TOURISTICON_PH @ 18. Apr 2010 - 07:53
Odgovor je za Raymonda, a i za ostale koji se odluce za hotel Galaxy:
Hotel se nalazi u delu Porto Helija koje se zove Petrotalasa i na divnoj je plazi. Inace, Porto Heli pripada opstini Kranidi pored koga morate da prodjete da bi stigli u Porto Heli. Sto se Galaxy hotela tice postoji mogucnost da se na glavnom putu izmedju Kranidija i Porto Helija (duzine 7km) iskljucite kod supermarketa `Kritikos` i dolazite tacno ispred hotela. Takodje, iz centra (luke Porto Heli) moze da se stigne i taj put je bolji, ali malo duzi.
Ivana,
hvala na ovoj informaciji.
Jos prosle godine sam uocio hotel Galaxy koji mi se najvise dopao u kraju oko Porto Helija, i gle divnog iznenadjenja hotel je poceo da radi Kon Tiki, ali i pored sajta, nisam uspeo da ga tacno lociram.
Argolida me je mnogo privukla a i Grci (na neki nacin konkurencija!) su mi je jos prosle godine preporucili kao izvanredenu destinaciju.
Ove godine cu letovati u Tolu ali sam i Porto Heli oznacio kao jedan od favorita u kome cu sigurno boraviti, ako ne ove onda neke od iducih godina.
I pored strmina na Argolidi o kojima je pisao Trotter, koji usporavaju voznju od Tola do Kranidija, sigurno cu se obreti u Porto Heliju ove sezone vise puta, a i moram da posetim bar neke od plaza koje su mi preporucene.
Ivana, odlicno sto si se pojavila na ovom forumu i sto ces da prezentujes Porto Heli i Argolidu, i sve privlacnosti ove destinacije.
Ovu poruku je izmenio Raymond: 18. Apr 2010 - 11:29