Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Koji hotel izabrati

• Ne možete pisati na ovoj temi
92 odgovora na temu

#91 dujaspasa

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:443
  • ženski

Napisano: 01. Oct 2011 - 18:15

Hostmark je vrlo lep hotel, divne prostrane sobe, ogromna lepa bašta, velik bazen nepravilnog oblika sa mostićem i puno rascvetalih bugenvilija. Plaža je velika i peščana koja polukružno pravi plitku lagunu u kojoj je voda "ko bara". To neki smatraju nedostatkom, ali ko ne voli da ide po plićaku može peščanim sprudom do duboke vode.
Hrana je odlična. Kad smo mi bili povremeno je jedan bend svirao i pevao evergrin.
Meni je smetalo što je hotel daleko od grada pošto mi volimo da šetamo.
Royal Palace ima jako lepu, veliku baštu, četvrtast veliki bazen, peščanu široku plažu sa koje se brzo ulazi u dubinu.
Ono šta neznam je kakve su sobe i hrana. Kako mi volimo egipatsku kuhinju nama je hrana uvek dobra gde god da odemo, a što se tiče sobe važno je da je krevet udoban i čist.
Obzirom da naš aranžman 12/11 All košta 279 e plus takse , osiguranje i viza nismo se dugo mislili. Posebno što je temperatura od 25 ujutru do 34 maksimum, a more oko 26-27.
Egipat,Tunis,Kipar,Malta,Grčka,Jordan..

#92 roki

putnik

• Član
  • Poruka:124
  • ženski

Napisano: 15. May 2012 - 18:28

Sea Gull ili Grand Plaza Resort?

Sta izabrati? Ja pokusavam nekome da pomognem u izboru.. pomagajte drugari! :)

#93 InfUse

putnik

• Član
  • Poruka:182
  • ženski

Napisano: 15. May 2012 - 23:06

Pogledaj porukuroki @ 15. May 2012 - 18:28

Sea Gull ili Grand Plaza Resort?

Sta izabrati? Ja pokusavam nekome da pomognem u izboru.. pomagajte drugari! :)

Zavisi od želja i planova, ali evo ja glasam za Grand Plaza Resort :)
Razlog je jednostavan - i ja sam ga izabrala posle dugo razmišljanja i vaganja. Idem 14.08 preko Argusa....
Nadam se da ću imati društva :volimenevolime:
Pozdrav!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0