Molim za par saveta i nesto pomoci.
Zeleo bih da 07.05.2010, krenem sa devojkom u pomenuta mesta, pri cemu bih u Budimpesti bio 2-3 dana, isto toliko u Becu, a ostalo pomenuto bih prolazio. Znam da ima slicnih tema, ali bi mi valjala pomoc. U pomenutim mestima bih se smestio u hostelima (u Budimpesti jos nisam nasao), a u Becu se dvoumim izmedju Do Step In-a i Meninnger.
Sve pomoci i objasnjenja su dobrodosla.
Hvala unapred i pozdrav
Budimpesta-Bec-Ljubljana-Op
Započeo/la: Raskoue, 03. Apr 2010 00:39
3 odgovora na temu
Napisano: 03. Apr 2010 - 00:39
Napisano: 03. Apr 2010 - 01:02
Sto se obilazaka tice imas temu Bec u studentskoj reziji u kojoj sam ja opisala sve sta po meni treba videti
a i neke linkove za hostele...ako te zanima jos nesto pitaj
Usled nedostatka prostora za potpis na sledecem linku Moje foto ture mozete pronaci slike sa sledecih lokacija: Madjarska (Budimpesta), Austrija (Bec, Graz i Salzburg), Ceska (Prag), Slovacka (Bratislava), Nemacka (Dvorci bavarske, Minhen, Berlin, Potsdam, Nunberg), Francuska (Paris, Kan, Nica, Dvorci Loare, Versailles, Grenoble), Spanija (Barselona i Madrid), Portugalija (Porto, Lisabon i Sintra), Italija (Rim, Verona, Venecija, Piza, Padova, Firenca, Bolonja), San Marino, Holandija (Amsterdam, Zaanes Schans, Warder, Voledam, Den Haag, Harlem), Rumunija (Drakulini dvorci, Brasov, Bukurest, Konstanca i delta Dunava), Ukraina (Kijev), Rusija (Moskva i St. Petersburg), Estonija (Talin), Letonija (Riga), Litvanija (Vilnius i Trakai), Poljska (Varsava i Krakov). Kao i iz New Yorka, San Francisca, Los Angelesa, i Denvera.
Mozete naci i slike iz Dubrovnika, Jahorine i Sarajeva, sa Kopaonika..ako neko voli...nek' izvoli ;)
Velika zapadna tura!!!
Putopis iz Istocne Evrope
Putopis: Porto, Lisabon i Madrid
Putopis: NY, SF, LA, Denver
Putopis St. Petersburg
Putopis iz Rima
Mozete naci i slike iz Dubrovnika, Jahorine i Sarajeva, sa Kopaonika..ako neko voli...nek' izvoli ;)
Velika zapadna tura!!!
Putopis St. Petersburg
Putopis iz Rima
Napisano: 05. Apr 2010 - 13:54
zanima me, ako je neko prolazio slichno, sta jos treba od dokumenata, medjunarodna vozachka, saobracajna?
Napisano: 05. Apr 2010 - 23:50
medjunarodna dozvola i zeleni karton koliko ja znam
Usled nedostatka prostora za potpis na sledecem linku Moje foto ture mozete pronaci slike sa sledecih lokacija: Madjarska (Budimpesta), Austrija (Bec, Graz i Salzburg), Ceska (Prag), Slovacka (Bratislava), Nemacka (Dvorci bavarske, Minhen, Berlin, Potsdam, Nunberg), Francuska (Paris, Kan, Nica, Dvorci Loare, Versailles, Grenoble), Spanija (Barselona i Madrid), Portugalija (Porto, Lisabon i Sintra), Italija (Rim, Verona, Venecija, Piza, Padova, Firenca, Bolonja), San Marino, Holandija (Amsterdam, Zaanes Schans, Warder, Voledam, Den Haag, Harlem), Rumunija (Drakulini dvorci, Brasov, Bukurest, Konstanca i delta Dunava), Ukraina (Kijev), Rusija (Moskva i St. Petersburg), Estonija (Talin), Letonija (Riga), Litvanija (Vilnius i Trakai), Poljska (Varsava i Krakov). Kao i iz New Yorka, San Francisca, Los Angelesa, i Denvera.
Velika zapadna tura!!!
Putopis St. Petersburg
Putopis iz Rima
Velika zapadna tura!!!
Putopis St. Petersburg
Putopis iz Rima
Broj korisnika koji čitaju temu: 1
Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0