu, Eli... uzivaj te...
kamenje.jpg 75.66K
23 Broj preuzimanja
Napisano: 17. Apr 2010 - 09:34
Napisano: 17. Apr 2010 - 11:16
Ja sam u obrnutoj situaciji, bicu smestena na Rodosu, pa bih mozda skoknula do Marmarisa. Nije mi obavezan izlet jer smo pre 4 godine letovali u Marmarasu, ali opet s druge strane zasto da ne odemo da se podsetimo kako je
Pa ako neko zna iz prve ruke cenu , ili je vec isao bila bih mu zahvalna da tu informaciju podeli sa nama:)
Napisano: 18. Apr 2010 - 11:25
Napisano: 18. Apr 2010 - 14:50
Ma videcemo vec kad odemo, ja sam te cene gledala na tom nekom njihovom zvanicnom sajtu luke, tako nesto, ne secam se sad koji je sajt u pitanju, bilo je cini mi se 50 eura + 20 eura lucke takse,pa mi malo to puno, ali mozda postoje neke jeftinije varijante, ma videcemo vec.
Ovu poruku je izmenio mikap: 18. Apr 2010 - 14:55
Napisano: 25. Jul 2010 - 14:19
Napisano: 25. Jul 2010 - 14:30
Napisano: 17. Aug 2010 - 10:00
Mi smo isli preko Turskih agencija koji vode Catamaronom do Rodosa svaki dan sem nedelje, kostao nas je prevoz tim brodom 28 eu + 15 eu lucka taksa ... Efektivno vreme na Rodosu je nekih 5,5-6 sati ...
To je za obizlazenje starog grada, sat vremena kupanja i malog gubljenja dok ne nadjete na nekog finog da vas uputi sasvim dovoljno ...
Oni koji su isli preko Argusa imali su i vodica, ali cini mi se da su oni platili izlet 37 eu ... Taj vodic je super stvar jer se necete gubiti po centru i dobicete korisne informacije, ali to prosto nije my cup of tea
Tako da po meni vodic je nepotreban, jer sve te istorijske stvari imate i na Wikipediji, ali ko voli ... Nek izvoli
Grci su bili ljubazni i mnogo je prijalo to nenametljivo obilazenje radni bez cimanja za rukav i prijatan razgovor i tako ... Cene su sta znam, nasli smo Giros za 2 eu, ali smo pojeli malu kuglu sladoleda za 1.3eu ...
Stvarno nam je bio lep dan i preporucujem, slike cu okaciti veceras.
Napisano: 05. Apr 2012 - 16:11
posto mi idemo kolima do Turske a jedna od stanica nam je i Marmaris, razmatrali smo odlazak do Rodosa ali bez kola. E sada culi smo da ako udjes u Tursku kolima moras i da izadjes iz nje na isti nacin tj kolima, pa samim tim ekskurzija do Rodosa nije moguca. Da li ste culi nesto o tome tj da li je to istina?
Napisano: 06. Apr 2012 - 00:28
Ovo vazi ako idete kolima do Rodosa za sta vam treba trajekt.Katamaran stize za malo jace od sat vremena i ide 7 dana u nedelji.
Napisano: 06. Apr 2012 - 11:07
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0