Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Sisevac

5 odgovora na temu

#1 RSonja

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 05. Apr 2010 - 11:21

Pošto mi se čini da nigde na forumu nije pomenuto ovo mesto, rešila sam da otvorim novu temu u kojoj bi toplo preporučila ovo mesto.
Uskršnje praznike smo, sasvim slučajno, proveli tamo i mogu vam reći da smo oduševljeni. Smeštaj, hrana, usluga ... sve je savršeno. Bazen sa termalnom vodom temperature od 36 stepeni je nešto predivno. Na njihovom sajtu www.sisevac.rs možete videti mnogo toga, a ono što vas dodatno interesuje, slobodno pitajte.

Ovu poruku je izmenio RSonja: 05. Apr 2010 - 11:22

#2 ljerka

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:2862
  • ženski

Napisano: 05. Apr 2010 - 11:33

Kolike je cena prenocista, odnosno pansiona, koriscenja bazena i sl?

Ovu poruku je izmenio ljerka: 02. May 2011 - 05:37

#3 RSonja

backpacker

• Član
  • Poruka:2

Napisano: 06. Apr 2010 - 09:21

Noćenje sa doručkom je 1800 dinara i u to je uračunata upotreba bazena i jezera za ribolov. Ručak za dvoje sa salatom je oko 1000 dinara. Upotreba bazena, bez noćenja je 200 dinara. Kafa je 60, sokovi oko 100 dinara, porcija pastrmke sa prilogom 300 dinara..

#4 dr.milicevic

backpacker

• Član
  • Poruka:5
  • muški

Napisano: 01. May 2011 - 22:57

Danas sam sa suprugom i prijateljima rešio da odem do restorana jer sam od kolege dobio toplu preporuku za restoran koji se tamo nalazi. Na žalost nismo uspeli da probamo pastrmku jer je u restoranu vladao pravi haos. Tri konobara koji su nasumice leteli po restoranu i bašti izmedju 100-150 gostiju. Jedva smo uspeli da dodjemo konobara koji je uredno zapisao podudžbinu u svoj blokčić. Za nekih 5 minuta je doneo pola od onoga što smo naručili i bukvalno pobegao od nas. Nismo uspeli da mu kažemo da želimo da ručamo i da nam je potreban meni :). Sve ovo nam nije teško palo jer smo navikli da sličnu sliku vidimo u srpskim restoranima koje redovno obilazimo. Neki gosti su u besni ustajali i odlazili jer konobara ni od korova, neki su ga bezuspešno dozivali. Do našeg stola je selo jedno kulturno društvance koje je takodje čekalo da ih neko usluži. Posle uzaludnog čekanja dogovorili smo se da jedan od nas ode i pozove konobara da nas posluži. Kada je saopštio unezverenom konobaru da dodje do nas on mu je rekao da će doći kad bude imao vremena :). Ko još želi da bude bude gost u takvom restoranu? Jedva smo čekali da dodje i naplati ono pola narudžbine koje je doneo. Kada je došao konobar nam je na opšte iznenadjenje saopštio iznos za celu turu koju smo naručili. Kada sam tražio da vidim račun na spisku je stajao i litar kisele vode sa kafom koju nije ni doneo. Naravno platio sam ono što smo popili i otišli gladni da ručamo na provereno dobrom mestu.

Razumem da je 1. maj, da je gužva, ali ne razumem vlasnike ovakvih mesta da za istu pripreme. Pa valjda im je u interesu da usluže što veći broj ljudi i da ljudi odu zadovoljni iz njihovog restorana. A ne da ovako ljudi odlaze sa lošim utiscima koje će prepričavati svojim prijateljima kao neki neveroatni dogadjaj koji im se desio toga dana. Takodje mi nije jasno da neko ko je privatnik ne shvata da je 1. maj neradan dan i da će mnogo ljudi doći iz svih krajeva Srbije u potrazi za nečim novim baš u njihov restoran.

Dobar glas daleko se čuje, a loš još dalje.

#5 tantal71

svetski putnik

• Moderator
  • Poruka:3600
  • muški

Napisano: 04. May 2011 - 18:52

E doktore pa mi smo se možda i sudarili u restoranu .
U Sisevac sa otišao slučajno , nisam ni znao da postoji. Otišao sam do rođaka u Pn i sa njima otišli do Ravanice a posle do Sisevca .
Svđa mi se plato oko restorana i širina a okolo planine ;) , za kuliranje super :cool: .
Kao što si rekao, kad sam ušao u restoran bila je katastrofa , nigde mesta , konobari trče bez ikakvog reda . Stajah gledah okrenuh se i odoh , napolju je kiša padala pa se nismo posebno zadržavali po okolini . Ručasmo na drugom mestu .
Vratiću se verovatno tamo opet ali kad ne znam . Prilazni put mi se ne sviđa , ako je suvo onda ima mnogo prašine , moraće da dosta porade na svemu ako žele da naprave nešto .

Ovu poruku je izmenio tantal71: 04. May 2011 - 18:55

putopis Tasos i ja

I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glint on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.

When you wake in the morning hush,
I am the swift, uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.

#6 iizuzetan

backpacker

• Član
  • Poruka:5

Napisano: 02. Jun 2011 - 13:09

Mesto je predivno kao jos 1000 lokacija u Srbiji. Ja ne kontam zasto ljudi daju brdo para po inostranstvu da bi se przili na suncu i posle se vrate umorniji nego sto su otisli. Bio sam tamo i mogu reci da je pravi raj i covek se odmori i produzi zivot jedno 2 godine. Topla preporuka, priroda, reka, sume, livade, miris ciste trave, cveca, sume, svezina, nikad nije vrucina itd itd. pravi raj za odmor.
Igrice volim

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0