Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Lefkada - hotel, apartman, studio

226 odgovora na temu

#31 jerotije_legenda

svetski putnik

• Član
  • Poruka:888
  • muški

Napisano: 02. Oct 2010 - 15:12

Mi smo bili sada u septembru i cena za dvokrebetni apartman je bila 30 eura ali raspitalo smo se za sledecu godinu u spicu sezone i cena bi bila 70 eura. Mozda je za nekoga puno ali na bolje mesto nikada nisam bio. Ovo je nesto sto se mora doziveti
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs

#32 padigo

turista

• Član
  • Poruka:91
  • nije upisan

Napisano: 02. Oct 2010 - 19:34

Hvala ti puno Jerotije_legendo!!!
Bio sam sa porodicom ove godine U Perigijaliju, bilo je fenomenalno samo bih smestaj promenio za sledecu godinu posto je ovo sto smo bili bilo preko pokojnog CONTE-a.
Na nasu srecu poslednja tura!!

I moje generalni utisak: MALO JE 10 DANA, DOGODINE DUPLIRAMO MERU!

#33 jerotije_legenda

svetski putnik

• Član
  • Poruka:888
  • muški

Napisano: 03. Oct 2010 - 00:21

Citat

MALO JE 10 DANA, DOGODINE DUPLIRAMO MERU!
Upravo tako.

Bar 15.....
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs

#34 padigo

turista

• Član
  • Poruka:91
  • nije upisan

Napisano: 10. Feb 2011 - 18:18

Mi smo prosle nedelje uplatili smestaj iznad Katizme direktno vlasniku, bez problema!
Zena potvrdila rezervaciju, vidimo se kad dodjemo i to je to!!

Ovu poruku je izmenio suki: 24. Feb 2011 - 10:05

#35 DjordjeJ

turista

• Član
  • Poruka:52
  • muški

Napisano: 01. Mar 2011 - 10:28

Katizma deluje kao super varijanta ako se ne želi svaki dan kolima na plažu. Barovi na plaži super, tuševi, WC-i, garderobe, lepa plaža, divno more, šta još poželeti.

#36 anaDz

backpacker

• Član
  • Poruka:36

Napisano: 03. Mar 2011 - 19:47

ima li neko preporuku za neku vilu u Nidriju...islo bi nas 4 (2 para)...a isli bi kolima, pa nam je bolje da rezervisemo smai bez agencije, ali to nikada do sada nismo radili.

#37 zikicazika

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 05. Mar 2011 - 15:51

Pogledaj porukupadigo @ 10. Feb 2011 - 18:18

Mi smo prosle nedelje uplatili smestaj iznad Katizme direktno vlasniku, bez problema!
Zena potvrdila rezervaciju, vidimo se kad dodjemo i to je to!!

Pozdrav svima

planiramo da provedemo odmor na lefkadi,
ostali bi nekih 15 dana, od pocetka jula, zanima me samo zapadna obala(od A. Ioannis pa do Kalamitis),
cene koje dobijam preko greeka.com i nisu bas povoljne(od 50eura pa na vise za studio za dve osobe),
ako biste mogli malo blize da kazete kako ste dosli do zeljenog smestaja, gde ste rezervisali i po kojoj ceni,
svaki savet, u vezi gore navedenog, je dobro dosao, hvala

#38 shonebg

turista

• Član
  • Poruka:59
  • muški

Napisano: 05. Mar 2011 - 16:55

koliko sam se ja interesovao,to je to ,sto se tice cena,mozes da im trazis da malo spuste cenu po danu,za 5 do 10 eur,da im obrazlozis da ostajes 15 dana,da je pocetak jula...verovatno ce hteti. Bar su meni dali mali popust...
inace,ako nadjes smestaj preko interneta i dogovoris termin i cenu,,poslace ti instrukcije za uplatu nekih 10 -20 %
od ukupnog iznosa, na to dodas 25 eura,provizije u tvojoj banci kad placas i cekas juli.
ja sam trazio i nasao smestaj preko :

www.greeka.com
www.gto.gr
www.ownersdirect.co.uk

pa probaj i ti,uglavnom su isti oglasivaci za smestaj.

ako prelistas forum ,tema lefkada i okolina,par stranica unazad,zaobidjes prepiske dva ,tri clana,koje bi putovale kao,ali im se ne putuje,obilazile,ali bi se kupale, kupovale,ali nemaju pare, onda mozes i da vidis direktne sajtove nekih smestaja koje ces naci i na ta tri sajta koje sam ti postavio.

javi sta si nasao,gledaj da
tamo imas auto , i uzivaj.

