Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Lefkada u septembru

72 odgovora na temu

#31 crazymilke

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 12. Aug 2010 - 02:38

Jel ide neko u vilu Vassia ? 16og Septembra ??? :)

#32 Adela Kondic

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 12. Aug 2010 - 19:48

Idem ja u Vilu Vasia tada, tj 16-og septembra. Ide nas cetvoro, iznajmili smo dve dvokrevetne sobe :))) Jel bio tamo neko ranije i kakvi su utisci?

#33 mikelis

svetski putnik

• Član
  • Poruka:566
  • muški

Napisano: 12. Aug 2010 - 20:31

Imate ovde temu o Vasiji: link.
MFT: Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika Postavljena slika

#34 savicd

backpacker

• Član
  • Poruka:27
  • muški

Napisano: 14. Aug 2010 - 23:27

Pogledaj porukuAdela Kondic @ 12. Aug 2010 - 19:48

Idem ja u Vilu Vasia tada, tj 16-og septembra. Ide nas cetvoro, iznajmili smo dve dvokrevetne sobe :))) Jel bio tamo neko ranije i kakvi su utisci?

Ja napustam Vassia tog dana. Moja smena je od 6. septembra. Nadam se da cu i ovog puta dobiti ono sto se vidi na slikama. Za sada me ni jedna agencija nije prevarila niti sam dobio nesto sto ne valja. No, ako nadjem malo vremena ukljucicu se sa mora pa javiti kakva je vila.
Meni smestaj, doduse sluzi samo za noc. Danju ionako obilazim ostrvo!

#35 Marimar

putnik

• Član
  • Poruka:117

Napisano: 18. Aug 2010 - 22:08

Pogledaj porukusavicd @ 14. Aug 2010 - 23:27

Ja napustam Vassia tog dana. Moja smena je od 6. septembra. Nadam se da cu i ovog puta dobiti ono sto se vidi na slikama. Za sada me ni jedna agencija nije prevarila niti sam dobio nesto sto ne valja. No, ako nadjem malo vremena ukljucicu se sa mora pa javiti kakva je vila.
Meni smestaj, doduse sluzi samo za noc. Danju ionako obilazim ostrvo!

Pametno :-))
Danju kupanjac i švrćkanje po ostrvu,a onda tuš pa laganica izlazak uveče,šetnjica i usputni šoping,tu i tamo može nešto i da se pregrize...A onda se strmeknete u krevet pa kad zazvoni alarm na mobilnom ujutru pitam se kako to da sam toliko kratko spavala...

#36 rora

turista

• Član
  • Poruka:76

Napisano: 22. Aug 2010 - 12:36

Imam uplacen dupleks u vili Vasia od 06.09.do16.09.2010.,koji necemo moci da koristimo,pa bih ga prodao.Kontakt tel. za zainteresovane je 065-2223563 .

#37 mitaaa

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 30. Aug 2010 - 17:26

idem u septembru na Lefkadu,ali tek 23.i interesuje me da li je neko bio prosle godine u to vreme, i kakvo je vreme,cene.plaza u nidiriju,rent-a-car...pozzzzzzzzzzzz
hvala...

#38 jerotije_legenda

svetski putnik

• Član
  • Poruka:888
  • muški

Napisano: 01. Sep 2010 - 08:43

Bio sam ja pre 3-4 godine u septembru i mnogo je bilo dobro. Turista skoro da nije bilo [vrlo malo], vreme odlicno, popusta za garderobu odecu i obucu na sve strane a ono po marketima isto. Rent a car neznam jer sam isao svojim kolima.
13 septembra uvece idem u Nidri. Mozda se i vidimo :D
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs

#39 Marimar

putnik

• Član

Napisano: 01. Sep 2010 - 15:51

Pogledaj porukujerotije_legenda @ 01. Sep 2010 - 08:43

Bio sam ja pre 3-4 godine u septembru i mnogo je bilo dobro. Turista skoro da nije bilo [vrlo malo], vreme odlicno, popusta za garderobu odecu i obucu na sve strane a ono po marketima isto. Rent a car neznam jer sam isao svojim kolima.
13 septembra uvece idem u Nidri. Mozda se i vidimo Postavljena slika

Jerotije,
raduju me tvoja zapažanja i nešto se nadam da se nije mnogo promenilo od tada...Sad za 13. ne znam...biće nas tamo negde :-)

#40 Marimar

putnik

• Član

Napisano: 01. Sep 2010 - 23:12

jedna mala ti si već bila na Lefkasu,reci nam koliko koštaju izleti tamo brodom?Posebno me zanima Itaka i Kefalonija.
A kako ići na Skorpios i sa kim?
Hvala :-)

Ovu poruku je izmenio Marimar: 01. Sep 2010 - 23:13

#41 jedna mala

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:481
  • ženski

Napisano: 02. Sep 2010 - 07:30

u tom izletu Kefalonija i Itaka svraca se i na jednu plazicu na Skopelosu izlet je bio 15 eura bio je i izlit busok koji se meni mnogo vise svideo po ostrvu on je bio 20 eura

#42 Nevena i Dragan

turista

• Član
  • Poruka:80

Napisano: 02. Sep 2010 - 13:37

Pogledaj porukujedna mala @ 02. Sep 2010 - 07:30

u tom izletu Kefalonija i Itaka svraca se i na jednu plazicu na Skopelosu izlet je bio 15 eura bio je i izlit busok koji se meni mnogo vise svideo po ostrvu on je bio 20 eura

Mala ispravka, verovatno misliš na Skorpios, a ne Skopelos. Skopelos je kod Skiatosa.

#43 Marimar

putnik

• Član

Napisano: 02. Sep 2010 - 21:35

Pogledaj porukujedna mala @ 02. Sep 2010 - 07:30

Hvala ti mala,ali sad imam vezano pitanje...
Taj izlet na Itaku i Kefaloniju brodićem sa posetom Skorpiosu je 15e ako sam te razumela.A koji je sad izlet busom i po kom ostrvu?

#44 Marimar

putnik

• Član

Napisano: 02. Sep 2010 - 21:40

Pogledaj porukuNevena i Dragan @ 02. Sep 2010 - 13:37

Mala ispravka, verovatno misliš na Skorpios, a ne Skopelos. Skopelos je kod Skiatosa.

Ma sigurno je to mislila...nego uzbuđenje raste,termin polaska se bliži pa su i lapsusi neminovni :-)

#45 Nevena i Dragan

turista

• Član
  • Poruka:80

Napisano: 03. Sep 2010 - 08:36

Pogledaj porukuMarimar @ 02. Sep 2010 - 21:40

Ma sigurno je to mislila...nego uzbuđenje raste,termin polaska se bliži pa su i lapsusi neminovni :-)

Nema tu šta da se misli, ne sme da daje pogrešne informacije. :D Zamisli, odeš na Lefkadu i tražiš turu brodom do Skorpiosa. Hehehe....

Šaaaaalim se, još malo pa krećemo!!!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0