Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Lefkada - hotel, apartman, studio

226 odgovora na temu

#136 Danaa

backpacker

• Član
  • Poruka:7
  • ženski

Napisano: 15. Aug 2011 - 14:16

Pogledaj porukudrnenica @ 10. Aug 2011 - 18:09

Ja sam ove godine bila tri kuce iznad ove koju pominjes i sto se tice lokacije, ako si autom-nema problema! Inace, na zapadnoj obali, jedino mesto u kome mozes da budes smesten, a da imas plazu i prodavnicu do kojih ne moras da palis auto je sam Ag. Nikitas, ali bas Ag. Nikitas-znaci ni 500m od Ag. Nikitasa :) Mada, prosle godine sam bila u centru Ag. Nikitasa i otisla sam dva puta na tu plazu, nije losa, ali na Lefkadi ima 10 puta boljih, tako da ti auto "ne gine" u svakom slucaju :)

Hvala na odgovoru,ali vec sam se premislila za ovaj studio...Najverovatnije idemo na boom...trazicemo smestaj na lice mestu...Idemo 29 avgusta,pa nadam se da ce biti malo relaksiranije tada i mozda mozemo naci dobar smestaj.Odustala sam i od Villa Vitta nakon nesporazuma sa Grka,tako da je bolje ovako... :)

Pogledaj porukuMylo @ 09. Aug 2011 - 15:37

Danaa, i mene zanima isti smjestaj kao i tebe. Riječ je o Nikolas&Sofia Studios 1km od Agios Nikitasa i oko 500m od Katizme. Gledala sam slike, djeluje pristojno, ali malo "u brdu", to nam ne smeta obzirom da idemo autom, ali bih voljela da neko ko je bio tamo podijeli utiske s nama!!
Koju je cijenu vama ponudio? Nama trazi 30 EUR po studiju za 2 osobe za kraj avgusta i pocetak septembra

I nama je trazio toliko 30 eura...ali odustala sam.Moji frendovi su bili u julu na Lefkadi i prosli su pored ovih studija, tako da rekli su mi da je dosta strman pat i nemozes bez auta bilo gde,cak i do market,kojeg nema u blizinu.Tako da idemo onaka,traziti smestaj na licu mesta,pa mozda nam se posreci ;)

Ovu poruku je izmenio mikap: 15. Aug 2011 - 19:38
spajanje poruka

#137 drnenica

turista

• Član
  • Poruka:52
  • ženski

Napisano: 15. Aug 2011 - 18:41

Naci ces sigurno nesto na boom, pogotovo u tom periodu. Ja sam vec dve godine zaredom isla na boom i oba puta sam nasla smestaj i to u jeku sezone. Moj savet je da ciljas Ag. Nikitas direktno!

#138 Nestorx

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 29. Aug 2011 - 11:06

Upravo smo se vratili sa letovanja na Lefkadi i moram priznati da sam fasciniran lepotom tog Grčkog ostrva i njegovim plažama.Bili smo smešteni u Lefkasu i upravo je to i moj savet svakome ko planira letovanje na Lefkadi.Naravno prvi uslov da letujete tamo jeste da imate sopstveni prevoz ili da iznajmite Rent-a-Car,pošto su plaže udaljene od 3 do 40 km od samog grada.Ima narvno i smeštaja na samim plažama ali mislim da je bolje biti u samom gradu pa ujutru ići na plaže kolima , a uveče se bezbrižno opustiti(...i popiti koju;)) u samom gradu gde vam prevoz apsolutno nije neophodan zato što je sve na 10-15 minuta peške.Što se tiče samog sadržaja i noćnog života,u Lefkasu može da se nadje za svakoga po nešto...
i za one koji žele da uživaju u romantičnoj večeri uz obalu i za one koji žele da se provedu po klubovima,u svakom slučaju ako izaberete da provedete odmor ovde nećete se pokajati. Kao što rekoh mi smo bili smešteni u samom Lefkasu u Abali Studiju.S obzirom na to da je bilo mnogo pitanja i nedoumica u vezi sa pomenutim studijom mogu slobodno da vas razuverim. Vlasnica studija Eleni je vrlo ljubazna i gostoprimljiva osoba i takodje jedna od redjih sa kojom se možete sporazumeti na engleskom jeziku;).Mi smo sa njom komunicirali putem mejla na koje je ona redovno i vrlo brzo odgovarala i poslali smo avans od 2 noćenja putem western uniona.Abali studio je smešten na uglu Džona Kenedija i Jordana Bruna na samo 5-10 minuta peške do samog centra,cene apartmana su od 35-60 evra u zavisnosti od veličine apartmana i od datuma kada letujete.Mi smo plaćali 45 evra apartman od 35 kvadrata koji je bio bukvalno savršen,besplatan WI-Fi, veliki kreveti koji su bili jako udobni, u kupatilu kada a ne tuš kabina,ogromna terasa i klima koja je uračunata u cenu.Evo linka Abali Studio pa se uverite i sami kako to izgleda ali jos je lepše uživo.I na kraju da kažem da sam jako zadovoljan svojim letovanjem i da cu sigurno opet ići tamo.