#39 zikicazika

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 05. Mar 2011 - 17:16

Hvala na brzom odgovoru.

Kakvo je tvoje misljenje otici na nevidjeno u tom periodu (konkretno 11.07.),da li bih nasao smestaj,
prestpostavljam da bi u tom slucaju bio povoljniji,
Gde si ti nasao smestaj?
Kola se podrazumevaju, bez toga nista

Pozz

Ovu poruku je izmenio suki: 07. Mar 2011 - 09:26

#40 mikap

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3892
  • ženski

Napisano: 05. Mar 2011 - 20:55

Trebalo bi u tom periodu bez problema tamo da nadjete smeštaj. Mi smo prošle godine išli 13. avgusta (što je baš sezona) i našli smo smeštaj, odseli smo u selu Tsoukalades koji na dobroj lokaciji, smeštaj smo platili 400 eura za 9 noći, smeštaj je bio dobar.
Trebalo bi da pročitaš temu Lefkada i okolina, ima tamo dosta smeštaja, jeste velika tema, ali polako par dana i pročitaćete, ili čitajte npr. samo postove od 2010. godine.

Poslaću ti PP, koji sam već nekim članovima slala u vezi Lefkade i nekih smeštaja :)

#41 jotev

backpacker

• Član
  • Poruka:10

Napisano: 21. Mar 2011 - 23:59

Pogledaj porukuzikicazika @ 05. Mar 2011 - 15:51

Pozdrav svima

planiramo da provedemo odmor na lefkadi,
ostali bi nekih 15 dana, od pocetka jula, zanima me samo zapadna obala(od A. Ioannis pa do Kalamitis),
cene koje dobijam preko greeka.com i nisu bas povoljne(od 50eura pa na vise za studio za dve osobe),
ako biste mogli malo blize da kazete kako ste dosli do zeljenog smestaja, gde ste rezervisali i po kojoj ceni,
svaki savet, u vezi gore navedenog, je dobro dosao, hvala

Mozes lako da pronadjes smestaj putem e-maila ili telefonom. Ovaj link ce ti sigurno pomoci..http://www.lefkadaslowguide.gr/en/bussiness_category.php?PHPSESSID=89363fe863c12a12326a66d430a0d594&categoryID=2&subcategoryID=28&region=Aghios%2BNikitas...:)

#42 Turistkinja1

backpacker

• Član
  • Poruka:9
  • muški

Napisano: 25. Mar 2011 - 12:21

Uplatili smo u Pontiju - Vasiliki apartmane Panorama, za kraj drugu polovinu jula po 35 E! Deluju skoroz ok!

#43 sensa

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:375
  • ženski

Napisano: 25. Mar 2011 - 12:54

Zna li neko nesto o smestaju, lokaciji vile Akroyiali studio u Vasilikiju? Svaka informacija dobro dosla. :tuga: :nea: :nea: :nea:

#44 TiM

backpacker

• Član
  • Poruka:22

Napisano: 30. May 2011 - 12:42

Evo malo da ozivimo temu.
Nameravam da uplatim studio u apartmanima Kambos u Vasilikiu, pa me interesuje da li je neko bio vec tamo?
Hvala unapred!

#45 sensa

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:375
  • ženski

Napisano: 30. May 2011 - 13:17

Ne znam za Kambos u Vasilikiju, ali znam za Armonia apartmane koji su 800m udaljeni i cena im je u septembru 35e u dvokrevetnoj. Kontaktirala sam mail-ovima i sasvim je ok smestaj, po meni jer je u mirnom delu, maslinjak, priroda.

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0