Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Tunis 2010

• Zaključana tema Tema je zaključana
264 odgovora na temu

#256 sandra laz

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 29. Sep 2010 - 18:32

Pogledaj porukusandra laz @ 29. Sep 2010 - 18:29

opusti se i uzivaj jer u hammametu ce ti biti divno kakvo god vreme da bude...mi smo bili u furatiju -hotelu od 2 do 13 sept. bilo je prelepo par dana bilo je i kise ali nije nam kvarila raspolozenje jer ima puno sadrzaja i uvek mozes da iskoristis to vreme...a more je uvek toplo tako da se komotno mozes kupati i kad je kisa ;)...videces tamo vreme sporo prolazi ,klima je fantasticna,mestani su izuzetno ljubazni...mesto ima sve preduslove za jedan lep i opusten odmor..dobro,nama je hotel furati dosta doprineo tome zbog pre svega divne plaze i velicanstvene baste! ako neko ima pitanja -tu sam inace vidim ovde dosta dezinformacija na forumu tako da...uzmite sve sa rezervom...to se zove subjektivni dozivljaj ;)

Aha i da ne zaboravim...mi smo isli takodje preko NOMADA i zaista imamo sve same reci hvale !! Nikada nismo imali takav tretman kod ostalih agencija.Svaka cast i sve pohvale za Nomad ,ljudi stvarno zasluzuju sve pohvale jer rade svoj posao vise nego dobro! Nikako nemojte propustiti izlet u Saharu ali obavezno sa vodicem Snezanom ;)
Ako nekome trebaju bilo kakve informacije nek se javi :))

#257 Saska84

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:220
  • ženski

Napisano: 29. Sep 2010 - 19:27

Pogledaj porukuvelja @ 15. May 2010 - 15:17

E pa ako na takve stvari ne znaju ili neće da odgovore onda ---ćao!!Ja sam sa KT imao sjajna iskustva vodič za Hamamet je suuuper ni sledeći koji je drzao regiju PK nije loš...

Ja sam isla preko Way Out-a i nisam imala nikakvih problema..

#258 naxy84

backpacker

• Član
  • Poruka:26

Napisano: 01. Oct 2010 - 02:34

pa dragi moji forumasi evo dodjoh nazalost iz Tunisa i to pre nema ni 3 sata  :tuzni:..evo ovako prvo sve pohvale za Nomad,Jat kao i odlican hotel Royal Residence svaka preporuka :srce:..malo nam je vreme bilo oblacno ponekad i kisa ali svaki dan smo se kupali bar na 2 sata kad se razgrnu oblaci :D..hvala svima ako neko ima neko pitanje tu sam  :-P..kiss odoh da se raspakujem  :srce:

#259 Justb

backpacker

• Član
  • Poruka:15
  • ženski

Napisano: 11. Oct 2010 - 11:50

Pre neki dan sam se vratila iz Tunisa ...hotel Lalla Baya u Yasmin Hamametu.......hotel je stvarno kao iz bajke ! :) Prezadovoljna ! Ako neko ima pitanja, tu sam !

Pozdrav svima !

#260 cecaforever

turista

• Član
  • Poruka:68
  • ženski

Napisano: 11. Oct 2010 - 12:59

Nedavno sam bila u hotelu El Mouradi beach 4*, preko agencije Sunline travel...
Nije mi prvi put da sam bila u Tunisu.
Sve pohvale i za hotel i za agenciju i za organizaciju i vodjstvo!
Sve preporuke!

#261 Dragan Boskovic

backpacker

• Član
  • Poruka:1
  • muški

Napisano: 25. Oct 2010 - 13:37

Argus , najpovoljniji svake godine. pozz

#262 sanja011

backpacker

• Član
  • Poruka:38
  • ženski

Napisano: 02. Nov 2010 - 10:24

[quote name='cecaforever' date='11. okt 2010 - 11:59' timestamp='1286794773' post='294199']

Ceco, u kom delu Hamameta se nalazi ovaj hotel? Na sajtu "Sunline-a" nema nista o njemu, a nisam ga nasla ni na "Holiday checku" ni na "Trip advisoru"... Verovatno se do ove sezone - dok ga nije preuzeo lanac "El Mouradi" drugacije zvao.

#263 ljerka

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2862
  • ženski

Napisano: 02. Nov 2010 - 19:29

Na ovom sajtu mozete videti polozaj, adresu i ostale informacije o hotelu :

http://www.hotels.co...mmamet-tunisia/

#264 cecaforever

turista

• Član
  • Poruka:68
  • ženski

Napisano: 02. Nov 2010 - 20:17

[quote name='sanja011' date='02. nov 2010 - 09:24' timestamp='1288686245' post='297100']
[quote name='cecaforever' date='11. okt 2010 - 11:59' timestamp='1286794773' post='294199']

Ceco, u kom delu Hamameta se nalazi ovaj hotel? Na sajtu "Sunline-a" nema nista o njemu, a nisam ga nasla ni na "Holiday checku" ni na "Trip advisoru"... Verovatno se do ove sezone - dok ga nije preuzeo lanac "El Mouradi" drugacije zvao.
[/quote]

Hotel se do pre nekoliko meseci zvao Abou Nawas,El Mouradi ga je kupio i malo ulickao i sredio.
Vrlo pristojan hotel,nalazi se 6 km od centra Hamameta i isto toliko od grada Nabela,uredan,hrana izvanredna,plaza fenomenalna,kao i park oko hotela. Animatori vas ne pustaju na miru ni sekund,ali nisu nasrtljivi toliko,usluga i vise nego korektna...
Ja sam bila krajem septembra,vreme me i nije bas posluzilo,ali isla sam na izlete,nije mi bilo nimalo dosadno.
U hotelu uglavnom dominiraju Rusi i Nemci,ali ima i puno nasih.
Tople preporuke!

#265 sanja011

backpacker

• Član
  • Poruka:38
  • ženski

Napisano: 07. Nov 2010 - 00:28

Hvala mnogo i Ljerki i Ceci! :-)
Sad znam koji je hotel u pitanju - novi naziv me zbunio...

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0