Evo i nekih slika smeštaja u kom smo bili:D

Slika1
Slika2
Slika3
Slika4
Slika5
Slika6
Slika7
Slika8
Slika9
Slika10

Ovu poruku je izmenio mikap: 29. Aug 2011 - 14:28
spajanje tema

#139 Danaa

backpacker

• Član
  • ženski

Napisano: 06. Sep 2011 - 10:51

Pogledaj porukudrnenica @ 15. Aug 2011 - 18:41

Naci ces sigurno nesto na boom, pogotovo u tom periodu. Ja sam vec dve godine zaredom isla na boom i oba puta sam nasla smestaj i to u jeku sezone. Moj savet je da ciljas Ag. Nikitas direktno!

Poslusala sam te i otisla direktno u Agios Nikitas i odma smo nasli smestaj u vili Dolphin,4 simpaticne vile jedna pored druge svaka sa sopstvenim bazenom i to za 35 evra studio.Mogu samo reci da je Lefkada predivna i posetila bih je opet :), i mozda isti smestaj ;)

#140 m26

backpacker

• Član
  • Poruka:4

Napisano: 06. Sep 2011 - 18:40

Pozdrav svima,
Bili smo na Lefkadi u avgustu i odusevili smo se ostrvom, prirodom, plazama...Imali smo odlican smestaj u Friniu, u neposrednoj blizini glavnog grada, studio se zove Ionian Breeze, nalazi se u mirnom delu naselja i odlican je izbor za one koji zele odmor u zelenilu u blizini mora. Rezervisali smo smestaj premo Net-a i bili malo sumnjicavi, jer nismo znali nista o vlasniku, ali je sve ispalo sjajno, tako da preporucujem ove studije. Postavljena slika

#141 garava

backpacker

• Član
  • Poruka:13

Napisano: 13. Sep 2011 - 16:42

Pozdrav svima,

vratismo se sa Lefkade, na kraju smo se smestili u Abali vili u Lefkasu, (i pored moje sumnjicavosti). I preporucujem vilu! Sve je bilo ok, smestaj je bas dobar, vlasnica fina zena... Slucajno je ispalo da smo na kraju odseli tamo bez uplacivanja depozita, zato sto je zena previdela da nismo uplatili iako sam joj ja otkazala mail-om. Ona je dan pre nego sto smo mi stigli shvatila da smo otkazali, ali smo potrazili vilu kad smo stigli u Lefkas, i mesto nam je ostalo rezervisano. Tako da je sve dobro ispalo, i za vlasnicu i za nas :)

#142 lili05

backpacker

• Član
  • Poruka:6

Napisano: 04. Jan 2012 - 16:43

Već trazim neki smeštaj u junu mesecu,i dobila sam dobru ponudu za Agios Ioannis preko neta.Pošto će mi ovo biti prvi odlazak na Lefkadu sa porodicom molim za pomoć,da li je to dobro mesto za smeštaj,kakva je plaža tu...idemo kolima i planiramo sve da obidjemo ali ipak me zanimaju preporuke.Hvala

#143 Vookela

putnik

• Član
  • Poruka:175

Napisano: 01. Feb 2012 - 00:01

Cao svima,

prvi put idemo na Lefkadu. Treba nam 3-krevetni studio kao baza, da je cisto i kulturno, preko dana planiramo da istrazujemo ostrvo tako da nemamo nameru da placamo extra sadrzaje tipa bazen/wifi/plasma TV itd.

Molim vas za informaciju o ovoj vili:

http://www.apartmentsavra-lefkada.gr

Da li je neko bio ? Utisci ?

