Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

ko je bio na letovanju u Albaniji

16 odgovora na temu

#1 borivoje

turista

• Član
  • Poruka:50

Napisano: 01. Sep 2006 - 15:48

cuo sam da je jako lepo ici na letovanje u Albaniju. molim vas ako znate nekoga ko je bio tamo na letovanju ove godine da nam poblize kako je bilo , koliko kosta i preko koje agencije je isao.

#2 Bubica

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:355
  • ženski

Napisano: 03. Sep 2006 - 15:31

U danasnjoj Politici je reklama Elnos tursa iz Novog Sada za putovanje u Albaniju, od 15. do 23. septembra, polupansion u hotelu sa tri zvezdice, sa uracunatim putovanjem autobusom, vizama i ulaznicama kosta 22 000. dinara u tri rate. Nista vise ne znam o tome osim onoga sto sam procitala u novinama.

#3 natasa

putnik

• Član
  • Poruka:197

Napisano: 03. Sep 2006 - 22:48

Meni se drug juce javio sms porukicom, kaze da je u 'srcu Albanije', otisao je samostalno, bez posredovanja agencije, kaze da je more fenomenalno, ljudi predivni, (!), usluga u hotelu i sam hotel fantasticna, a da su cene evropske! To je sve sto znam

#4 borivoje

turista

• Član

Napisano: 04. Sep 2006 - 19:07

kad ase drug vrati neka vam podrbno napise sve a vi mi prenesite. mene ovo interesuje za sledecu godinu. biloi bi lepo i da mi kazete cene.

#5 natasa

putnik

• Član
  • Poruka:197

Napisano: 04. Sep 2006 - 19:19

:D Vazi, poslacu ga na ove strane!

#6 S_BG

turista

• Član
  • Poruka:90

Napisano: 15. Sep 2006 - 03:09

sto se tice Albanije, predlozio bih da prvo procitate reportazu o Albaniji na http://www.skyscrape...ad.php?t=393925
pa da vidite da li vam se uopste ide na takvo mesto.

#7 borivoje

turista

• Član

Napisano: 19. Sep 2006 - 18:29

za natasu dali se kolega vratio sa letovanja iz albanije. :huh:

#8 Astrobockey

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 19. Sep 2006 - 20:53

cao Borivoje,

Ja sam Natasin drug koji se pre par dana vratio iz Albanije!Bilo bi lepo da sam ostao duze tamo ali bio sam prakticno na dan ipo.Mijovic travel iz Budve radi ekskurzije u Albaniju. Mozes sa njima a mozes i sam u toku leta kada ljudima sa srpskim pasosima ne treba viza.Placa se taksa na granici od 10 evra.
Zemlja je potpuno sigurna, ljudi predusretljivi, Tito prepoznatljiv brend, na svakom mestu mozes reci da si iz Srbije i niko ti nista nece reci osim da Kosovo nije Albanija i da nemaju veze sa tim.
Obavezno obici Skadar i Tiranu.Obala je predivna sa prelepim pescanim plazama ali sa losom infrastrukturom na severnom delu obale. Na jugu kazu da je sve kao u bilo kom drugom letovalistu.
Ima dosta Makedonaca i Italijana.
Tirana postaje pravi evropski grad mada jos uvek vise lici na Bejrut nego na Beograd.
Enver Hodza ih je zakopao za sva vremena ali se oslobadjaju tog nasledja i promene su vidljive.
Ako ti treba vise informacija javi se na 0646132643 posto me uglavnom mrzi da kucam a i nije moguce sve reci na ovaj nacin.
Sve u svemu Albanija ce za par godina biti vrlo atraktivna turisticka destinacija i velika konkurencija Crnoj Gori i Grckoj.
Pozdrav Boris

#9 Hale73

turista

• Član
  • muški

Napisano: 19. Sep 2006 - 22:53

Crnoj Gori možda će biti konkurencija ali Grčkoj ni za 200 godina.
EX Gulanfer

#10 S_BG

turista

• Član

Napisano: 20. Sep 2006 - 18:16

da bude konkurencija bilo kome...nema sanse. Procitajte reportazu u gornjem linku.

