Skoči na sadržaj

putovanja.info logo

Radovi i podešavanja na forumu su u toku. Može se desiti da vam neke od funkcija ne rade. Verujemo da vam je važnije da je forum dostupan nego da sve funkcije rade. Izvinjavamo se na čekanju i zahvaljujemo vam na strpljenju. Potrudićemo se da u najkraćem roku osposobimo i ostale funkcije.

Izbor odredišta

18 odgovora na temu

#1 aladin

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 02. Apr 2010 - 14:47

Po prvi put bih ove godine na ljetovanje u CG ali pošto nikad do sad nisam bio molio bih pomoć pri izboru odredišta. Na ljetovanje idem sa malom djecom pa mi je najbitnije čistoća mora i blizina plaže. Suzili smo izbor na 4 hotela pa bih molio da mi date preporuke
1. Hotel Galija - Prčanj , izgleda pristojno ali ne znam gdje je to, da li je u mjestu ili izvan njega, kakva je plaža...
2. vile Oliva - Petrovac , izgleda vrlo fino ali ne znam da li imaju svoju plažu, čuli smo da je u Petrovcu velika gužva u julu i da je voda za kupanje II kategorije
3. Hotel Plavi horizonti, izgleda super
4. Garni hotel Bokeska noc u Savini, Herceg Novi, izgleda pristojno ali nema slika najbliže plaže, niti znamo koliko je udaljen od plaže
Unaprijed hvala na svim sugestijama

#2 DraganSt

turista

• Član
  • Poruka:62
  • muški

Napisano: 12. Apr 2010 - 12:52

Плави хоризонт је за малу децу одличан. Хотел је одмах поред плаже и има дечји парк. Каква су остала места не знам и да ли је море чисто не знам. Био сам на једно поподне само.

Ovu poruku je izmenio DraganV: 09. Jan 2011 - 20:02
Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post

#3 kaca

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:270
  • ženski

Napisano: 10. May 2010 - 17:52

Evo na ovom linku imas slike i opis Bokeske nocu u Savini http://www.montenegr...okeska_Noc.html

mi smo bili na Savini (al u drugom smestaju) i bilo je super. Po meni je odlicna lokacija jer su HN i igalo blizu, moze da se dodje pesaka za 10-ak min, a opet je izdvojeno od guzve.
Plaze su male i sljunkovite, ne znam bas kolko su za decu...

plaza na plavim horizontima je prelepa i veoma pogodna za decu, ali nema nceg u blizini... Do tivta minubusom ima 20-ak min, a pesaka ne mozete nigde...

ja ipak glasam za Savinu, koja je setalistem spojena sa HN i Igalom, a iz HN je rade izleti do Plavih horizonata brodicem...

petrovac je takodje lep, a prcanja bih stavila na poslednje mesto, mada sam davno bila...

#4 mdze

backpacker

• Član
  • Poruka:1

Napisano: 03. Jul 2011 - 16:22

Pozdrav svima! Imam sa drustvom dve kombinacije sto se tice smestaja, u Sutomoru na 15 dana od 15.7., i u Igalu od 6.8. na 14 dana. E sad, mi smo bili prosle godine u Sutomoru i sve je bilo odlicno, samo sto ove godine na raspolaganju imamo i opciju za Igalo i to znatno jeftiniju. Posto "volimo sve sto vole i mladi" :), zanima nas kakvi su izlasci u Igalu i u Herceg Novom? Moze li neko ko je bio u HN, a i u Sutomoru da nam uporedi situaciju? Hvala unapred.

#5 kalipso

turista

• Član
  • Poruka:98

Napisano: 04. Jul 2011 - 13:09

Igalo i Hn su daleko najbolji za provod na cg primorju tako da je smijesno
poredjenje sa Sutomorem koje je kao neki vasar...
Sto se provoda i nocnog zivota tice bas ima dobar izbor cak i za one probirljivije
Ima dosta interesantnih dsikoteka,nocnih klubova kao i mnosto caffea uz obalu
a ima dosta i onih lokala u kojima se vrti samo world music,ono sto je aktuelno
trenutno u svijetu../.
Daklke bolji provod definitivno,..vise plaza u samom mjestu i okolini,...i mnogo
je sve exkluzivnije i ljepse nego u Sutomoru

#6 MINJA011

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:368
  • muški

Napisano: 04. Jul 2011 - 17:35

Игало (ХН) је по мени пуно бољи избор од Сутомора.
Игало је буквално спојено са Херцег Новим. Што се излазака тиче, оба места су добра.
Можда у Сутомору има мало више млађих особа. То је последица нижих цена.
У сваком случају, цене ванпансионских услуга у Игалу су веће него у Сутомору.