#144 borisko

backpacker

• Član
  • Poruka:33

Napisano: 05. Feb 2012 - 23:43

Posto se razmisljam da ove godine idem na Lefkadu molio bih pomoc oko smestaja.Trebao bi nam 3-krevetni smestaj,nikakav luksuz samo da je pristojno i da nije preskupo.Hvala unapred.

#145 Magda37

backpacker

• Član

Napisano: 07. Feb 2012 - 23:35

Mi smo bili u Agios Nikitas,nasli smo smestaj na boom.

Bili smo ,29.06--09.07.2011.

Malo smo insistirali da to bude apartman ali nikako nam nije islo.

Vec smo bili umorni posle13sati voznje...i pristali smo na studio.

Kasnije se ispostavilo da nam apartman nesto i nije bio neophodan s obzirom da smo ceo dan bili na nekoj od predivnih plaza.

Tako da je i sama lokacija za preporuku jer se nekako nalazi skoro u centru ostrva.

Platili smo 11nocenja 320e, trokrevetni studio...prelep u hladovini. Vila se zove Vila Agiro.

U Grcku vise ne idem preko agencije...ni u jednom vremeskom periodu. Pozz

#146 sanjaa

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:346
  • ženski

Napisano: 20. Feb 2012 - 15:31

Pogledaj porukuMagda37 @ 07. Feb 2012 - 23:35

Mi smo bili u Agios Nikitas,nasli smo smestaj na boom.

Bili smo ,29.06--09.07.2011.

Malo smo insistirali da to bude apartman ali nikako nam nije islo.

Vec smo bili umorni posle13sati voznje...i pristali smo na studio.

Kasnije se ispostavilo da nam apartman nesto i nije bio neophodan s obzirom da smo ceo dan bili na nekoj od predivnih plaza.

Tako da je i sama lokacija za preporuku jer se nekako nalazi skoro u centru ostrva.

Platili smo 11nocenja 320e, trokrevetni studio...prelep u hladovini. Vila se zove Vila Agiro.

U Grcku vise ne idem preko agencije...ni u jednom vremeskom periodu. Pozz

Imas li neki sajt ili telefon od te vile?

#147 sanjaa

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 20. Feb 2012 - 15:36

Pomoc: dajte neke sajtove vila,telefone... dolazi u obzir zapadna obala,Lefkas i okolina.. sve osim onog dela, Nidri,Sivota pa do Vasilikosa. Nase agencije su bezobrazno skupe. Celo jutro saljem upite,glava me vise boli :lud:

#148 nebula

backpacker

• Član
  • Poruka:43
  • muški

Napisano: 06. Mar 2012 - 23:11

Pozdrav,

rezervisao sam preko neta smestaj u pansionu Mistral, Agios Nikitas, po slikama mi deluje sasvim lepo, odlicna lokacija, cena pristojna (cetrdeset e/noc pocetak jula). Da li je neko bio smesten tu?

Inace cini mi se da su cene nesto pale u odnosu na cene sto citam ovde, poslao sam upit na 10ak adresa, od kojih je pola odgovorilo (sve za Nikitas) i skoro niko mi nije odgovorio vise od 50e (a za 50e je i dorucak ukljucen), a u Nikolas i Sofia koji je 1km od nikitasa 30e.

#149 sanjaa

iskusni putnik

• Član
  • ženski

Napisano: 12. Mar 2012 - 11:46

Ko hoce zapadnu obalu a naj jeftinije nasla sam white blue apartments ili tako nesto, ceo apartman sa 2 odvojene sobe (za 2 para) 55e po noci. nije nesto ali rece mi gazda da su renovirali ove godine. meni je lepsi od nikolas i sofije.
imam kontakte i cene od jedno 50 smestaja, pa koga interesuje i koji deo ostrva imam materijala :) nemam samo za Nidri i okolna mesta, jer to me nije interesovalo.

#150 Katja77

backpacker

• Član
  • Poruka:17

Napisano: 12. Mar 2012 - 15:17

Vila Verde u Ag.Ioannis, 30 eura u septembru, dao mi je istu cenu i za trokrevetnu i četvorokrevetnu sobu, jer idu dva para.
Mislim da je Banem pohvalio ovaj smeštaj,kao i gazdu, ako se ne varam!

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0