Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Lefkada - hotel, apartman, studio

226 odgovora na temu

#1 inspektor_nagib

backpacker

• Član
  • Poruka:44
  • muški

Napisano: 05. Apr 2010 - 12:05

Ovih dana trazim smestaj na Lefkadi, i dobio sam ponudu koja mi odgovara. Od vlasnika apartmana sam dobio sve podatke gde, kako i koliko da uplatim. Kako se ti apartmani reklamiraju na nekoliko boljih saitova (greeka.com, lefkada-hotels.biz, vasiliki.eu) sa istim mailom i kontakt telefonima, mislim da mogu da im verujem. Radi se o Koala apartmanima u Vasilikiu. Dali postoji neka mogucnost provere, za svaki slucaj, mada mislim da bi trebalo da bude svde OK.

Kod njih sam dobio apartman od 03.09. - 16.09. za 290eur (za ceo apartman), koji prima 4 osobe.

Kakva su vasa iskustva sto se tice dogovaranja preko interneta?

#2 vladan381

backpacker

• Član
  • Poruka:24
  • muški

Napisano: 05. Apr 2010 - 14:38

Pogledaj porukuinspektor_nagib @ 05. Apr 2010 - 12:05

Ovih dana trazim smestaj na Lefkadi, i dobio sam ponudu koja mi odgovara. Od vlasnika apartmana sam dobio sve podatke gde, kako i koliko da uplatim. Kako se ti apartmani reklamiraju na nekoliko boljih saitova (greeka.com, lefkada-hotels.biz, vasiliki.eu) sa istim mailom i kontakt telefonima, mislim da mogu da im verujem. Radi se o Koala apartmanima u Vasilikiu. Dali postoji neka mogucnost provere, za svaki slucaj, mada mislim da bi trebalo da bude svde OK.

Kod njih sam dobio apartman od 03.09. - 16.09. za 290eur (za ceo apartman), koji prima 4 osobe.

Kakva su vasa iskustva sto se tice dogovaranja preko interneta?

vasiliki

Vladan381

#3 inspektor_nagib

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 05. Apr 2010 - 15:34

Hvala ti Vladane na ovom lepom snimku Vasilikia, nadam se da cu ovog leta tamo provesti odmor.

Imam nedoumicu oko rezervacije:

- Dobio sam direktno od vlasnika apartmana KOALA PLACE izuzetno dobru ponudu.
- KOALA PLACE je smestaj koji je preporucen na saitovima: www.greeka.com, www.lefkada-hotels.biz, www.vasiliki.eu
- Vlasnik apartmana mi je poslao: ime i prezime, broj racuna u banci, IBAN broj i SWIFT cod., t.j. uplata nije na ime firme nego na fizicko lice i to mi je malo sumnjivo.

E sad se pitam sta mi valja ciniti ?

#4 Vesna Ks

svetski putnik

• Član
  • Poruka:1533
  • ženski

Napisano: 05. Apr 2010 - 15:51

I mi smo tako uplatili i nije bilo problema...

Ovu poruku je izmenio suki: 05. May 2011 - 09:14

#5 makatoni2

backpacker

• Član
  • Poruka:18
  • ženski

Napisano: 06. Apr 2010 - 09:53

Mi smo isto imali takvu dilemu, ali smo ipak odlucili da uplatimo, pa sta bude. Uplatili smo 150 eura na ime vlasnika Eleana studios u Ag. Ionnisu i nadam se da ce biti OK. On nam je samo potvrdio rezervaciju i rekao da moze da nam posalje potvrdu zbog vize, ali to nam sad ne treba, tako da nismo to ni trazili...
Nadam se da ce i Vama i nama biti OK...
Pozdrav
Marija

Postavljena slika

#6 inspektor_nagib

backpacker

• Član
  • muški

Napisano: 06. Apr 2010 - 15:28

Posle nekoliko dana premisljanja malocas smo i mi uplatili 120eur kao depozit za apartman 2+2(extra beds) u KOALA Place - Vasiliki. Inace cena ovog apartmana, u periodu od 03.09.2010. - 16.09.2010., je 290eur. Videcemo sta ce biti, ako bude sve OK, saljem slike i opis apartmana.

#7 pera 2

turista

• Član
  • Poruka:92

Napisano: 13. Apr 2010 - 14:54

I mi smo imali nedoumicu ali smo uplatili isto Vassiliki tj. Ponti

Ovu poruku je izmenio pera 2: 13. Apr 2010 - 14:54

#8 maca...