#7 draganavv

backpacker

• Član
  • Poruka:46

Napisano: 13. Jul 2011 - 15:52

Kako izabrati mesto u CG?Idemo muz i ja sa bebom od godinu i po dana....najverovatnije cemo otici dole na bum i naci tamo smestaj.
E sad u koje mesto ici.....?Ja sam bila u Petrovcu i obisla sam nekoliko mesta u CG,....Petrovac je prelep ali je preskup,apartmani su 35 eur pa na vise.
Nama zbog bebe treba apartman,....ali planiram da nadjemo nesto za 20-25 eur i mislim da se moze naci.
Aj sad rezime mesta:
Petrovac je jako skup-ali prelep,ima hlad,ima pesak,Lucice su super za dete
Budva nije za decu-Budva haos:)
Canj-neki kazu ok je za decu,nisam bila na slikama mi se ne svidja sto su auti skoro na plazi parkirani i nema hlada apartmani od 20-35-40 eur
Susanj-kamenje,nije za malo dete i nema sadrzaja
Dobre vode-na slici nije lose,ali kazu i tamo kamenje i isto nema hlada-ima apartmana na plazi za 25 eur malo dalje su 20

Zaliv ne volim jer nije otvoreno more.....ali kad vidim koje su cene sad nesto razmisljam o zalivu pa da kolima obidjemo ako budemo hteli i ostala mesta na moru.Ne znam nisam pametna.
Evo gledam ove Djenovice sad,ne znam kakvo je tamo jel tamo ok za dete jel pesak ili kamenje?Baosici,Perast,meni sve to deluje isto ....jer nisam bila.
Prosetala sam kroz Kotor on mi je lep ali prljav zbog kanalizacije,u Tivtu sam bila nema plaze....ne znam gde otici stvarno....
A Zanjice?
Aj ako je neko isao sa malim detetom nek mi malo poblize objasni kako je u zalivu i ako ima neki savet gde otici.Hvala unapred.
I NARAVNO PISITE CENE:)

#8 Su1971

turista

• Član
  • Poruka:56

Napisano: 13. Jul 2011 - 18:49

Dragana,po meni Djenovici nisu bas opcija za malu decu,plaze su od krupnog sljunka.Pesak je bolji.A prednost je zaliv jer je toplija voda.Pokusaj da se raspitas za Plave horizonte,plaza je pescana,a ima i Plavu zastavicu za kvalitet vode.(Bar je imala...)Petrovac,Lucica,Buljarice...brrr,mi bili pre dve godine 3-13 august,voda je bila ledena!

#9 MINJA011

iskusni putnik

• Član
  • Poruka:368
  • muški

Napisano: 13. Jul 2011 - 20:22

Слажем се са препоруком за Плави хоризонт, с тим што се налази на отвореном мору (налази се у једном мањем заливу, али нема никакве препреке - директно излази на отворено море).
Плажа је од ситног песка, а плићак је простран, што је одлично за децу.
Међутим, колико сам схватио, Ви тражите приватни смештај, кога нема на најмање 1 км од плаже, тако да је једини смештај у близини хотел (који је добар и није превише скуп).

#10 draganavv

backpacker

• Član
  • Poruka:46

Napisano: 14. Jul 2011 - 10:51

Smestaj je mnogooo daleko od plaze Plavi horizonti tako da to otpada.Varijante koej ostaju Petrovac,Dobre vode,Susanj (zbog hladovine)....
Mada mislim da u Petrovcu tesko da cemo naci nesto za 20-25eur za apartman

#11 navolim

putnik

• Član
  • Poruka:127

Napisano: 14. Jul 2011 - 11:34

Pogledaj porukudraganavv @ 13. Jul 2011 - 15:52

Kako izabrati mesto u CG?Idemo muz i ja sa bebom od godinu i po dana....najverovatnije cemo otici dole na bum i naci tamo smestaj.
E sad u koje mesto ici.....?