#11 del boy

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 20. Oct 2006 - 15:56

Dakle znam ono što sam čuo ili pročitao (u Politikinom magazinu nedeljom), prethodne godine sam bio na Krfu u mestu Kasiopi, naspram tog mesta na oko 2.5km preko moreuza je mesto Saranda u Albaniji, svko veče prilikom šetnje suprugu i mene su privlačila prelepa svetla tog mesta, supruga je bila prosto oduševljena jer svetla nisu klasično bela, već su u boji (žuta, pink, itd) ali sam ja naravno bio pesimista posebno kad je u pitanju Albanija, mislim stvarno, šta tamo može biti lepo?!? Ali nakon pola godine sam u pomenutom magazinu pronašao reportažu o dotičnom mestu, sa sve fotkama, i mogu vam reći da uopšte nije naivno, čak štaviše izgleda veoma kulturno i mondenski, prelepa šetališta, puno zelenila.... Dakle moj utisak se donekle promenio (skeptici će i dalje reći "da a šta sa onim što nije na fotkama...", ubrzo nakon toga sam pročitao reportažu jedne naše ekipe planinara koji su krenuli u sopstvenom aranžmanu na Prokletije, i uglavnom su ispričali sve u superlativu!! Pa otprilike od tada mi se ideja o letovanju tamo uvukla u mali mozak... Što se tiče iskustava, pa vidite ovako, nema lepšeg mora i obale od Hrvatske (subjektivno mišljenje), pa opet svake godine dobijamo oprečna mišljenja, jedni su prošli ekstra, bez i najmanjeg problema, dok su neki drugi imali na gomile istih, mislim da je to stvar ličnog ponašanja, odnosno ako ste i sami kulturan gost, koji ne diže mnogo buke i frke i ne skreće preterano pažnju na sebe neodmerenim ponašanjem ili izjavama mislim da bi se ok proveli i u centru Prištine, Bejruta, Zagreba, ili na kraju krajeva gdegod, ali ako ste egocentrik i sušta suprotnost gorenavedenom profilu mislim da onda možete očekivati probleme i u svojoj ulici, a kamoli na nekom drugom mestu!!

#12 borivoje

turista

• Član

Napisano: 20. Oct 2006 - 19:12

za del boy-a. sl;azem se potpuno. ja imam podatka da je prosle godine vise makedonaca letovalo u albaniji nego u grckoji crnoj gori zajhedno. i meni se uvukao crv da idem neke godiner, vrlo lako i sledece u albaniju, zasto da ne. kad mogu makedonci zasto ne bih mogao i ja. ja imam prilicno godina a jos uvek volim da vidim svet i vrlo rado putujem .mislim da je albanija lepa i uzbudljiva. :rolleyes:

#13 Vesna Ks

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1533
  • ženski

Napisano: 20. Oct 2006 - 21:42

:huh: Eee...a ja nekad imala rodjake u Albaniji pa prebegli u Italiju...steta :D

#14 tasko

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:211

Napisano: 20. Oct 2006 - 22:42

Pokupila stopera koji je sa drustvom letovao ove godine u Albaniju. Obisli par mesta po nekoliko dana,boravili u njima i odusevljen je, mada kako mi je ispricao za cene kao u Grckoj. Posto ja vec godinama letujem u Grckoj, ove godine sam bila na Santoriniju, moram priznati da pomisljam da odem u Albaniju pa odatle u Grcku na jonsko more sa kojim sam odusevljena.

#15 borivoje

turista

• Član

Napisano: 21. Oct 2006 - 17:56

:lol: pa ja pricam da je albanija ok., ali mi mnogi ne veruju. :rolleyes:

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0