Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

ko je bio na letovanju u Albaniji

• Ne možete pisati na ovoj temi
16 odgovora na temu

#16 Green

backpacker

• Član
  • Poruka:15

Napisano: 25. Oct 2006 - 15:42

Borivoje,

ja se vratio iz Albanije pre nekih 20ak dana, pa posto sam jos pod utiskom ...
Idi slobodno, ljudi su drugaciji od ostatka evrope ali nije ni cudno, naime do 1991 im cak nije bilo dozvoljeno da poseduju privatni automobil. Naravno, sada svi imaju mercedese! :)
Za jug ste svi u pravu, mnogo je bolje sredjen od severa. Obavezno idi u grad Berat!!! Iznad grada se nalazi fantasticno ocuvana tvrdjava sa zidinama, kucama unutar istih, crkvama sa freskama iz 11. veka ,...UNESCO site u sred Albanije :blink:
U Tirani nema mnogo toga da se vidi, ali je svakako zanimljivo posetiti je bar na dan.
Kruja je planinski grad sa ocuvanom starom tvrdjavom, etnografskim muzejem i muzejem Skenderbega... zanimljivo ali nista specialno.
U Brachu mozes da vidis arheoloski muzej koji je dosta zanimljiv, ali kao i sve ostalo u Albaniji ni blizu onome sto bi moglo da bude. Takodje i amfiteatar. Plaze su bljak.
Skadar je svakako zanimljiv kao grad. Vise me podseca na Afriku od Tirane. :) Must see u Skadru je restoran Tradicija ili tako nesto. :D

U svakom slucaju, blizu je, nije skupo, novo je i zanimljivo.

#17 borivoje

turista

• Član
  • Poruka:50

Napisano: 26. Oct 2006 - 11:53

:lol: bas me raduje da si b io zadovoljan.mogao bi da mi posaljes na e mail broj tvog mobilnog ili fiksnog telefona pa cu ja da te zovem da malo viuse popricamo jer imao bih mnogo stosta da te pitam. unapred hvala. pozdrav borivoje. :rolleyes:

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0