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:206
  • ženski

Napisano: 15. Apr 2010 - 23:03

Meni je danas stigao mail sa potrebnim podacima, sutra idem da uplatim preko Western Uniona depozit. Jel znate mozda kolika je okvirna provizija? moram da priznam da sam i ja malo skepticna po tom pitanju ali vidim da tako svi uplacuju, nadam se da nece bti problema.
Inace idemo na Lefkadu isto gde i Pera 2 studio Sofia, Ponti :D

#9 enchilli

backpacker

• Član
  • Poruka:4
  • ženski

Napisano: 27. May 2010 - 15:35

Evo da vam se pridruzim po pitanju istog:). I mi smo se ove godine odlucili za rezervaciju preko interneta.Rezervisali smo u apartmanu Fantastico u mestu Kalamitisi
evo i linka http://www.fantastico.com.gr/
Dobro bi nam doslo necije iskustvo ukoliko je neko vec tamo bio.
Sa vlasnikom vile sam kontaktirala iskljucivo putem maila.Ostavio je jeko dobar utisam na mene jer je bio otvoren za bilo kakva pitanja i moje nedoumice.
Uplatili smo avans od 100e(nakon sto su pare legle na njegov racun samo mi je potvrdio rezervaciju) i on insistira da nam posalje garantno pismo(mada sam mu ja objasnila da nam nece trebati jer su nam ukinuli vize) ali nemam nista protiv...moze nam samo koristiti za ne daj Boze:D.

#10 pera 2

turista

• Član
  • Poruka:92

Napisano: 27. May 2010 - 16:02

Nama su poslali kao Racun o primljenoj uplati, to smo im trazili jer smo negde procitali da to treba. A kazu da moze i to pozivno pismo. Mi smo dobili od grka to o primljenoj uplati

Ovu poruku je izmenio pera 2: 27. May 2010 - 16:03

#11 kojot841

backpacker

• Član
  • Poruka:22

Napisano: 31. May 2010 - 14:29

Pogledaj porukuenchilli @ 27. May 2010 - 15:35

Evo da vam se pridruzim po pitanju istog:). I mi smo se ove godine odlucili za rezervaciju preko interneta.Rezervisali smo u apartmanu Fantastico u mestu Kalamitisi
evo i linka http://www.fantastico.com.gr/
Dobro bi nam doslo necije iskustvo ukoliko je neko vec tamo bio.
Sa vlasnikom vile sam kontaktirala iskljucivo putem maila.Ostavio je jeko dobar utisam na mene jer je bio otvoren za bilo kakva pitanja i moje nedoumice.
Uplatili smo avans od 100e(nakon sto su pare legle na njegov racun samo mi je potvrdio rezervaciju) i on insistira da nam posalje garantno pismo(mada sam mu ja objasnila da nam nece trebati jer su nam ukinuli vize) ali nemam nista protiv...moze nam samo koristiti za ne daj Boze:D.

Prošle godine smo devojka i ja bili u fantasticu :) Gazda je fenomenalan, apartmani su isti kao i na slici. Mi smo takođe slali 100 eur za depozit. inače mesto je odlično za obilaženje plaža a i glavni grad ti je blizu. Pogled sa terase je fantastičan. Put do plaže u Kalamitsiju jeste pun krivina ali asfalt je nov(prošle godine stavljen) i nemoj da brineš. Ako nije tajna koliko ste platili aranžman. Mi smo prošle godine u julu plaćali 50 eur noćenje. Ne znam da li su skočile cene ove godine? Mi bi išli u septembru.
Ako te još nešto zanima slobodno pitaj :)

#12 enchilli

backpacker

• Član
  • Poruka:4
  • ženski

Napisano: 05. Jun 2010 - 13:20

Jaooooo bas si me odusevio,puuuno mi znaci necije iskustvo:-)))
Nije tajna,pa i sad je 50 eur apartman za prvu polovinu jula(s`tim sto sam ja to rezervisala jos u februaru).
Poslacu ti na pp jos neka pitanjca ciji odgovori bi mi puuuuuno znacili :D
Veeeeeliki pozdrav

nema potrebe citirati kada se odgovara na predhodni post

#13 Alexa01

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 14. Jun 2010 - 17:07

Pogledaj porukumaca... @ 15. Apr 2010 - 23:03

Meni je danas stigao mail sa potrebnim podacima, sutra idem da uplatim preko Western Uniona depozit. Jel znate mozda kolika je okvirna provizija? moram da priznam da sam i ja malo skepticna po tom pitanju ali vidim da tako svi uplacuju, nadam se da nece bti problema.
Inace idemo na Lefkadu isto gde i Pera 2 studio Sofia, Ponti :D

Koliko ja znam (jer sam se raspitivao) mislim da je provizija oko 1500 Rsd po tabeli koja postoji na sajtu Western Union za moj depozit od 100 Eur. Inace ovako je najjeftinije platiti, posto su te provizije banaka oko 25-30%. Neka me neko ispravi ako gresim

:rolleyes:

#14 banebg

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:331
  • muški

Napisano: 15. Jun 2010 - 09:38

u Pireus Banci ako uplacujesh kod njih a oni rade transfer isto u Pireus u Grckoj nema dodatne provizije od strane ino partnera, tj placas sam obradu zahteva od 10eur

Tako bi dodushe trebalo da bude za svaki slucaj u kome uplacujehs u banci koja radi transfer u svoju banku u Grckoj.

#15 anastasija

putnik

• Član
  • Poruka:136

Napisano: 15. Jun 2010 - 09:43

Pošto ja radim u banci, provizija za depozit od 100 eur je 1.000 dinara.Inače je provizija 0,8 % ali je minimum 1.000 din.Ne znam odakle to 25-30%???
anastasija

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0