Ja sam 2004-e i 2006-e proveo, sa dvoje male djece (pri cemu je sin, prve godine, imao samo 3 mjeseca), po tri nedjelje u Baosicu (ili Baosicima - ni sami mjestani ne znaju sto je pravilno Postavljena slika ). Bili smo, oba puta, druga polovina avgusta - prva nedjelja septembra. Bili smo u kuci zeninih prijatela, 40-50 metara, uzbrdo, iznad magistrale. Znaci, ukalkulisite prelazak preko magistrale (najmanje dva puta dnevno ili vise), jos ako nosite i kolica, budite maksimalno pazljivi ... Plaza je mala (bilo je i nekoliko djelova plaze koju su unajmili privatnici, na kojima se ulaz placao), ali je more, barem tada, bilo cisto i toplo. Snabdjevenost dobra (dva marketa na magistrali, cini mi se i jedan manji pored mora). Imate rivu koja vodi pored mora, maltene, od Bijele do Djenovica i Kumbora. Prve godine je bilo problema sa vodom i strujom, a 2006-e, je bilo 'all insclusive' (i jedno i drugo) Postavljena slika ... ako ste kolima, mozete u setnju (i nabavku i/ili vecernji izlazak) do Herceg Novog. Mozete do Morinja , na kupanje. Mozete i do Risna, takodje na kupanje i setnju. Razmislite i o Morinju, on je dobar za porodice sa djecom. Jedino, voda je hladnija, jer se tu, u more, ulivaju 2, ili 3, hladnija potoka, a takodje morate prelaziti magistralu. S druge strane, Morinj je jeftin i krajem avgusta nema (maltene) nikoga. Licno smatram da Baosic ili Morinj, predstavljaju solidne destinacije za porodice sa malom djecom.
2005-e smo bili u Canju, u Bisernoj obali. I to nije lose, ali jako zavisi gdje ste smjesteni: mi smo bili u Bisernoj obali, maltene na samoj plazi, sto je prednost zbog kolica, blizine plaze itd. Ono sto znam jeste da su im, takozvani, 'paviljoni' ocajni. Hrana je srednja. I plaza i more su 'srednje' cisti. Zna da bude velika guzva na plazi, narocito vikendom ...
Petrovac je za mene (ja sam rodjen u Podgorici) bio najljepsa destinacija (i plaza) na MNE primorju: poslednji put sam bio 2007-e: kako bih rekao, intenzivna gradnja je jako izmijenila grad (i puno toga nisam prepoznao). Bio sam samo jedan dan i ne mogu dati neku ocjenu za Petrovac...

Ja, licno, uvijek glasam za 'nevjestu Jadrana' - bilo nam je zaista lijepo u Baosicu ... eto i to da pomenem: ako ste kolima, nije daleko na kupanje i na plaze Jaz, Trsteno ili Ploce (idete preko trajekta - ali ne idite vikendom, jer tada pomenute plaze vrve od PG, NK i CT posjetilaca Postavljena slika ). Toliko ... ima i MNE svoje adute, samo ih treba otkriti ... Pozdrav

Ovu poruku je izmenio DraganV: 14. Jul 2011 - 11:39
skracen citat

#12 Viscount

backpacker

• Član
  • Poruka:36
  • muški

Napisano: 14. Jul 2011 - 13:46

Pogledaj porukudraganavv @ 14. Jul 2011 - 10:51

Smestaj je mnogooo daleko od plaze Plavi horizonti tako da to otpada.Varijante koej ostaju Petrovac,Dobre vode,Susanj (zbog hladovine)....
Mada mislim da u Petrovcu tesko da cemo naci nesto za 20-25eur za apartman
A Buljarice? Mirno mjesto, dugačka i prostrana plaža (pijesak/sljunak), nema gužve, još ako ste kolima - Petrovac je na 3 minuta.

#13 deffy87

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 25. Jul 2011 - 22:27

drugari, meni takodje treba vasa pomoc oko letovanja. na odmoru sam od 23.avgsuta, gde otici na letovanje, a da i dalje funkcionise nocni zivor i da ima maldih ljudi, da je zivooooooooooo?:)

#14 deffy87

backpacker

• Član
  • Poruka:3

Napisano: 25. Jul 2011 - 22:27

drugari, meni takodje treba vasa pomoc oko letovanja. na odmoru sam od 23.avgsuta, gde otici na letovanje, a da i dalje funkcionise nocni zivor i da ima maldih ljudi, da je zivooooooooooo?:)

#15 Viscount

backpacker

• Član
  • Poruka:36
  • muški

Napisano: 25. Jul 2011 - 23:25

Budva/Kotor?

Broj korisnika koji čitaju temu: 1

Članovi: 0, gosti: 1, skriveni članovi: 0